– Monday Morning –

nettenestea-sunday-breakfast-blogg-interiør-annette-haga.jpg

nettenestea-sunday-breakfast-blogg-interiør-annette-haga.jpg

nettenestea-sunday-breakfast-blogg-interiør-annette-haga.jpg

nettenestea-sunday-breakfast-blogg-interiør-annette-haga.jpg

God morgen! Jeg startet dagen med min favorittfrokost (skyr + musli toppet med friske bær), og nå har jeg oppdatert meg litt på både nyheter og fashion week, gått gjennom mailboksen og skrevet dagens to do-liste. Skal straks bevege meg innover mot kontoret og jobbe derfra! Nå er det ikke lenge til jeg får flyttet bloggen min tilbake på WordPress og får et helt nytt design, gleder meg til det! Håper dere får en fin start på uken  ♥

// Good morning! I started my day with my favorite breakfast (yoghurt + musli topped with fresh berries), and now I have updated myself a bit on both the news and fashion week, gone through my mail box and written todays to do list. Now I’m headed into the office to work from there! It’s not long until I get my blog moved back to WordPress and get a brand new design, really looking forward to it! Happy Monday ♥

Comments

 1. Mia says

  Du bor simpelthen så fint! Virkelig flot indretning 🙂

  Jeg tænkte på om du stadig deler kontor med Cath? Hvis ikke, hvorfor?

  Jeg er vildt med din blog og har efterhånden fulgt dig en del år!

 2. Christine says

  Hei! Hvor har du kjøpt rammene til de plakatene med palmer på? Jeg har bestilt de samme bildene og synes det var veldig fint med hvit ramme til 🙂

 3. Christine says

  Hei! Takk for raskt svar! Har du skåret til bildene? De er litt større enn standardrammene til Ikea såvidt jeg kan se. Hilsen Christine

 4. annie90@online.no_1 says

  Hei! Det kameraet ligger på bordet som du ser, så jeg tok bildene med det forrige Olympus-kameraet jeg fikk:) Det er nesten det samme, bortsett fra at det ikke har selfie-skjermen som den nyeste modellen har!

 5. annie90@online.no_1 says

  Hei! Så hyggelig å høre fra deg 🙂 Cathrine har jeg ikke delt kontor med, så jeg regner med at du mener Lene:) Jeg begynte å jobbe hos Bonnier i januar, og da fikk jeg kontor der + at jeg har hjemmekontor, så da var det unødvendig med ett kontor til! Og Lene har fått kontor med United Bloggers 🙂 Klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *