Søndag

I følge kalenderen min går Sander inn i et nytt utviklingstrinn i dag, men det kunne like gjerne vært meg… Har vært i så dårlig humør helt uten grunn, tror bare jeg er litt hormonell og småtrøtt. Eller som Emil sier «nå har du gråten i halsen», haha. Har ingen forklaring på hvorfor, så får prøve å ta meg sammen! Jeg brukte 1,5 time på å få Sander til å sove på ettermiddagen, men til slutt måtte jeg bare gi opp – så nå er han hyper og overtrøtt og har latterkrampe hele tiden. Og liiivredd for den nye støvsugeren vi kjøpte i går, av og til gråter han av skrekk bare av å se på den. Men vi får prøve å holde han våken en time til hvertfall.

Kjolen er fra Zara forresten, jeg synes det er så fint med ribbestrikkede plagg når man vil fremheve magen 🙂 Den ble jo plutselig så stor! I dag er jeg 30 uker + 4 dager, og kan melde om at bekkenløsningen gradvis blir litt verre for hver dag. Men det er vel sånn at «alle» får litt bekkenløsning utover graviditeten, ettersom bekkenet skal gjøre plass til fødsel? Det er heldigvis ikke så altfor plagsomt, mest de gangene jeg har sittet lenge i samme stilling og så reiser meg opp for å gå.

Nå er det straks tid for middag og senere i kveld blir det et par episoder av The Fall. Liker den veldig godt så langt!

Comments

 1. says

  You look wonderful! And as unfortunately it doesn’t work to send you an email I ask you kindly to delete my comment from 23. juni 2015 at 17:23: «Wow, obviously it is really …» Thanks in advance!
  xx Rena

 2. Lena says

  Hallo:)
  Så fin du er!
  Jeg lurte på hvor du har kjøpt den svarte blomsterpotta som henger på veggen bak deg?
  Ha en finfin søndag videre😙

 3. Nora says

  Kan du vise bilde av magen fra forrige graviditet og nå, i samme uke?
  Hadde vært gøy å se likheten/forskjellen.

  • Annette Haga says

   Skal se om jeg får til noe sånt, må bare gå gjennom arkivet og finne et bilde fra i fjor som kan «gjenskapes» 🙂

 4. Cathrine says

  Hvis du sliter med bekkenplager kan jeg virkelig anbefale Bekken og Barn på Skøyen. Super dyktige damer som har hjulpet meg gjennom et tøft svangerskap med symptomgivende bekkenløsning og bekkenlåsning 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *