Winter wonderland

Utslettet blir verre for hver dag, men formen har heldigvis vært stigende! Det gjør mammahjertet glad <3

I dag måtte vi få oss litt frisk luft, og det er så VAKKERT med all snøen ute. Trodde aldri jeg skulle si det. Men nå er det desember, og da er det fint. I januar, når denne julestemningen er et tilbakelagt kapittel, kan gjerne asfalten bli tørr igjen for min del. Vinter er definitivt den årstiden jeg liker minst, aldri vært fan, og blir det mest sannsynlig aldri heller.. I sommer skulle jeg være «smart» og rydde vekk alt av skjerf, luer, votter og hansker opp på loftet. Føler meg ikke så smart nå, siden jeg IKKE klarer å finne ut hvor i alle dager jeg faktisk la det.. Da vi flyttet hit hadde jeg et mål om at loftet alltid skulle være super-organisert og ryddig, og det har failet så sinnsykt. Ikke så lett å rydde der oppe heller, nå som det er så trangt og stappfullt. Blir helt gal av å ikke finne tingene jeg leter etter, hjelp… Burde eksistert en app der man scannet hver eneste ting man eier, og så hatt muligheten til å ringe etter det.

Nå er begge kidsa i seng, og vi skal spise klementiner og julemix, drikke gløgg og kooose oss i sofaen. Hva kan man kalle de periodene der man ikke har en fast serie å se på? Trenger et ord for det. Serie-løs? Vi har i alle fall hatt en sånn periode den siste tiden, og det er jo litt kjedelig. Nesten så vi endte opp med å spille Fuelbox her om dagen (det liker jeg faktisk, forresten… *ikke spons* haha). Men nå begynte vi på Birgitte Tengs-dokumentaren, håper den er bra!

Denne søte dressen til Sander er forresten fra Absorba, veldig glad i det merket! MEN jeg anbefaler å gå opp 1-2 størrelser, denne skulle være 12mnd, og passer akkurat. Flaks vi har en til på vei som kan arve.. 🙂

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *