Vixen Blog Awards

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er endelig fredag! Min absolutte favorittdag i hele uken. Jeg har hatt skikkelig lite med energi for tiden, og er dødslei av den norske vinteren allerede… Jeg orker jo nærmest ingenting! Dessuten fryser jeg hele tiden, og vil helst bare være hjemme. Trening på kveldstid er helt uaktuelt, hehe.. Men Nora og jeg har betalt for hele 12 PT-klipp til, så jeg må jo få brukt dem etterhvert (jeg vet jo at jeg får mer energi av det også, men det er litt enklere sagt enn gjort akkurat nå for tiden). Kan uansett anbefale å kjøpe Duo-timer, det er så mye hyggeligere å gjøre det sammen!

I går fikk jeg i alle fall startet dagen med 90 minutter yoga, ettersom Nelly.com inviterte til trening og spa. Jeg er egentlig ikke såå begeistret for yoga, mest av alt fordi jeg synes det er vanskelig å gjøre stillingene riktig og jeg synes det blir kjedelig. Men det kan være ganske tungt også!! Var uansett en deilig følelse å være ferdig, drikke en stor smoothie og så dra videre til The Thief. Skikkelig digg å få en dag ute av kontoret – sammen med godt selskap, midt i uken :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På kvelden dro jeg på Vixen Blog Awards sammen med mine søte kollegaer Kaja (på bildet over) og Julie Marlen. Synes alltid det er litt gøy å se hvem som stikker av med de forskjellige prisene, og begrunnelsene bak. De tidligere årene hvor jeg har vært finalist har jeg egentlig ikke klart å slappe av/kose meg noe særlig, men det gjorde jeg i går :)

Nå er jeg akkurat ferdig på jobb og gleder meg til å komme hjem – kjærestekveld står på agendaen. Videoen jeg lovet dere (og meg selv) må dessverre utsettes litt, har hatt x antall tekniske problemer som gjør det litt vanskelig. Ehe. Satser på at det blir noe av veldig snart!

Comments

 1. R says

  Jeg digger at du er tilbake! Det er mange bloggere som er flinke til å ta bilder, har fine antrekk og gjør kule ting, men det som gjør deg og din blogg så spesiell er at man bare får good vibes ved å lese det du skriver. Det virker ikke som om du prøver å være noe annet enn det du er, og det virker ikke som om du skriver for å imponere oss. Det å være en person som får andre til å føle seg bra tror jeg må være den beste egenskapen jeg vet om. Det er slike folk jeg ser opp til, og det er slike folk jeg vil ha i livet mitt!
  Stor klem <3

 2. Louise says

  Hei! Kan du vær så snill å skrive litt om brystoperasjonen? Hvor du gjorde det, er du fornøyd, positive og negative sider med å ha silikon? Tusen takk på forhånd!

 3. says

  Rings come in a nettside variety of price ranges, and they may be traditional, avant-garde or mixtures of modern and old-fashioned design elements. Since there are so many rings to choose from, there is definitely something for every woman and man…..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *