Update

De siste dagene har jeg spilt meg gjennom over 200 brett på Candy Crush, så det er ikke så mye spennende å melde om!

Tror nesten jeg har blitt litt høygravid-deppa sånn på tampen her, og jeg er ikke engang på overtid enda! Så da passer det jo bra å slenge opp et par bilder med good day-filter tenker jeg. Har såpass vondt i bekkenet at det å finne på ting er uaktuelt, så jeg ligger for det meste bare og ruger.. Har klart å stappe i meg mer enn halvparten av snacksen fra fødebagen også ?

Så der har dere meg om dagen. Hva med dere selv? Tusen takk til dere som kommenterte forrige innlegg forresten, spennende å lese om hvor mange forskjellige måter en fødsel kan starte på. Nå nærmer fredagen og 17. mai seg litt veeeel fort her, så jeg satser på å enten føde kjapt eller knipe igjen, haha. I morgen skal jeg tilbake på kontroll hos jordmor, og så får vi se om det blir en ny runde med sjekk på Ahus eller ikke.

Morgendagens podcast-episode er hvertfall spilt inn og klar til å lastes opp etter midnatt – og jeg håper dere som hører på oss kommer til å like den ? Litt bedre stemning der enn i dette innlegget, jeg lover! Blir syyykt glad om dere vil legge igjen en omtale inne på appen forresten (helst en fin en da, haha) – men nå skal jeg slutte å mase og komme meg i dusjen. Og så skal det bestilles pizza til Eurovision-sendingen i kveld. Tror faktisk aldri at jeg har giddet å se på semifinalen før, så det sier kanskje litt når jeg kjenner at dette blir dagens høydepunkt. Eller nei, dette var kanskje dagens høydepunkt. Kjekt å være sammen med en handyman ?

Comments

 1. Silje says

  Lykke til med fødselen først og fremst. Men jeg må bare kommentere podcasten deres. Altså. Jeg hører av og til på podcast når jeg skal legge meg, men deres klarer jeg ikke å høre på for jeg ler meg ihjel. Dere er så fantastisk morsomme og han der typen din har de morsomste innfallene, om man kan kalle det dét, og kommentarene at jeg griner av latter! Takk!!

 2. Karen says

  Gleder meg!! Om jeg så er ute og triller eller sitter i bilen så ler jeg meg høyt ihjel av podcasten deres! ? Lykke til med fødselen når den kommer! Håper du slipper å gå noe særlig over termindatoen med den bekkenløsninga di!

 3. CN says

  Vil bare si lykke til i innspurten, og skulle det bli en 17.mai-baby så går det fint det også;)
  Hilsen ei som fødte til korpsmusikk i fjor?

 4. L says

  Niesen min ble født på 17.mai og det har vært så utrolig kjekt alle årene etterpå! Vi har liksom gjort så mye ut av 17.mai da. Virkelig en grunn til å feire liksom! Og barnet selv syns det er helt genialt å være født på en dag hvor det er så mye god stemning og fest!

 5. Marianne says

  Lykke til i innspurten Anette! Jeg tipper det blir terminbaby!
  Selv har jeg termin om en ukes tid (min første!) og jeg synes det er så spennende å ha fått følge deg- både som gravid og i livet som småbarnsmor. Du inspirerer meg skikkelig med ditt gode humør og din positive og avslappede holdning til mammarollen. Stå på!

  • Annette Haga says

   Tusen takk, så snill du er! Ser ikke ut som det blir terminbaby nå dessverre 🙁 men det skjer nok snaaaart! Og i like måte, masse lykke til ! Dette blir spennende 😀

 6. R says

  Elsker podden deres, min favoritt! Tonen dere i mellom er veldig lik tonen mellom meg og typen min, med ulike meninger om det meste, men likevel så er ALT greit å si.. Hehe! Takk for at dere deler <3 Og for at du er så herlig, skjønn og ærlig! Det finnes få igjen av de bloggerne som faktisk deler fordi de liker å dele, ikke for penger eller for å skape en perfekt illusjon av seg selv.
  Lykke til med fødselen, gleder meg til å følge deg videre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *