Spark, hikking og Big Mac

Det første Nemo sa til meg da han og Emil kom hjem etter gårsdagens fotballtrening var «NÅ ser du gravid ut!!»
Magen har tydeligvis vokst litt siden forrige uke 😀

Nå sparkes det så hardt der inne at jeg til tider skvetter flere cm opp i luften.. Jeg er veldig glad for at han er så aktiv og at jeg kjenner liv jevnlig gjennom hele dagen, men noen ganger er det jo deilig med en pause også. Heldigvis hikker han ikke like ofte som Sander gjorde. Det husker jeg var koselig i begynnelsen, men så ble det mest av alt irriterende. Haha, håper ikke jeg er den eneste som synes det?! Det er en veeldig spesiell følelse å kjenne at noe inne i deg hikker – uten at det er deg – så du får ikke gjort noe med det.

Magen synes riktignok ikke like godt rett forfra, spesielt ikke når jeg kombinerer gensere med denne jeansen. Jeg kommer absolutt aldri til å dra på meg en gravidbukse med sånn elastisk tøystoff øverst igjen. Det brukte jeg sist gang, men jeg irriterte meg alltid over at buksen enten 1) skled ned, eller 2) klødde noe vanvittig. Hvilke gravid-jeans er deres favoritter? Føler jeg har brukt en formue nå på å kjøpe 3 stk fra Good American, så jeg trenger vel ikke flere. Men kanskje andre kan hente litt inspirasjon i kommentarfeltet 🙂

I kveld ble det Mcern til middag, tenk at jeg levde i 28 år uten å spise Big Mac. Det er jo det beste!! Tidligere har jeg alltid bestilt chicken salsa eller nuggets, men BLT-baguetten til Burger King er min absolutte favoritt innen junk. Med løkringer og majo til! Hver gang jeg bestiller det får jeg flashback til da jeg stod i kassen på Vinterbro som 16åring med reggis og stresset meg halvt ihjel mens jeg skled rundt på det fettete gulvet… fysj. Ikke turte jeg å levere oppsigelse til sjefen heller, selv om jeg hadde lyst til å slutte etter to dager.

Nå skal jeg sortere kvitteringer, betale regninger og få litt orden på regnskapet mitt. Ikke alltid like lett når man så og si er tallblind.. Vet ikke helt hva jeg tenkte på da jeg startet å studere på BI etter videregående, hahah. Det varte riktignok ikke veldig mye lenger enn fadderuken. Holdt faktisk ut lenger på BK enn hva jeg gjorde der 😀

Comments

 1. Ingvild says

  At noe inne i deg hikker må være en merkelig følelse ja! Kjempefint antrekk, forresten😄

 2. kari says

  Har et spørsmål. Husker du skrev i innlegg når du hadde din første graviditet om å miste mye hår. Og du anbefalte noe shampoo fra apoteket. men det innlegget finner jeg ikke igjen. husker du hvilket det var ? 🙂

  • Annette Haga says

   Honeymoon Mid Rise i 3 ulike vasker 🙂 Syns de er litt store i størrelsen, vanligvis er jeg size 2 i usa men disse har jeg i str 0!

 3. Trine says

  Hei! Hvor er genseren fra? Lirer også på hvor genseren fra forrige innlegg er fra? 🤭
  Du er så fin med babymagen!

 4. A says

  Hei 🙂
  Jeg har også termin i slutten av mai som deg, og synes det er vanskelig å vite hvilke klær babyen kommer til å bruke, da spesielt på natt. Kan du lage et innlegg over hva du har kjøpt inn av klær til en mai baby?

  • Annette Haga says

   Hei! Først og fremst bodyer og pysjamas 🙂 han kommer til å bruke mye av det samme som sander gjorde, tynnere, myke stoffer på varme dager og kanskje noen velour-dresser i begynnelsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *