Min nye guilty pleasure

Annonse/Sponset genser

Tjohopp. Klokken er ikke engang tolv og jeg har allerede dusjet, så da trenger jeg vel nesten ikke å fortelle at dagen har startet bra, i motsetning til i går 🙂 Denne uken fyller lille Sander 1 år! Vi skal ha to feiringer for han og en «cake smash», som kanskje er det jeg gleder meg mest til, men nå kom jeg akkurat på at vi ikke har kjøpt gave. Har faktisk bare sendt avgårde en liten ønskeliste til resten av familien, men må nesten kjøpe noe selv også?! Hadde vært hyggelig med et eller annet som han kan ha hele livet, har dere noen tips? Eventuelt pakker jeg inn noe han ikke har lekt med på en stund, han er jo for liten til å skjønne så mye av bursdag enda.. <3

I går tok vi turen innom den kule utstillingen til CRIB, hun er så flink!

Genseren til Sander er fra Me&TheMet 😀

Det er altfor fint vær til å sitte inne i dag, så nå skal vi komme oss ut på tur og få litt frisk luft. Har begynt å bli ekstra glad i mandager den siste tiden, kanskje mest av alt fordi flere av mine favoritt-podder slipper nye episoder. Vet ikke om jeg har sagt det, men min nye guilty pleasure er å sovne med podcast hver kveld. Må nesten kalle det en guilty pleasure fordi det er jo bare ikke greit.. Airpodsene er nesten tomme for batteri hver morgen. Men nå er jeg helt avhengig!! Nesten like avhengig som Nora er av å ha Macen på nattbordet og ha Poirot spillende hele natten lang, haha.

Ellers kan vi si det sånn at jeg har fått en ny gravid-craving. Eller hvertfall en obsession. Den siste uken har jeg nemlig fått helt oppheng på bringebærsorbet. Så godt! Dessuten hjelper det på sår hals, det er bare å glemme alt man har hørt om å drikke noe varmt; sorbet gjør susen. Ulempen er bare at man spiser opp hele boksen på et kvarter. Hvis du er som meg da.

Comments

  1. Oda says

    En skikkelig fin globus syns jeg er en perfekt gave å gi. Blir kos når han vokser opp og kult når han blir ung mann og skal flytte til eget sted :!

  2. Rannveig says

    Tips: Du kan ha nedtelling på mobilen din, og endre alarmlyden til «Stopp avspilling». Det gjør jeg og AirPodsene er ikke tom om morgenen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *