Finnes ikke dårlig vær..

I dag har vi vært på åpen bondegård! Matheo sov i vognen hele tiden, mens Sander fikk løpe rundt med alle hønene. Det var ikke sånn kjempemange dyr der, så i morgen tror jeg vi drar et annet sted hvor de har alpakkaer 🙂

Har dere noen gode tips til steder å dra med ettåringer? Eller tips til hvordan man kan aktivisere dem? Spesielt når det er dårlig vær? Vi rakk heldigvis hjem igjen før det begynte å pøsregne! Det er jo en liten stund til Sander begynner i barnehage og vi merker at han ELSKER å være ute. Her hjemme blir han fort veldig rastløs, og da går timene frem til leggetid veeldig sakte.. hehe. Nå sover han jo bare 1 gang per dag også.

Foreløpig kan jeg ikke akkurat si at jeg elsker de morgenene Emil ikke er hjemme, for da er det så typisk at begge to krever oppmerksomhet samtidig. Det er bare én av dem som skriker – foreløpig – og det er ikke han aller minste for å si det sånn.. Men jeg blir bedre og bedre på multi-tasking! Selv om jeg som oftest ikke kommer meg i dusjen eller får pusset tenner før langt utpå ettermiddagen.

Det er så rart å tenke på at det faktisk ikke er såå lenge siden Sander krabbet rundt.. Nå er han blitt verdensmester på å gå!

Jeg tror ikke dere skjønner hvor lykkelig jeg var i dette øyeblikket. Sander sovnet oppå meg. Oppå meg!! Det har ikke skjedd siden han var bittebitteliten, og det endte opp med at vi sovnet på sofaen alle fire sånn som dette 💕

Siden sist har vi blant annet vært i familiebursdag…

Og masse ute i lekeparker – når været har vært ok. Jeg hadde håpet at sommeren skulle bli like fin som i fjor, men det er jo ikke så mye å gjøre med! Regndress og støvler er kjøpt inn, så fremover skal vi komme oss ut uansett hva værmeldingen har å by på.

Jeg er glad vi skrudde opp lekegrinden i høyden igjen, sånn at Matheo kan ligge trygt i fred her. Det beste er jo når han ligger oppå en av oss, men vi må jo ofte styre med Sander i løpet av dagen, lage middag osv og da er denne løsningen helt perfekt.

Nå er jeg så trøtt at jeg ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg selv. Bokstavene hopper litt frem og tilbake, men jeg satser på at det jeg har skrevet er leselig. 🙂 Denne første tiden er jo litt unntakstilstand, og jeg gleder meg til vi får på plass noen rutiner etterhvert! Enn så lenge er det bare å nyte de øyeblikkene det er fred og ro 😂

Comments

 1. Kjerstin says

  Ekeberg husdyrpark er helt super! Der er det flere forskjellige dyr, kafé og lekeplass. Også koster det kun 60kr per pers 👌

 2. Thea says

  Så kjekt å følge dere for tiden! Jeg har termin om et par uker, og eldste er like gammel som Sander. Må si jeg gruer meg veldig til å ha en baby igjen, da jeg syns storebror er SÅ gøy om dagen! Orker ikke tanken på byssing, amming og gråt, når jeg heller kan tulle og leke med en blidfis i stedet 🙈. Hvordan takler du en baby som krever omsorg, når storebror på mange måter krever litt gøyere ting? Eller skjer det noe når barnet er ute som putter oss rett i baby-mammamodus igjen?

  • Annette Haga says

   Så hyggelig å høre, tusen takk! Ja det er jo kjempegøy med den tiden de er i nå. Elsker det!! Men det er veeeeldig koselig med nyfødt-babykos altså, du kommer nok inn i moduset automatisk når babyen er født <3 Men nå er det egentlig helt kaos her hjemme så det gjelder bare å komme seg gjennom dagene og kombinere begge deler, hahah

 3. Stine says

  Amadeusparken (tangen dyrepark) er fin! (en times kjøretur). Flere dyr, allikevel ikke lange avstander, fin lekeplass i enden. Her kan en også kjøpe poser med dyremat så barna kan mate – det er stor suksess.

  God helg 😊

 4. Hanna says

  Vet ikke hvor du bor, men kanskje du kan sjekke ut tilbud om åpen barnehage. De fleste kirker og kanskje andre organisasjoner har dette. Helt genialt, poden får lekt med andre barn, du får snakket litt med andre foreldre 🙂 Jeg vet om mange som har brukt dette meget flittig 🙂

 5. Synnøve says

  Jeg har et tips! I helger, ettermiddager og ferier kan man dra i alle barnehagene og leke der! trygt og fint for barn! Det har vi gjort mye med to små.

 6. Meg says

  Dere burde prøve EKT rideskole og besøkspark på Ekeberg. Masse dyr som går fritt. Stor lekeplass og grønt området 😊

 7. Karen says

  Kan jo ikke la være å mimre tilbake litt ekstra til når vår mini var liten når jeg leser innleggene dine nå! ❤ 10mnd og jeg har allerede glemt at han har vært så liten! Og så er det så fjernt å tenke på at om vi hadde vært dere hadde jeg vært godt på vei nå. Har jo ikke fått tilbake menstruasjonen en gang 😂 Flira forresten godt av innlegget deres på instagram om blomster og bie-demonstrasjonen til lamaene 😂

  • Annette Haga says

   En liten blanding! Libero one touch frem til en viss alder (da Sander begynte å nekte å ligge på stellematte byttet vi til up&go, men nå synes jeg Pampers sine er bedre for ham.. libero one touch på minstegutt). Natusan og A-Derma når det kommer til kremer/oljer 🙂 Våtservietter enten Natusan eller Kiwi sine.

 8. Elisabeth says

  Tips til aktiviteter; Svømmehall, lekeland, lekeplass, barnehager etter stengetid og i helgene, strand hvor han kan kaste stein på sjøen, fingermaling eller tegne med stifter, leke i en pappeske, leke med kjøkkengryter, gå på besøk! God sommer 🙂

 9. Siri says

  Så fine de er begge to 🙂 Hvor er smokkelenken til Sander fra? Var så fint med tre-bokstaver!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *