Bursdag, brunch og bekkenproblemer

Hei hei, fra 1 stk høygravid og 1 stk crazy bananas ettåring. Jeg har fått et nytt kallenavn her hjemme nå: hvalen. Det er jo hyggelig. 🙂

Da jeg våknet i morges var magen så hard og stor at jeg trodde jeg skulle revne på midten. Hver gang jeg ser meg i speilet blir jeg oppriktig overrasket over at jeg ikke har fått strekkmerker enda, så mye som magen har vokst den siste tiden. Angående å smøre inn magen med kremer og oljer så har jeg glemt det litt bort denne gangen, men dette med strekkmerker må jo være genetisk? Noen får det lettere enn andre virker det som. Uansett: første gangen var jeg overlykkelig over at jeg ikke fikk noen strekkmerker, men jeg kjenner at jeg hadde brydd meg mindre denne gangen hvis det skulle dukke opp nå på slutten. Jeg bare gleder meg veldig til å møte han nå, og å klare å fungere normalt i hverdagen igjen – noe som blir vanskeligere for hver dag. Klarer såvidt å ta på meg sko og sokker fordi det gjør så vondt å løfte benet, spesielt det venstre.

Det er bare litt over en måned igjen til termin, så note to self: komme i gang med å pakke den berømte fødebagen!! Selv om det er typisk at det ikke skjer noe før etter termin denne gangen. Er litt spent på om 17. Mai kommer til å bli feiret i det hele tatt i år, og om det isåfall blir med eller uten en liten mini.

I helgen feiret vi verdens beste 8-åring som jeg er så heldig å være bonusmamma til. Tenk at han snart blir storebror for fjerde gang, og likevel gleder han seg masse og sier natta til magen hver kveld <3

Ellers har Sander vært så morsom den siste tiden. Han er for øyeblikket på førsteplass når det gjelder å være familiens morsomste, og jeg ler meg ihjel flere ganger hver dag. Det blir så rart å plutselig få en nyfødt her hjemme som såvidt klarer å feste blikket og som ikke kan bevege seg (nesten litt deilig å tenke på egentlig…), sammenlignet med hvordan Sander er nå: høyt og lavt til enhver tid og med masse personlighet. Den siste måneden har han plutselig blitt skeptisk til å få gjester på besøk, da gjemmer han seg bak meg i mange minutter og vil at jeg skal løfte han opp – og det synes jeg er såååå koselig. Husker så godt i begynnelsen hvor jeg lengtet etter å få sånne kjærlighetserklæringer.

Søndagen var vi elleve stk som dro på Miss Sophie for brunch, og det var et lite høydepunkt denne uken. Maten var sykt god og jeg fikk litt etterlengtet kvalitetstid sammen med vennene mine, så det var verdt å ligge på sofaen resten av dagen etterpå.

Har ikke sjangs til å gå rundt og plukke opp ting fra gulvet her hjemme nå, så ting får bare flyte litt… Og heldigvis har jeg hele resten av våren og sommeren til å kose meg på trilleturer etter at fødselen er over. Ser det for meg allerede, der jeg kommer til å rulle rundt med en duo-vogn med to kids oppi, mørke ringer under øynene og bustete hår, haha

I går fikk jeg besøk av Fredrikke og i dag skal jeg en tur hjem til mamma, så får jeg litt hjelp med Sander og slipper å være alene med han hele dagen.

Ellers vil jeg si TAKK TAKK TAKK til alle som liker og deler podden vår! I kveld skal jeg klippe sammen neste episode som slippes i morgen 😀

Skinnjakke: The Kooples
Kjole: Nastygal
Støvletter: Gestuz
Veske: Balenciaga

Comments

 1. Martine says

  Tenk at du skal ha nr. 2, det er SÅ gøy! Jeg har jo selv en liten gutt født på akkurat samme dag som Thomas, så synes det er sååå gøy å følge med på dere. Og podcasten har allerede blitt et positivt tilskudd på reiseveien til og fra jobb.

  Et lite spørsmål bare, så at dere hadde en Carena Kobbe vogn i USA, fikk dere denne med som håndbagasje på flyet? Skal på tur selv til sommeren, og den vogna er så genial som reisevogn.

  Lykke til med innspurten!

  • Martine says

   Det skulle selvfølgelig stå samme dag som Sander, haha! Men satt og snakket med broren min som heter Thomas mens jeg skrev?

  • Annette Haga says

   Åh så hyggelig, tusen takk!! 😀 Ja vi har fått den med som håndbagasje tur-retur til USA med Norwegian to ganger:) helt perfekt!

 2. Tuti says

  likte episode 3 og. forresten jeg og mannen min er ulike også men har vært sammen i 10 år. som mannen min sier, det er jo kjedelig å være ssmmen med folk som er like som selv.
  forrrsten hva jobber emil med?

 3. hei hei says

  Mine fordommer om dere:

  – At Emil er mindre smart
  – At Annette er overfladisk, opptatt av utseende og materielle ting OG at hun er veldig bortskjemt
  – At Emil er glad i oppmerksomhet fra jenter, festing og alkohol. Det har kanskje roet seg litt nå som dere er gift, men han er stadig vekk å se på byen…

 4. Anonym says

  Hei. Så at dere ville ha innsendt fordommer på instagram, så velger å skrive her.. En fordom jeg har mot deg Annette er at du har vært en gold digger og derfor ble jeg veldig overrasket over at dere to endte opp sammen, siden det ikke var det jeg så for meg kom til å skje. Håper ikke du tar dette veldig negativt:) liker podcasten deres veldig godt!

 5. Gro says

  Du spurte etter fordommer mot dere? Min er: dere liker ikke offentlig amming(siden Emil sa i podcasten at de som ammer bare må være hjemme?)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *