Vinn favorittplagget ditt!

Annonse for egen kolleksjon

Her er en liten film som Tim Lorentzén laget fra eventet mitt for noen uker siden! Synes det er veldig koselig å ha noe mer enn bare bilder å se tilbake på – gode minner ♡ Jeg får dele ut noen plagg fra kolleksjonen min til dere i dag, så nå håper jeg dere er klare for en liten konkurranse!

Slik deltar du:
1. Klikk deg inn her og finn ditt favorittplagg
2. Legg igjen navnet på plagget + størrelsen din i kommentarfeltet til dette blogginnlegget
3. Følg Nette Nestea på Facebook

Jeg trekker 3 vinnere på onsdag, som får hvert sitt plagg sendt i posten! Lykke til 😀

// Here’s a small video that Tim Lorentzen made from my event a few weeks ago! I think it’s very nice to have something more than just pictures to look back on – good memories ♡ I’m going to give away some pieces from collection today, so now I hope you’re ready for a little competition! This is how to participate: 1. Click here and find your favorite garment. 2. Leave the name of the garment + your size in the comments of this blog post. 3. Follow Nette Nestea on Facebook. I’ll draw 3 winners on Wednesday – best of luck 😀

Comments

 1. iselin andersen says

  Jeg ønsker meg AH Sequin Web Dress i mørkeblå, strl SMALL <3 Den er så nydelig! Virkelig fantastisk kolleksjon. Dessverre rekker ikke budsjettet helt til i år

 2. Caroline says

  Sier ikke nei takk til AH Sequin Web Dress i str m. Mørk blå. Har dessverre ikke Facebook, så får ikke følgt deg der.

 3. Anna Aa O says

  Jeg ønsker meg AH Emb Deco Dress i Small:):) så nydelig og perfekt til julebordssesongen og nyttår som kommer!

 4. Celine says

  For en konkurranse! Har hatt lyst på flere ting fra kolleksjonen din, men dessverre ikke tatt meg råd til dette da studentlommeboka ikke tillater det. Jeg har vært på utkikk etter noen fine paljettsko en stund nå, og «Sequin Pump» er de fineste jeg har sett så langt. Jeg bruker strl 36 🙂 Krysser fingrene!

 5. says

  Hei Annette! Kolleksjonen din er virkelig smashing! Jeg har så veldig lyst til å flotte meg med dine fine plagg, men akkurat nå strekker ikke pengene til. Sitte med eksamensperiode, og har egentlig lite til hva jeg kan kalle liv akkuratt nå (men lese bloggen din har jeg tid til, ehehe) Har eksamen om to uker…wææ! Hadde vært en super eksamensgave dette her. Takk for inspirerende innlegg her på bloggen din, følger deg hver dag! 😀 Jeg ønsker meg gjerne AH Emb Deco Dress i størrelse Small! Klemmer fra Christine S <3

 6. Ingvild says

  Så gøy med konkurranse! Jeg pleier aldri å ha vinnerlykke, men krysser fingrene for at jeg blir plukket ut denne gang! Jeg ønsker meg velvet glam kimono–den er bare såååå lekker!!!

 7. Hanna says

  Mitt favorittplagg er AH Sequin Playsuit og ønsker meg den i størrelse small! Det hadde vært den fineste bursdagsgaven! 🙂

 8. Tina says

  Ahh, in love av flere av plaggene du har designet! Men om jeg skulle valgt ut ett plagg må det nok bli AH Sequin Playsuit i størrelse small, den er fantastisk og perfekt for nyttårsfeiringen. Stå på videre!

 9. says

  Åh, så utrolig artig konkurranse! Har siklet på den Champagne-fargede paljettkjolen, men rakk det ikke før den var utsolgt! Så ønsker meg veeeldig den i Medium 🙂

 10. elin says

  Definitivt AH Sequin Web Dress! Har vært min favoritt siden du begynte å publisere bilder fra kolleksjonen på bloggen din, den er helt perfekt!
  Jeg bruker strl. M.
  Og på Facebook har jeg likt siden for kjempelenge siden, så det var allerede gjort 🙂

 11. Karoline says

  Fantastisk fin kolleksjon! Mitt favorittplagg er AH Sequin Web Dress, i str. S 🙂 Ha en fin søndagskveld!

 12. says

  Ah sparkle dress, str L.
  Å velge en av alle de fine tingene du har designet er VANSKELIG!

  Har fulgt med på bloggen din i maange år. Er så gøy å se hvor langt du har nådd, beundrer deg mye! 🙂

 13. Helene says

  Min favoritt er AH Sequin web dress. Jeg hadde blitt superglad om jeg hadde vunnet denne i str medium da jeg er student, men likevel har veldig lyst på en ny og fresh kjole til nytt-år og julebordstider.
  Klem 🙂

 14. says

  Mitt favorittplagg er AH Sharp Cut Lacing Dress (størrelse L) Den perfekte korte, sorte som kan styles på mange måter. Jeg har Sååååå lyst på den kjolen <3

 15. Ailin says

  AH Lace Up Dress er min favoritt. Det er så få kjoler jeg kler pga kroppsfasongen min, men denne tror jeg hadde passet meg midt i blinken 😀 Og hvem har sagt man må være under 35 for å kle seg sexy!

  Krysser fingrene!!

 16. Juania says

  Jeg bare elsker det blå velvet settet. Skulle gjerne hatt både bukse og topp, men hvis jeg må velge en av de, så blir det kimonoen 🙂 Størrelse S

 17. Marlene says

  Favoritt plagget mitt må være AH Velvet Glam Pants. Digger oppskjæringen på sidene, ikke minst formen på buksa, og fargebruken på fløyelet 🙂 Herlig kolleksjon!

 18. Karianne Blunck says

  Hei! Synes kolleksjonen din er utrolig vakker, men som student kan jeg ikke alltid kjøpe det jeg har lyst på. Krysser fingrene for flaks 🙂 AH lace up dress, M

 19. Jenny says

  AH Sequin Web Dress i small! Helst i champagne, men den blå er også fin.. De er jo utsolgt nå og jeg er så irritert for at jeg ikke hadde pengene til å kjøpe den mens den var inne :/

 20. Aurora says

  AH Sequin Playsuit er min favoritt. Første gang jeg så den tenkte jeg at den var helt fantastisk og heeelt meg, og jeg har ikke klart å slutte og tenke på den siden. Dessverre er lommeboken ganske skrapet for tiden, noe som er veldig kjedelig med tanke på festsesongen som er rett rundt hjørnet! Krysser alt jeg har for at perfekte playsuiten dumper ned i posten <3
  Strl xs

 21. Tanja Maria says

  AH Emb Deco Dress – St. M 🙂

  Liker plagene veldig godt, synd de fleste er utsolgt, håper det kommer flere 🙂 🙂

 22. Victoria says

  AH Sequin Playsuit er helt fantastisk – ønsker meg veldig en i small!! Siden din har jeg allerede fulgt lenge 🙂

 23. Gina says

  Åh, jeg var tidlig ute og bestilte meg 4 plagg fra kolleksjonen lanseringsdagen. Også ble det enda en på fredagen. (Supertypisk å bestille rett før det blir 15% rabatt…..) men av det jeg ikke har bestilt ønsker jeg meg den sequin web dress i small! Gleder meg til å få kjolene i posten nå 🙂

 24. Maria says

  Nå måtte jeg tenke lenge haha, hele kolleksjonen din er så fin og bra! Men tror valget faller på Emb Deco Dress i størrelse small!

  Følge deg på facebook gjør jeg allerede

 25. Tine says

  Jeg har så utrolig lyst på AH lace up dress i størrelse M. Jeg har siklet på den siden kolleksjonen ble sluppet, men økonomien min tillot kun at jeg fikk bestilt meg ett plagg, som ble kjolen med snøring og lange ermer.. Pleeeeaaasse velg meg!:O

 26. Iva says

  For en fantastisk flott kolleksjon du har skapt! Det var vanskelig å velge ett plagg, men valget falt på
  AH Sequin Playsuit
  Playsuit – Mørk blå!
  Krysser fingrene!

 27. Maria says

  AH Sequin Web Dress, i champagne 😀 I størrelse L. Den ville vært perfekt til nyttårsball og Nyttårsaften. Krysser fingrene for lykke, for jeg vinner aldri :p

 28. Emma Alex says

  Åååh, vanskelig å velge!!! Men tror jeg ender på AH Sequin Web Dress, blå, i størrelse Small.

 29. Charlotte Molander says

  Hei Anette 🙂
  Må si at jeg elsker absolutt alt fra kolleksjonen din, kunne faktisk tenkt meg alt sammen! 🙂
  Men det jeg aller mest har lyst på er AH Sparkle Dress i XS 🙂
  Klem

 30. Tiril says

  Favorittplagget mitt fra kolleksjonen er AH Sequin Web Dress i fargen champagne, Str. M. Digger paljettene, passformen og utrigningen på ryggen, perfeksjon 😀 Desverre rakk jeg ikke å sikre meg den før den ble utsolgt.

 31. Stine says

  Oh my, jeg er så forelska i fløyelssettet! Om jeg får AH Velvet Glam Pants eller kimono er jeg lykkelig til langt inn i 2016. Tror nesten du må velge for meg, for jeg vet ikke om jeg digger buksa eller kimonoen best? Størrelse medium, please pick me <3

 32. Caroline says

  Hei 🙂
  Jeg må bare si at kolleksjonen din er WOW!!! Jeg har allerede kjøpt og fått «AH Velvet Glam Pants» og
  «AH Velvet Glam Kimono». Setter var kjempe fint sammen og jeg gleder meg til å bruke det i et juleselskap! Det er så fint og samtidig så behagelig! Sinnsykt fornøyd! Thumbs up for det antrekket!!

  Hvis jeg skulle valgt meg et plagg til jeg veldig vil ha, så er det: «AH Emb Deco Dress». Link:
  http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/klær/festkjoler/nly-one-1115/ah-emb-deco-dress-123966-92/

  Jeg bruker str. XS.

  Jeg har hatt lyst på den siden forrige mandag når du publiserte kolleksjonen din! Klokka 10 hadde jeg på alarm så jeg skulle rekke å bestille! Men som sagt har jeg allerede kjøpt plaggene som nevnt over og jeg hadde desverre ikke råd til denne kjolen også! Den er så fin at det nesten gjør vondt! Så jeg krysder fingrene!

  Bloggen din, stilen din og kolleksjonen din er bare tipp-topp-tommel opp!

  Jeg følger deg på Facebook fra før! Selvfølgelig gjør jeg det, jeg har lest bloggen din siden den dagen jeg fant den… Jeg klarer ikke telle årene engang, så lenge! Så bra blogg har du!!!;)

  Klem!

 33. Stephanie says

  AH Sequin Web Dress – Champagne i str L. Den er noe av det flotteste jeg har sett på lenge 😀 Krysser fingrene!

 34. Hanna says

  Favoritten er helt klart Sharp Cut Lacing Dress! Denne har vært på ønskelisten siden første gang du viste bilde av den fra fotoshooten i Sverige! 🙂 Ønsker meg denne i størrelse M. Kommer til å bli en hit på julebordet 😉 Fingers crossed 😉

 35. Malin says

  Åh så utrolig koselig! Favoritt-plagget mitt må være: «AH Velvet Glam Pants» str: S eller XS. Håper jeg vinner!! 😀

 36. Silje Gulbrandsen says

  Jeg vil veldig gjerne vinne AH Sequin Web Dress i fargen Champagne str. M 🙂
  Perfekt til julebordsesongen..:)
  Klem

 37. Camilla says

  AH Velvet Glam Kimono syns jeg er veldig fin, og er så fint at man kan bruke den som både kjole og jakke/kimono 🙂 Hadde blitt kjempe glad hvis jeg hadde vunnet!

 38. Jeanette says

  Sto mellom Ah Sequin Web Dress og Ah Sequin Playsuit men den blåe playsuiten har havnet øverst på ønskelisten!!
  Størrelse S!

 39. Anonym says

  Vet ikke om du har flere størrelser enn de som er utsolgt, men ønsker meg i så fall AH Sequin Web Dress i str L og fargen mørkeblå da jeg bestilte feil (M) først, og når jeg skulle bytte til L var den utsolgt 🙁 Krysser fingrene!!

 40. Unni Lund Olsen says

  AH Sequin Web Dress i størrelse x-small, men hvis utsolgt AH Sparkle Dress i størrelse x-small!
  Nydelig kolleksjon, og blir såå glad på dine vegne over at det står utsolgt på så mange av plaggene! Gratulerer! 🙂

 41. says

  Åh, kolleksjonen din ble så fiiin Annette! Jeg er gravid i uke 21, så flesteparten av klærne i denne kolleksjonen får meg til å føle meg litt ufresh :p (misforstå meg rett). Det er uvant at magen vokser, og veldig rart! Det å skulle kle seg har heller aldri vært vanskeligere:) Jeg ønsker meg AH Velvet Kimono. Den hadde vært perfekt fremover til alle selskaper, og passer gravidmagen perfekt tror jeg 🙂

 42. Linn says

  ELSKER KOLEKSJONEN! Ettersom jeg allerede har bestilt meg tre av mine favoritter ( gull settet, playsuiten & den blå kjolen med helt åpen rygg) så ønsker jeg meg veldig AH Sparkle Dress i small, den er så nydelig! Utrolig bra jobba, du har vært kjempeflink og håper du fortsetter å skape klær. Gleder meg til å bruke de 🙂 klem!

 43. Lotte G says

  Hei, jeg synes Velvet Glam Kimono er ganske fin, og ønsker meg den gjerne.

  AH Velvet Glam Kimono

  Mvh
  Lotte

 44. Caroline H says

  Ønsker meg fineste AH Sequin Leaf Dress i str medium. Perfekt til julebordsesongen som er rett rundt hjørnet 🙂 <3

 45. Thea says

  Jeg ønsker meg AH Sparkle Dress i str. M. Utrolig fin kolleksjon, håper du får muligheten til å lage flere! Ha en fin mandag 🙂

  //Thea

 46. Tine says

  åååå ønsker meg mest av alt de velvet open toe bootie str 38, men hvis det kun gjelder klærne så kunne jeg nesten dødd for velvet glam pants i str S! 😀

 47. Frøydis says

  Elsker kolleksjonen din, superfine snitt og materialer 🙂 Men Velvet Open Toe Bootie tar kaka, utrolig kule! Ønsker meg gjerne de i str 38.
  Håper du får en fin uke 🙂

 48. Katarina Solvang says

  Jeg sikler på hele kolleksjonen din, men høyest på ønskelisten er «Golden Sparkle Set» i str. M/L.
  Krysser fingrene for at flaksen heller min vei denne gangen! 🙂

 49. Caroline says

  Å, jeg ønsker meg AH Sequin Web Dress i mørk blå i str. S! Må bare si at du har vært kjempe flink, kolleksjonen er helt nydelig. Har lyst på alt, hehe! Stå på videre Annette 🙂

 50. Kristine says

  AH Velvet Glam Pants, str L, den ble utsolgt på sekunder i min str så fikk aldri kjøpt den, pleier aldri å vinne noe, men krysser fingre og tær for den buksa er fantastisk!!<3 kul til hverdag og fest!

 51. Tonje says

  AH Sequin Web Dress, champagne, str xs! Fineste plagget i kolleksjonen (selv om jeg gjerne skulle hatt hvert eneste plagg 😉 )!

 52. Kristin Aronsen says

  Ønsker meg AH Sequin Playsuit i størrelse small!

  Var for sen med å kjøpe den og plutselig var den utsolgt, som var veldig kjipt! Hadde vært perfekt til julebord og/eller nyttårsaften! 😀

  Prøver igjen ved å melde meg på her, så får vi se!

  Digger kolleksjonen, du er (som vanlig) superflink! 🙂

  Mvh Kristin

 53. Katarina says

  En fantastisk fin kolleksjon!
  Skulle gjerne hatt AH Emb Deco Dress eller AH golden sparkle dress, i str S 🙂

 54. Nora says

  AH Sequin Leaf Dress – str x-small

  Elsker den nye kolleksjon din anette 🙂 og lurer på om dere får mer inn playsuit , for den er bare så nydelig

 55. Johanna-L says

  AH Sharp Cut Lacing Dress – I think this is the most versatile dress for me out of the bunch. It could easily be dressed up or down depending on the event 🙂

 56. Viv says

  Utrolig fin kolleksjon Anette! Bra jobbet!
  AH Sequin Web Dress – Small – Champagne, hadde gjort meg superglad 😀 Perfekt for nyttårsaften.

 57. Thea says

  Skulle gjerne hatt velvet glam pants i L eller velvet open Toe boots i 39! Fantastisk kolleksjon, du e dyktig❤️

 58. says

  Jeg ønsker meg AH Velvet Glam Pants i strl xs såå mye!!

  (Jeg ønsker meg alt, men falt pladask for det settet der!)

  Vinner jeg buksen skal jeg ta meg råd til kimonoen! 🙂

  Ps: Følger deg på facebook!

 59. Amalie says

  Jeg ønsker meg AH Sequin Playsuit i str small! Har bursdag på onsdag, så det hadde vært en perfekt bursdagsgave! ❤️

 60. Ane says

  Elsker hele kolleksjonen din! Aaaah alt er så fint<3 jeg ønsker meg AH Sequin Playsuit i størrelse small!<3Perfekt nyttårskjole

 61. Line Fagermo says

  Jeg ønsker meg AH Sequin Web Dress, fargen champagne, strl. M 🙂
  Har alltid ønsket meg en sånn kjole og ble så glad når jeg så den i kolleksjonen din! Men den ble jo så fort utsolgt 🙁

 62. Charlotte says

  AH Sequin Web Dress ♡
  Paljettkjole – Champagne ♡
  Størrelse – Small

  Elsker kolleksjon din, her kan alle bli midt punktet på festen ♡

 63. Yen Dang says

  Elske kolleksjonen din! Alt er såå fint <3 Jeg ønsker meg AH Sequin Web Dress i størrelsen XS <3

 64. Helene says

  Utrolig fin kolleksjon! jeg ønsker meg AH Sharp Cut Lacing Dress i S. Fordi det er en trendy kjole med snøring og ikke minst fint å ha nå når det begynner å bli kaldere ut da den har lange armer.

 65. Rakel says

  AH Sequin Web dress, champagnefarget i størrelse S 🙂

  Du har virkelig gjort en god jobb med kolleksjonen, alle plaggene er nydelige!

 66. Camilla Mahlum says

  Har utrolig lyst på Ah Golden Sparkle Set, men så det var utsolgt. 🙁
  Så hvis det ikke dr mulig likte jeg
  AH Emb Deco Dress veldig godt og! 🙂
  Begge kjolene i M <3

 67. Hedda says

  Har allerede bestilt meg velvet glam pants og kimono, men skulle gjerne hatt ah sequin web dress champagne i størrelse medium også. Ser den er utsolgt, så da går det kanskje ikke? I såfall ønsker jeg meg sequin pump i størrelse 37. De passer perfekt til buksen som er på vei i posten 🙂

 68. Margrete says

  Hele kolleksjonen er fantastisk! Om den ikke er utsolgt for godt ønsker jeg meg AH Sequin Playsuit i mørk blå i medium 🙂 Den er min favoritt om jeg må velge en. Ellers liker jeg også veldig godt AH Sparkle Dress i samme farge og størrelse – ryggen på den kjolen er helt nydelig!

 69. Laura-Liis says

  the blue sequined playsuit, size S, or the beige sequined skirt and top size S
  Love your collection and it would be very nice to wear this playsuit every party 🙂
  Greetings from Estonia

 70. Viktoria Helene says

  Åååå drømmer om å finne den perfekte kjolen AH SEQUIN WEB DRESS i champagne farge og str XS. Krysser fingrene for vinner lykke 😀 😀 😀

 71. Marte says

  Å vinne AH Sharp Cut Lacing Dress i størrelse S hadde vært et skikkelig lyspunkt i bachelorskrivingen! 🙂 🙂

 72. Åshild says

  åååh hadde vært en drøm hvis jeg vant AH Sequin web dress i fargen champagne i str M! Da hadde jeg blitt veldig veldig glad!
  Siden er likt for lenge siden. Ha en fin dag videre 🙂

 73. Vibeke says

  Utrolig kjedelig at AH Sequin Web Dress allerede er utsolgt, for en fantastisk lekker kjole.
  Ønsker meg Velvet Open Toe Bootie i str 37, utrolig kule sko som piffer opp alle typer antrekk!! 🙂

 74. Stina says

  Jeg e-e-elsker playsuiten, men jeg kom forseint til å få kjøpt den 🙁 Håpe derfor jeg kan være så heldig å vinne den!
  I såfall ønsker jeg meg den i str small 😀

 75. Marianne says

  Litt sent, men håper jeg fortsatt rekker trekningen! Har likt på Facebook og ønsker meg VELDIG playsuiten i S (AH Sequin Playsuit), som jeg ser er utsolgt :/ Hvis den ikke går å få tak i så DIGGER jeg AH Emb Deco Dress og ønsker meg den i S. Krysser fingrene 😀 🙂

 76. says

  Gratulerer så mye med kolleksjonen din, Annete! Det virker som det har tatt helt av, og det er jo ikke uten grunn! Det er jo så utrolig masse fint her!! 😀 Jeg skulle gjerne hatt alle plaggene, jeg (haha), men hvis jeg må velge en favoritt så blir det denne kjolen:

  http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/klær/festkjoler/nly-one-1115/ah-sharp-cut-lacing-dress-124140-14/

  Jeg liker den så godt fordi den er både røff og elegant samtidig! Den passer til mange anledninger, og detaljen på bryster er jo rett og slett helt rå! Facebooksiden din har jeg allerede likt for mange år tilbake forresten, og kommer til å fortsette å følge deg i lang tid framover også!

  Stor klem fra Ida 🙂

 77. Anna says

  Hej!

  Vet att det står utsålt, men oj, vad jag älskar AH sequin playsuit. Så himla fin! Jag bär storlek xs.

 78. Oda Dalen says

  Ååh! Jeg husker så godt rett før du publiserte at du hadde lansert egen kolleksjon at jeg spurte deg hvor den ene kjolen var fra, og jeg gjettet at du hadde lansert egen kolleksjon. Derfor hadde jeg blitt såå glad om jeg vant kjolen ; «AH Sharp Cut Lacing Dress» Synes den er så fantastisk fin og IN med snøring foran.

  Masse klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *