Helg og harmoni

Gratulerer med kvinnedagen!! Her kickstartet vi helgen med litt drama. Morgenen begynte nemlig med at en av oss satte foten sin bom fast i Tripp trapp-stolen, vridd bakover. Ikke gøy. Jeg fikk typ panikk og det var umulig å dytte foten hans tilbake ettersom den var helt klemt, og jeg fikk ikke til å skru stolen fra hverandre heller. Heldigvis var pappa like i nærheten og reddet situasjonen 🙂 Et lite nederlag at jeg ikke klarte å fikse det selv de minuttene det stod på, men da vet jeg hva jeg skal gjøre hvis det skjer igjen. Phew!

I går hadde vi besøk av Susanne, og det var så koselig! Jeg elsker når venner kommer hjem til oss, spiser middag og henger på sofaen.. Etter at Nemo og Sander hadde lagt seg hadde vi egentlig tenkt til å starte på serien The Fall, men i stedet ble vi sittende og snakke. Så Emil og jeg tenker å begynne på den i kveld! Husker så godt da vi hadde flyttet hit, jeg var høygravid og vi bingewatchet Broen hver kveld, med smågodt på bordet og tente lys. Lyst til å gjenskape den stemningen igjen, for i det siste har vi ikke fulgt med på noe spesielt, bare sittet de fleste kvelder med hver vår mac og noe random på tv (fotballkamper). Det sprenger ikke koseskalaen på samme måte akkurat.

Noe annet som gjør at jeg koser meg på kveldene er når det er ryddig rundt meg. Det er helt uaktuelt å legge Sander og la alle lekene fortsette å ligge strødd utover gulvet resten av kvelden – men der er Emil og jeg forskjellige. Han koser seg like mye uansett han (noe som egentlig må være ganske digg??). Jeg får helt panikk av å se ting som slenger rundt på gulvet, med mindre jeg er så sliten og trøtt at jeg har gitt opp, haha. Men selve lekene hans tar jo under 1 minutt å rydde unna, og det er det absolutt første jeg gjør når Sander sovner hver kveld. Jeg kan godt skjønne at ikke alle gidder det, ettersom lekene uansett flyter rundt fra neste morgen av, men da får jeg noen timer med harmoni i sjelen.. Etterpå flytter jeg blomster til sofabordet og tenner lys – og  kan kvelden starte. Hvordan er dere, som meg eller Emil? 😀

En ting jeg aldri blir ferdig med er jo selve innredningen her hjemme, det skal sies.. Blir aldri helt fornøyd! Har lyst til å bytte ut en del bilder, flytte på møbler, bytte ut litt pynt osv. Jeg tenker som regel at jeg skal gjøre det hver kveld, men etter kl 19:15 er det som at hodet gir kroppen instrukser om å ville ligge stille og se på tv…

Om dere ser nøye på det nederste bildet til venstre har jeg gjort om den nederste skuffen i speilkommoden til en lekeskuff. Jeg pleier som regel å rydde vekk litt leker oppi den gjennom dagen, for da synes han det er spennende å dra dem ut igjen. Føler ikke det er noe poeng i å ha alle lekene fremme til enhver tid. Da vil han bare utforske alt mulig annet som ikke er lov 😉 Vi har faktisk ikke barnesikret noe særlig her hjemme, men nå må vi finne en løsning på kjøkkenskuffene!

Planene for helgen er å få levert inn telefonen min på service (på tide…), kjøpe ny støvsuger og dra innom kunstutstillingen til Emil sin kusine. Med andre ord: ikke så mange planer, og det passer meg heeelt perfekt. Har så mange kynnere for tiden og jeg føler litt at det er kroppen som gir beskjed om at jeg skal slappe av og hvile når jeg kan. Ha en fin fredag!

Comments

 1. Jeanine says

  Tips til kjøkkenskuffer: legg kniver og farlige ting oppi et høyt skal, og ha plastboller, kjøkkenredskap, andre ufarlige ting i en av skuffene, så har han en skuff han får lov å leke med 😊 også pleier jo sånne ting være veldig spennende for de små 😅

 2. Silje says

  Må definitivt rydde opp når barnet har lagt seg! Men tips angående kjøkkenet er å lage en skuffe som bare er barnet sitt. Vi hadde noen lekekjøkkenting oppi og matboks etc. Så er det veldig stas når det er barnehagetid og matpakken skal smøres at det er oppgaven å finne fram den, samt være konsekvent på nei på alle andre skuffer og skap.

 3. Anniken says

  Litt enig med dere begge… det er best å kose seg i sofaen på kvelden hvis det er ryddig rundt… heldigvis så har vi glassdør inn til stua og de fleste lekene er på kjøkkenet og oppholdsrommet der… så hvis jeg ikke gidder å rydde så bare lukker jeg døra…😂

 4. says

  Det er som å lese vår egen situasjon her hjemme! Jeg rydder og styrer, han ser ingenting av det som ligger slengt rundt om kring å koser seg med TV og fortnite. Ganske greit å være menn!

  Ang The Fall! Gled dere!!

 5. Sara says

  Anbefaler robotstøvsuger 😃 beste innsvesteringen her i hus med småbarn hvertfall😊

 6. L says

  Han er bare så søt lille Sander!! Så fint dere har det! Får den store planten/treet stå i fred?

 7. Jeanette says

  Hei 🙂 holder på å lage til barnerom, skulle gjerne hatt litt inspirasjon! Hvordan ser rommet til Sander ut og til han som kommer ? 😀 (om du har begynt på det)

 8. Margrethe says

  Hva gjør gjorde dere så dere fikk løs beinet? Har baby på 11 mnd og stokkestol selv. Så hvis min lille gjør sånn så hva gjør jeg?!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *