Pessimist? Realist? Optimist?

I går sa kjæresten til meg at jeg var en pessimist. «TAKK A», svarte jeg. Hmmm, ble nesten litt småfurt siden jeg så på det som en frekkhet. Jeg har jo alltid sett på meg selv som en optimist men så begynner jeg litt å lure. Alle vil vel være optimister? Er ikke det på lik linje som at alle «vil» være utadvendte? Liksom, snille, positive, energiske, osv. Det er jo slike ting man sier på jobbintervjuer; «Jo altså jeg er veldig utadvendt, løsningsorientert, optimistisk, glad og positiv!» Alle er jo ikke sånn! Så jeg tror kanskje at kjæresten min har litt rett. Jeg klager ofte, over hodepine, skolen, utseendet mitt, ting jeg gruer meg til osv. Bekymrer meg en del, av og til over helt unødvendige ting. Vil kanskje ikke innrømme for meg selv at jeg er en pessimist, er jeg en negativ person? Isåfall vet jeg hvem jeg har arvet det ifra… Haha. Oppfatter andre meg som negative? Jeg merker selv at jeg sjelden gidder å klistre på meg et falskt smil til alle jeg møter på skolen. Ser at andre gjør det, men jeg bare… Neh. Men det er veldig lett å få meg glad, og da blir jeg sånn skikkelig glad! Sånn at jeg huier og hopper og Andreas bare gliser og syns jeg er det søteste trollet i verden. Men igjen, ingen orker vel å være sånn 24/7?

Hvordan er du?

Comments

 1. says

  Jeg tror det er litt sundt å være pessimistisk av og til. Selv er jeg en realistisk optimist. Jeg er optimistisk, men ikke naiv med andre ord.

  Maten smakte overraskendes godt forresten. Men som jeg sa… fikk litt hjelp! :p

 2. says

  Noen mener jeg er pessimist, mens andre syns jeg er skikkelig optimist. selv vet jeg ikke. føler jeg er som all andre. men jeg er bare ikke den som roper «åååå, så nydelig baby, så søt. sånn vil jeg ha» osv. men hva har det med å være optimist eller pessimist å gjøre. tydeligvis alt for mine venner… jaja, «bla bla»

 3. says

  Jeg er bare kjerring jeg 😉
  Neida, men jeg tror at alle har sånne »tendenser» som det du nevner i innlegget. Tror ikke at du er noen pessimist av den grunn. Må være lov å være litt negativ. Og det at du ikke klistrer på deg falske smil er flott 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *