Wild one

Siden sist har vi blant annet hatt familieselskap og jeg laget pavlova. Neste gang gjør jeg den ferdig rett før servering, for hele greia ble jo vannete på 1-2-3. Da vet jeg det!

Ellers har vi vært gjennom en runde med oppkast og forkjølelse og god stemning.. Evig takknemlig for at vi fant oss et hus på Kolbotn og bor så nære foreldrene mine. De ukene Nemo er hos oss blir det nemlig myyye kjøring tur-retur Lillestrøm, og da er det fint å få hjelp fra besteforeldre.


Kjøpte denne boken her om dagen og gleder meg til å lese den! Tenker å sette av litt tid til det i helgen, den er jo heldigvis ikke så tykk så det bør vel gå på noen timer. Har savnet å lese. Og denne har fått gode anmeldelser, så håper den er bra!

I dag har Sander og jeg vært på 1-års-kontroll på helsestasjonen. Nå er planen å kutte ut erstatningen helt fremover (vi pleier gi han en flaske før legging på kvelden og det funker sååå bra – kjedelig å «måtte» slutte med en rutine som er så innarbeidet). Men, han har jo blitt såpass stor nå. Og det kan jo hende det går lettere enn jeg ser for meg. Noen barn slutter jo å interessere seg for pupp/mme av seg selv, men jeg føler litt at vi må ta fra han noe han liker å kose seg med.. Men det kommer jo en tid for alt – flaskeslutt, smokkeslutt, bleieslutt osv osv..

I kveld har jeg kjøpt inn MASSE digg, i helgen har jeg flere koselige avtaler som jeg gleder meg til og på søndag skal jeg fortelle dere noe veldig gøy! En liten cliffhanger her, ja… Håper dere får en super helg!

Comments

 1. Anniken says

  Hadde såå fortsatt med flaske hvis det funker… er for alt som gjør livet lettere når de er så små.

  • Annette Haga says

   Jeg er også for alt som gjør ting lettere, hehe! Men jeg føler kanskje at man hvertfall bør ha i bakhodet at dette er en rutine man skal kutte ut/kutte ned på nå som han er ett år. Hvor lenge f.eks ville du fortsatt å gi flaske i sengen? Vi har det nemlig sånn at han ikke pusser tennene etter den siste flasken, han sovner bare.. Og det er jo ikke så bra, for tannpuss bør egentlig være det «siste» man gjør, nå som han er ett år. Klem!

   • Karoline says

    Anbefaler deg å bli medlem av ammehjelpsgruppen på fb eller evt en lignende for flaskebarn 🙂 der får du nok mange gode tips!

 2. Kati says

  Hvorfor slutte med flaskekosen før natt? Hva med å gi vanlig melk i stedet? Han er jo fortsatt liten, så den lille kosen de har igjen..hvorfor så hast å ta vekk den?

  • Annette Haga says

   Jeg føler vel egentlig ikke at det er noe hast, men fikk det inntrykket fra helsesøster.. Tenker det sikkert er greit å prøve å venne han av med det, men vi får se hvordan det går!

  • Annette Haga says

   Man må vel egentlig ikke. Men var litt sånn jeg oppfattet helsesøster og at vi burde kutte det ut fremover. Heller innføre mer vanlig kumelk, ost og andre meieriprodukter i kostholdet hans.. 🙂

 3. Vilde says

  Ehhh du den boken. Jeg leste den på engelsk og jeg syns oversettelsen så dårlig at det ødelagte hele opplevelsen. Så om den norske er bra må du si det for plottet er veldig bra

  • Annette Haga says

   Har bare lest sånn 60 sider nå og synes ikke den norske oversettelsen er helt super, men føler ikke at det ødelegger noe – hvertfall ikke hittil 🙂

 4. Marita says

  Flotte Annette ✨ jeg har fulgt bloggen din i mange år. Og synes det er ekstra koselig å titte innom etter du ble mamma. Jeg fikk ei lita jente samme dag du fikk Sander. Så jeg henter mye inspirasjon, tips og erfaring fra det du skriver. Ville bare si til deg, at bloggen din er noe av det jeg gleder meg til å sjekke hver dag ? ønsker deg og dine flotte gutter en aldeles herlig søndag!

  • Annette Haga says

   Hei! Tusen takk, så utrolig koselig å høre! Blir så glad for å høre det 😀

 5. Pernille says

  Vi ga én flaske (vi ga om morgenen vi da, den var hun så glad i) i døgnet frem til hun var 15 mnd., selv om HS mente at det var på høy tid og kutte den da hun var 1 år. Vi lot hun styre det selv, sånn som hun gjorde med nattmating og kveldsmating. Det er ingen krise med den éne flasken 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *