Video: Trying on wedding dresses

Ny video er ute på Youtube-kanalen min! Husk å abonnere på kanalen min her om du vil følge med fremover :)

Tusen takk til Selma som tok ansvar for å få filmet kjolene! Det var så mange fine modeller og det gikk helt i surr i hodet mitt etterpå, så det er gøy å se tilbake på i ettertid. Og jeg er så glad jeg fikk dele denne dagen med så mange av mine beste venner.

kjole-1

Foto: Fredrikke Wiheden

 Jeg er litt spent på om dere klarer å gjette mine favoritter? Jeg laget en toppliste med 3 av kjolene jeg likte aller best, med blant annet denne:

kjoler22

Men jeg er fortsatt veldig usikker på akkurat hva jeg vil ha. Får gå litt i tenkeboksen, og lage et Pinterest-board :D

Comments

 1. Susanne says

  Hei Anette!
  Jeg bladde meg litt tilbake i arkivet ditt i dag og må bare si at jeg har fulgt deg lenge, og virkelig elsker stilen din. Du er såkalt #goals. Du ser alltid så jævlig bra ut og kroppen din er amazing! Er veldig glad for at du startet å blogge igjen og gleder meg til å følge seg videre. Du ser helt fantastisk ut i brudekjole og må si du kledde alle veldig godt. Vanskelig å velge en favoritt.

  Lykke til videre!
  <3 – S

 2. Anne says

  Du kler jo alt :)
  Hvordan er prisene på denne salongen?
  Skjønner at det sikkert varierer litt, men finner man «rimelige» kjoler fil feks 15.000kr der?
  Hva lå prisen på på de du prøvde? Var veeeldig mange fine :)

  • Annette Haga says

   Tusen takk :D Jeg vet kun prisene på de jeg likte best og de lå på 20-21 000, og så var det én veeeldig mye dyrere hehe. Så tror absolutt det er mulig å finne til rundt 15 000! Klem!

  • Sara Katrin says

   Hei Anne.

   Hvis du ønsker deg fine brudekjoler til en rimelig penge, så er Agape noe å anbefale.
   Nå er ikke jeg gift, men jeg var innom Agape i høst i forbindelse med en fotoshoot jeg skal gjøre til et skoleprosjekt.
   Prisene deres er utrolig lave, samtidig som kvaliteten er vanvittig bra. Vi snakker priser fra 4000 på det billigste og 15000 på det dyreste. Stikk innom en Agape salong som er nær deg. Jeg lover deg – du finner fantastisk mye fint, og de har alt du trenger av sko, tilbehør og smykker.

   Agape er forresten den eneste salongen i Norge som har egen designer. Andre salonger selger gjerne brudekjoler fra forskjellige produsenter, og de får gjerne provisjon for salget. Derfor er prisene hos andre salonger mye dyrere enn for eksempel hos Agape. Du burde ta turen innom og sjekke ut. Agape i Trondheim er utrolig flott, og Bjørg som er daglig leder er kjempehyggelig og veldig serviceinnstilt.

 3. L :) says

  Der kjøpte jeg kjolen min <3 Slør er must, lang slør :) Mitt beste tips er å prøve alle mulige stiler, og helst ha et budsjett in mind og prøve kjoler i den rangen. Husk strømpebånd med something blue, var gøy på festen da mannen kastet det til gutta :D

 4. Cecilie says

  Når er den store datoen? Skal selv gifte meg neste sommer så gleder meg till mye brudeinspirasjon framover! ;)

 5. Anja says

  Gratulerer så mye, og så gøy at du skal gifte deg!
  Har fulgt deg i alle år, ikke minst gjennom flere forhold, så er så gøy at du endelig skal gifte deg :) Ser frem til å lese om reisen din videre. Masse lykke til, Annette :)

  Klem fra Anja fra Kolbotn

 6. Karoline says

  Wow, du ser amazing ut! Blir spennende å se hva du ender opp med tilslutt:) Jeg lurer på hvor den sorte skinnjakken din er fra?

 7. Iselin says

  Tror vi har veldig lik brudekjolesmak, haha, for jeg synes alle kjolene var dødsfine! Og det er ofte. Elsker at du har begynt å blogge igjen forresten :)

 8. Tonje Cathrine says

  Å du er vakker Anette. Den første kjolen du hadde på deg var helt fantastisk. Du så ut som en prinsesse.

 9. Jeanette says

  Herlighet, du så helt fantastisk ut i alle sammen! Må være vanskelig å velge :D husker jeg prøvde flere, men var en som virkelig kjentes som «min» :) ingen tvil om at du kommer til å være en nydelig brud hvertfall!

 10. Hege says

  Altså, wow!! Du så helt fantastisk ut i alle kjolene, umulig å velge en favoritt! Og den kroppen din altså… her snakker vi goals.
  Blir spennende å se hvilken kjole du ender opp med :)

 11. Stine says

  Du var helt smashing i alle jo!!
  Heldig!

  Du prøver en helt enkel uten blonder og med korte t-skjorteermer og rund hals, ingen utringning. Hvilket merke var det? Er selv på jakt etter kjole ;)
  Lykke til!

  • Annette Haga says

   Hei! Takk! Aner ikke hva den modellen heter, men jeg var i salongen Brudekjolen Oslo, så du kan evt høre med dem :)

 12. martine says

  SÅ fine kjoler, og så utrolig fin du var i alle modellene! blir nok vanskelig å velge blant alle de vakre kjolene :)

 13. says

  Herregud, du kommer til å bli en utrolig vakker brud!! Fikk gåsehud flere ganger, hah! Emil er jaggu meg en heldig kar altså 3 Håper du har en fantastisk helg videre, fine du!

 14. Rakel says

  Herregud, alle var jo så fine!! Men tror nesten jeg holder en knapp på den som er helt enkel foran men med åpen rygg (som du har på deg på det siste bildet på filmen), den var så klassisk og helt nydelig :) Lykke til med å finne the one! Klem

 15. Patri says

  Congratulations!!
  One question, why you dont write in english anymore?
  I dont understand Norwegian and you always write both lenguages.

  • Annette Haga says

   Thank you! Since I don’t have blogging as a job anymore, I prefer to only write Norwegian. Please feel free to use google translate to understand the language!:)

 16. Aline says

  Du har en kropp som kan være alle disse! Ingen tvil om det…du er så vakker i deg selv og jeg synes du kommer best frem i de litt «enklere» uten for mye blonder/perler. Min absolutte favoritt var den «enkle» med åpen rygg! Wow. Du skal sikkert ha utslått hår..denne er finest synes nå jeg. Men forstår at det er vanskelig. Jeg trodde jeg skulle ha typisk prinsessekjole da jeg giftet meg, men endte med en helt annen kjole;)

 17. Aline says

  Mente den kjolen med havfruefasong og perler på skuldre/kanten på kjolen i åpningen bak!

 18. Vendela says

  Ser at du liker tettsittende kjoler med lange blondeermer best :) Jeg syns de aller fleste it-jenter gifter seg i nettopp slike kjoler for tiden, håper du heller overrasker oss alle til sommeren! Nydelig i alle kjoler er du uansett så her kommer det helt an på hva du liker best selv. Husk at kjolen bør stå i stil med lokalet og selvfølgelig brudgommens antrekk :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *