Den beste tiden

Neste uke er det skole- og barnehagestart, og da kjenner jeg meg fornøyd med at vi overlevde denne sommeren alle sammen!! Det har ikke vært bare-bare med så mange uker «ferie» for voksne og tre barn! Nå går det bedre for hver dag, og jeg har funnet ut at 12-ukers-babytiden er den aller beste. Da har man landet i den nye hverdagen og forhåpentligvis fått litt mer struktur og rytme enn hva nyfødt-boblen innebærer (og et stort pluss at babyen fortsatt er såpass liten at han/hun ikke kan krabbe unna deg, haha). Og ikke minst at eventuelle søsken har blitt mer vant til det nye familiemedlemmet!

Jeg tror ikke Sander lenger husker hvordan det var før Matheo ble født, og det er så deilig å kunne ha dem sammen i sofaen. Og å kunne trille dem sammen i duo-vognen uten at Sander skal dytte hånda si nedi for å ta/klype/dra i Matheo hele tiden. Må selvfølgelig passe på 100% av tiden fordi han plutselig blir vill i blikket og får lyst til å dunke et eller annet i hodet hans, eller kysse han veeeldig hardt. Det siste er forresten det søteste i hele verden. «Kysse baby på kinnet» sier vi, da gjør han det  og vi klapper alle sammen etterpå. Okey dette blogginnlegget er definitivt IKKE ment for dere uten barn 😂

Men, jeg har bestemt meg for at fremover nå skal jeg prøve å gjøre et lite comeback på antrekksfronten. Jeg har lyst til å kle meg fint igjen og ikke bare rullere mellom det som ligger lettest tilgjengelig. Så vi får se hvordan det går, men motivasjonen er der i det minste! Interessen for mote og klær har vært veldig lite eksisterende det siste året, men egentlig synes jeg jo det er gøy.

Da snøen dalte ned fra himmelen i vinter pakket jeg vekk 95% av alle sommerklærne mine og la dem opp på loftet. Og tror dere jeg har hentet ned ett eneste plagg? Nope. Da slipper jeg å rydde «tilbake» for høstsesongen i det minste, og så blir det et gledelig gjensyn neste sommer! 🙈 Er antrekksbilder noe dere savner her inne? Blir glad for feedback fra dere!

Denne uken var det min tur til å stå for ukeshandlingen av mat (digger at jeg har fått med Emil på det, så nå slipper vi å tenke på hva vi skal ha til middag de neste 6 dagene!), så i sted fikk vi levert hele 8 poser hjem på døren. Måtte rydde hele kjøleskapet for å få plass til alt. Hater egentlig kjøleskapet vårt, fordi vi får aldri til noe bra organisering inni der. Men, jeg fikk «endelig» laget middag igjen – noe jeg bare synes er gøy hvis det handler om å prøve en ny oppskrift. De litt kjedelige, standard-middagene er det alltid Emil som lager..

Jeg vil heller prøve nye ting (om jeg har tid og energi riktignok). Ikke alltid det blir en suksess. Emil mente det var håpløst med bare pasta, sopp og ost. Ikke at jeg er vegetarianer, men jeg liker kjøttfrie middager innimellom, så slang oppi litt bacon til han da. Likevel var han ikke fornøyd, hahah… Tydeligvis for mye parmesan. Jeg likte det da, selv om det beste hadde vært selvplukkede kantareller. Og så burde vi nok hatt hvitløksbaguetter og en salat eller noe annet ved siden av, for ellers blir det ganske så ensformig og mettende. Man blir liksom lei av den samme smaken veldig fort. Uansett, oppskriften fant jeg her!

Det positive med at jeg har handlet for denne uken er også at nå er fryseren full av Snickers-is, så det skal jeg ta meg nå. Og så skal vi se en episode med et eller annet i sengen. FOR VI HAR FÅTT TV PÅ SOVEROMMET! Det har jeg ikke hatt på over 10 år, altså ikke siden jeg bodde hjemme hos mamma og pappa. Og det er helt, helt magisk. Men jeg savner Love Island UK og har ikke funnet min nye obsession enda…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *