Deilig være ferdig…

Jeg fikk fem på eksamen! Hurra!! Snart kommer det en svært-dårlig-kvalitets-«behind-the-scenes»-film! 🙂 Hmm jeg er sliten nå føler jeg. Skal kaste meg i senga kanskje? Rommet trengs litt rydding. Dersom Andreas får perm blir det Lillestrøm Byfest og DDE konsert på meg (konserten vil jeg helst slippe men!), hvis ikke blir det bare hjemmeavslapning. Gud deilig at sommeren kommer nå! Sommerjobb blir det ikke akkurat men mye reising. Jeg som var så tæn har blitt fiskebollehvit igjen, ushh, så får ta opp fargen igjen snart! Hyggelig med kommentarer dersom det i det hele tatt er noen som leser 🙂 LET ME KNOW I’M NOT ALONE ^^Bare litt mer enn 6 uker til jeg og Nora tar Hersa med storm

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *