Comments

 1. Martine says

  Ååå, du er så skjønn! Ønsker deg masse lykke til. Jeg hadde tatt samme valg i din situasjon. Såå spennende tider!

 2. says

  Da vi var gravid med første baby, så fikk vi også vite akkurat rett før sånn 1-2 uker før termin at babyen lå i seteleie. Da hadde vi gått på fødselsforberedelser, med pusteteknikk og alt, og jeg bare drømte om å føde «vanlig», det var liksom mitt største ønske. Jeg husker da vi skulle til sykehuset til planlagt keisersnitt, så var det så blandet følelser, vi var SÅ utrolig glad – endelig skal vi møte babyen vår som vi har ventet på! Men da vi skiftet til sykehus klær begynte jeg plutselig å gråte, for da ble det plutselig litt skummelt, nå skjer det, og det er ikke jeg som styrer dette, men jeg visste at legene og jordmor tok hånd om meg og mannen. De spurte om alt og forklarte alt, og det var veldig trygt følelse. Plutselig hører man babygråt, og det er helt herlig! Da la de baby ved meg, så jeg fikk se på henne litt, før de spurte far om han ville være med, så gikk de på annet rom for vask og stell, så fikk hun ligge hud mot hud med far, mens jeg ble stelt av legene, jeg følte meg sliten men så glad for frisk baby 🙂 Jeg tror det hadde vært bedre om jeg ikke var så innstilt på drømmefødselen vaginalt på starten, og gjort meg vant til at keisersnitt også er en herlig fødselsopplevelse 🙂 Andre mann er derimot tatt i hastekeisersnitt pga svangerskapsforgiftning, som var veldig farlig for han da han lå i magen, måtte bare ut så fort som mulig. Nå har vi to nydelige friske barn, og begge er tatt med keisersnitt 🙂

 3. Emma says

  Masse lykke til Annette!! Elsker forresten hvordan bloggen din har utviklet seg i det siste! Stor klem

 4. Charlotte says

  Anette, du er virkelig så tilstede i dette innlegget og du gjør rett i følge magefølelsen din og velge keisersnitt.
  Takk du deler så mye av degselv og graviditeten. Jeg gleder meg til å følge deg videre<3
  Charlotte

 5. Elisabeth L says

  Du er utrolig nydelig, og jeg får helt vondt av å høre alt det som har skjedd deg før dette svangerskapet! Krysser alle fingrene og tær for at alt skal gå bra med deg og lille S, og ønsker deg masse lykke til til neste uke <3 kommer nesten til å savne innlegg som har med graviditet å gjøre, syns det har vært så koselig å følge deg gjennom hele 🙂

 6. Birgitte says

  Uff,skjønner godt at dette ikke er helt som du ønsket,men skjønner valget ditt veldig godt! Jeg har fryktet setefødsel hele veien. Og min prinsesse har de siste gangene ligget i setet,så spenningen var STOR i går på UL timen om hun hadde snudd seg nå eller ikke. Heldigvis så har hun lagt seg med hodet ned. Men hadde hun ikke gjort det så hadde jeg også valgt keisersnitt. For noen går det sikkert veldig fint å føde i sete,men det er ikke noe jeg ville utsatt meg eller babyen for. Så du har gjort helt rett valg for DEG og prinsen din 🙂 Masse masse lykke til neste uke. Dette går bra <3

 7. Martine says

  Hei søta:)

  Ville bare ønske deg lykke til! Syns det virker som et godt valg. Det er som du sier, det som nødvendigvis er riktig for andre er ikke alltid riktig for deg. Du er sterk og dette klarer du på best mulig måte. Jeg har bare et spm, er i lignende situasjon og får selv bestemme om jeg skal ta keisersnitt eller fødsel. Lurte derfor på om du kunne legge ut et innlegg etter du har vært igjennom planlagt keisersnitt? Bare sånn at jeg får høre din historie av det hele. Og da mener jeg selvfølgelig når du orker og har tid og anledning for det.
  LYKKE TIL! JEG HEIER PÅ DEG! <3

 8. M says

  Det er din kropp, din baby og din fødsel. Du må gjøre akkurat det du føler er riktig. Jeg endte med hastekeisersnitt med min lille jente for åtte mnd siden. Hun lå i hodeleie, men man vet aldri. Plutselig skjer det ting som gjør at fødselen blir alt annet enn planlagt.

  Hvis det er en ting jeg skulle ønske noen sa til meg før jeg ble mamma, så er det at du alltid skal følge din egen magefølelse med din egen baby. Jeg har blitt tryggere i rollen som mamma nå og følger alltid min egen magefølelse. Men det var ikke så lett de første mnd. Det er mange meninge rundt omkring, men følg din følelse som mamma. Og begynn akkurat nå.
  Ingen andre vet hvordan du føler det nå og hva som er riktig for akkurat deg. Og det spiller ingen rolle hva alle andre mener, så lenge du kjenner hva som er riktig for deg og den lille.

  Vær trygg i mammaavgjørelsen din og våg å følge den hele veien. Da blir du den beste mammaen du kan bli for den lille gutten din.

  Lykke til. Du har en helt fantastisk tid i vente <3

 9. Marie says

  Etter å ha sett hele videoen vil jeg egentlig bare gi deg en stor klem. <3

  Du skal ikke måtte forsvare valget ditt – den eneste det skal føles riktig for er deg selv.

 10. Tale says

  Lykke til! Det har vært kjempekoselig å følge deg gjennom svangerskapet. Jeg liker godt den naturlige, fine bloggingen du har gått tilbake til! Din og Ida Wulff sine blogger er de eneste jeg er innom for å faktisk lese teksten 🙂

 11. Tine says

  Hvor er genseren din fra? Utrolig fin! 🙂 Masse lykke til i innspurten, tenk på deg selv og dine behov. 🙂

 12. Thea says

  Masse lykke til med fødsel <3 Jeg er 20+3 i dag, så det har vært ekstra gøy å følge deg i svangerskapet, og jeg håper vi også får følge deg i mammatilværelsen! 🙂

 13. Siv says

  Det som er riktig valg for deg, er det riktige valget for deg <3 Jeg fikk hastekeisersnitt – og har ikke hatt en eneste komplikasjon i ettertid, masse lykke til – snart er han her!

 14. Lena says

  Ååå, kjære Annette ❤️ Masse lykke til! Jeg er selv gravid og ønsker for alt i verden en vaginal fødsel. Dette kan man selvsagt ikke planlegge, og jeg blir så takknemmelig over at dere bloggere deler tanker og følelser. Tusen takk for at du deler dette.

 15. Pia says

  Hei 🙂
  Jeg stod i akkurat samme situasjon som deg for nå ett år siden, og valgte også keisersnitt. Før operasjonen følte jeg med litt «snytt» for en fødsel, til tross for at jeg var trygg på mitt valg slik du er på ditt. Følelsen av å miste «fødselsopplevelsen» forsvant derimot fort og har ikke ofret det en tanke etter jeg fikk treffe barnet mitt. De er kjempe flinke på Riksen, og alt kommer til å gå kjempe fint! Slapp av siste tiden før du får møte barnet ditt og vær trygg på valget ditt 🙂 og for oss som elsker å planlegge er det jo en liten opptur at man har en tid og dato å forholde seg til 😉 Lykke til :))

 16. Julie says

  Lykke til i uka som kommer!! Så spennende å vite dato! Skjønner avgjørelsen din godt, hadde gjort det samme selv hvis baby lå i seteleie!

 17. Anonym says

  Annette du er blitt den første bloggen jeg titter innom hver dag <3 Det er spennende å følge deg og du er virkelig en nydelig jente.

 18. Camilla says

  Masse lykke til, Annette! Høres ut som du har gjort et godt gjennomtenkt og reflektert valg:) Et keisersnitt er likefullt en fødsel som en vaginal fødsel etter min mening, og du er likefullt en sterk fødekvinne! Ikke la noen andre få deg til å tvile på det<3 Stor klem!

 19. Silje says

  Du er tøff! En veloverveid begrunnelse som ingen har noen grunn til å syns noe om, syns jeg. Kos deg de siste dagene, kjenner jeg gleder meg litt på dine vegne for det som venter deg. Å bli mor er alleslags følelser på en gang. Lykke til! 🙂

 20. Kine says

  <3

  Jeg står i samme situasjon som deg, bortsett fra at beboeren i magehuset fremdeles har en drøy uke på å kunne klare og snu seg. Jeg krysser fingre og tær, da vanlig fødsel er noe jeg virkelig ønsker meg. Jeg forstår deg så godt og deler dine tanker rundt en seteleiefødsel, så her vil det også bli planlagt keisersnitt om hun sitter bom fast.

  Masse lykke til! <3

 21. Rakel says

  Jeg synes det du sier høres veldig fornuftig ut. Som du sier så er ikke keisersnitt en fordel i seg selv, men i og med at babyen ligger i seteleie så e det som du sier en stor sjanse for at det blir keisersnitt uansett. Da er det bedre med et planlagt keisersnitt enn hastekeisersnitt! Lykke til Annette!

 22. Silje says

  Jeg synes det er veldig bra at du har tatt det valget som er rett for deg. Du argumenterer godt for det og babyen kommer kanskje også ut i til en mamma som er litt mindre stresset:) Tror dette kommer til å gå kjempebra!

  Vil bare ønske dere lykke til! Jeg tror du blir en helt fantastisk mamma!:)

 23. says

  Masse lykke til med keisersnitt, husk det er ditt valg, din kropp og din baby, alle har ulike meninger men du bestemmer!Snart er du mamma!!Klem

 24. Sofie says

  Lykke til, Annette!
  Dette kommer til å gå så fint, og uansett hva andre sier er dette deres valg og ingen andre har noe med det. 🙂
  Babyen min ligger også i seteleie, men heldigvis er jeg kun 36 uker på vei, så håper babyen snur seg innen to uker. Du er heller ikke alene med tanke på tankene du har rundt det med setefødsel og keisersnitt, og man er alltid litt ekstra bekymret når man har opplevd spontanabort flere ganger.

  Nok en gang, ønsker deg/dere masse lykke til! Husk at dere har utrolig mange dyktige fagfolk rundt dere. ♥️

 25. Tonje Cathrine says

  Kjære vakre Anette. Det du føler er rett for deg og din baby er det rette uansett hva andre måtte tenke å mene. Synd det ikke ble som du ønsket, men både du og babyen er i de beste hender. Snart har du gutten din her. Uansett fødemetode tenker jeg vi som kvinner kan være stolte av den jobben kroppen vår gjør. Ha en fin helg. Kos deg og lykke til.

 26. Michala says

  Syns du har tatt et godt og riktig valg for deg. Det er tydelig at dette er noe du har tenkt og undersøkt mye. Er selv gravid med termin i slutten av Juni, og har lest mye om fødsler da jeg liker å være forberedt. Har selv bestemt at om hun skulle ligge i seteleie så blir det keisersnitt for meg også. Jeg håper jo at hun blir i hodeleie slik at jeg kan ha en vaginal fødsel, men jeg tenker at en skal ta valg som er riktige for en selv, babyen og barnefar.

  Må også si at jeg syns det er så kjekt at du blogger igjen, er så kjekt å følge deg!
  Ønsker deg masse lykke til neste uke! 🙂

 27. Jb says

  Så utrolig bra det løste seg så fint tross omstendighetene❤️ Jeg er selv gravid og føder for første gang i juni, og vet med meg selv at jeg hadde tatt det samme valget som deg☺️ Imponert over at du deler dette med alle oss, og ønsker deg kun hell, lykke og masse kjærlighet når tiden er inne for å hilse på lille! Så glad på dine vegne!

 28. Eva says

  Jeg hadde en veldig fin og kjapp fødsel i 2016 og er nå gravid igjen. Ligger denne babyen i seteleie, ville jeg valgt som deg, uansett tidligere erfaringer. Trygghetsfølelsen trumfer alt og er sååå utrolig viktig i den sårbare situasjonen man befinner seg i som gravid! Så skjønner deg godt!

  Masse lykke til!!

  (Min søster har forøvrig hatt tre uproblematiske, planlagte keisersnitt!)

 29. Odette says

  Gurimalla, så spanande å vite kva dag de (i teorien) skal få møte babyen! Eg har akkurat starta på permisjonen min, og no er det litt meir virkeleg at eg faktisk skal få ein baby. Men, det er jo framleis «ein gong der framme».
  Masse lykke til!!

 30. Maria says

  Masse, masse lykke til! Det kommer til å gå så fint 🙂 Snart er «premien» hos dere <3 God helg! Klem

 31. Anett says

  Bra video og veldig bra refleksjoner over dette med seteleie og planlagt snitt! Jeg må bare kjapt kommentere at jeg har født to barn – hadde akutt snitt med min førstefødte, fordi hun satt fast (hodeleie) og det var en lang, vond, og ikke minst ganske skremmende opplevelse både for meg og pappaen og ble en tøff start for jenta vår. Med nestemann fikk jeg derfor innvilget planlagt snitt (også hodeleie) og dette var en fantastisk flott og trygg og forutsigbar opplevelse i forhold. Dette kommer til å bli så bra, og jeg tror absoltt du har gjort riktig valg og jeg hadde definitivt gjort det samme som deg i samme situasjon. Med førstemann gikk jeg lenge etterpå med følelsen av «at jeg hadde feilet» siden jeg ikke klarte å føde vaginalt, og følte meg også litt «snytt for» fødselen som jeg hadde planlagt og sett sånn frem til. Med andremann var disse følelsene derimot helt borte og det føltes SÅ riktig å velge planlagt snitt istedet for å risikere den samme opplevelsen igjen. Lykke til med fødsel til uken!!

 32. Karoline says

  Det er så viktig å følge magefølelsen, så når dette er det som føles riktig for deg så er det så absolutt det du skal gjøre! Masse lykke til, nå er du snart mamma❤️

 33. Thea says

  Fine Annette!! Masse lykke til neste uke, jeg skjønner det kanskje blir litt annerledes enn du hadde forestilt deg, men uansett får du en nydelig liten baby! Jeg har ikke noe forhold til verken det å være gravid eller fødsel, men skjønner det er mye meninger rundt temaet… Det aller viktigste er hva du vil og du kjenner er best for din kropp! Vi er alle forskjellige uansett. Også vil jeg bare si at jeg har fulgt deg nesten så lenge som bloggen har eksistert og jeg er SÅ glad for at du blogger igjen og at du gjør det på en så ekte og fin måte. Du virker som en så varm og god person, og jeg er helt sikker på at du kommer til å bli en så fin mamma! Gleder meg til å følge deg og familien fremover <3 God helg!

 34. Emily says

  Jeg forstår ikke hvorfor ALLE nå til dags absolutt føler de må «unnskylde» at de velger keisersnitt.
  Du er like modig, sterk og like bra dame som velger keisersnitt fremfor vaginal fødsel. Du gjør det som er best for deg og din situasjon!
  Dessuten er du tøffere som velger en operasjon som gjør at du så og si ikke får gjort en dritt uten smerter de neste to ukene etter du har fått sønnen din. Jeg har selv hatt keisersnitt, etter en 33 timer lang fødsel, og er like stolt av å ha født som en som har født vaginalt!
  Masse lykke til neste uke! Dette kommer til å gå så bra ❤️

 35. Yngvild says

  Jeg synes det er lurt av deg å følge magefølelsen din. Og husk at det ikke er din «feil» at du har hatt to aborter, det er dessverre grusomme tilfeldigheter…
  Du kommer til å bli en fantastisk mamma! Lykke til neste uke:)

 36. Vilde says

  Woooow! Lykke til 🙂 godt å høre at du har tatt et valg og er trygg på det. Keisersnitt eller vaginalfødsel så er man like fantastisk sterk uansett. Heier på dere!

 37. T says

  Lykke til! Det går nok kjempefint 🙂 me har termin samme dag. Litt misunnelig på at du veit dato du skal føde, men unner deg såklart ikke situasjonen du er i. Heldigvis (tror eg) hodeleie her. Snart er me mammaer <3

 38. Elisa says

  Det er en grunn til at man får velge KS når man har barn i magen som ligger i sete, og når utfallet av setefødsel så ofte er haste keisersnitt skjønner jeg deg så godt <3 Var i samme situasjon for 1,5 år siden, ble så skuffa da de fant ut at lille lå i sete, var på utvendig vending (som var så vondt) men han var godt plassert med rompa nedi.
  Så rar følelse den tirsdagen han skulle komme, husker jeg var sur kvelden før men møtte opp på sykehuset dagen etterpå med god tro. Alt gikk slag i slag, masse folk i operasjonssalen (11 stk) men selve inngrepet var fort gjort. Det værste for min del etterpå var luftsmertene (!!) jeg fikk i skuldra samme kveld, men drakk karvete og da forsvant det (merk den gjerne den teen visst du får samme smertene)

  Lykke til, dette kommer til å bli topp ! 🙂

 39. Carla says

  Din kropp ditt valg! Uansett hva du velger så er det riktig, fordi det er det som du føler er riktig for deg 🙂
  Jeg hadde seteleie og det ble planlagt keisersnitt 37+4. Det var et veldig fint opplevelse og alt gikk bra for både bebis og meg. Jeg var opp og gikk dagen etter, og på trening etter 3 uker.
  Som du sier er sjansene så store med å ende med haster KS ved setefødsel. Så mye bedre å ha heller planlagt KS. For både deg og bebis. Mye mindre risiko.
  Du trenger ikke å poste kommentaren din, ville bare fortelle deg dette og håper du blir litt tryggere. Ta kontakt om du lurer på noe 🙂 så får vi satse på vaginalt fødsel neste gang ❤️

 40. Eirin says

  Tykkjer det er flott og tøft av deg å dele dette!<3 Forstår deg kjempegodt, og aller viktigaste er at du vel det alt. det du føler for sjølv.

  Her ligg det ein 7 mnd gamal gut og søv i fanget mitt- finnes ikkje noko betre! Mitt tips: Ikkje ver for fokusert på å lage rutiner og at ting må vere sånn og sånn. Det har ikkje me vore, og det er eg så glad for. Ting går seg til, og det viktigaste er å nyte!<3

 41. Linn says

  Akkurat det samme skjedde meg, fikk valget om vaginal eller keisersnitt. Valgte planlagt keisersnitt på Rikshospitalet og angrer ikke et sekund. For noen fantastiske kirurger/leger og jordmødre det er på Riksen, jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Du har virkelig noe å se frem til, masse masse lykke til. Nyyt barselstiden, for den går helt vanvittig fort. Er allerede 6 uker siden jeg fikk prinsessa mi, men føles ut som i går.

  Stor klem til deg

 42. Merete says

  Gratulerer med å snart ha fullført en graviditet. Det er en stor påkjenning for kroppen, og du skal anerkjenne den bragden du har gjort. Når det kommer til valg av keisersnitt høres du veldig trygg og sikker ut i din sak. Da har du helt sikkert gjort det riktige valget for deg! Jeg har to normale fødsler bak meg- en veldig tøff og en litt bedre. Det som er herlig er at uansett så tenker man ikke så mye på hvordan selve fødselen ble når man først har fått babyen. Det er liksom ikke så viktig lengre. Gled deg til å få babyen, gled deg til mange gode og dårlige dager, en enorm kjærlighet og masse bekymringer-mammalivet!

 43. Inger says

  Jeg var innstilt på vanlig fødsel helt til jeg kom på sykehuset med 8 cm åpning og de bare her blir det setefødsel.. var på kontroll hos lege bare noen dager før og legen tok feil av hodet og rumpa da hun kjente på magen. Men det gikk veldig fint! Føltes som en ekstra trygghet med flere leger osv i rommet og jeg fikk litt ekstra motivasjon for at dette skulle jeg klare og at dette skulle gå bra. Men nå hadde ikke jeg så mye valg heller siden jeg ikke visste at det kom til å bli setefødsel før det på en måte var for sent..

 44. Camilla says

  Å Annette! Tenker på dere og ønsker dere lykke til med alt. Jeg har selv hatt keisersnitt og har ingenting negativt å si om det bortsett fra at det tok 16 timer med rier før vi kom så langt. 🙂 Snart har du gutten din i armene dine og alt annet blir glemt. ❤️Stor klem

 45. Veronica says

  Lykke til med keisersnitt, hadde uten tvil gjort det samme om jeg hadde vært i samme situasjon.

  Har en jente på snart 2 år, du har verdens beste tid foran deg <3 nyt siste dagene før keisersnitt, å slapp av!

 46. Marit says

  Hei Annette:)
  Første gang jeg kommenterer på en blogg, men dette traff meg da jeg deler akkurat samme erfaring som deg. Gutten vår snudde seg aldri, og vi valgte tilslutt keisersnitt. Som du sier var jeg også så redd for at noe skulle gå galt, og da kunne jeg aldri ha tilgitt meg selv for å velge vaginal fødsel. Faktisk så anbefalte overlegene på jobb å ta keisersnitt, noe som forsterket vår avgjørelse.
  Viktig å lytte til magefølelsen – den har som regel rett! 😉

  Snart er sønnen deres trygt i armene dine, på den ene eller andre måten <3

 47. Susanne says

  Skjønner veldig godt alle tankene dine rundt dette.. for nøyaktig ett år siden var eg gjennom det samme med tvillingjentene! Dei låg hode mot hode, og var fare for å henge seg sammen pp vei ut, så eg måtte ha planlagt keisersnitt. Eg husker så godt den spenninga kvelden før, å vite at i morgen skjer det. Opplevelsen min rundt keisersnittet var veldig fin, og kunne lett ha gjort det igjen. Heile operasjonsteamet opptrådte rolig, og alle tok godt vare på oss. Eg kjente ingen ting verken av smerte eller bevegelse når dei opererte, men dette varierer såklart fra person til person. Mitt tips er å komme deg på beina så raskt som mulig etter operasjonen da det lettere gjør for at du kommer deg raskere. Ellers må eg bare si, lykke til og nyt tiden, for den går virkelig fort.. mine skatter blir 1 år den 22.mars!

 48. ingrid says

  Hei:-)
  Masse lykke til!
  Selv er jeg nok en av de som ville rådet deg til vanlig fødsel. Sidel jeg selv hadde samme situasjon og endte med en fryktelig traumatisk opplevelse da jeg også valgte keisersnitt. Det er vel heller ikke akkurat best for barnet fikk jeg vite og erfare etterpå… MEN magefølelsen er viktig og man skal gjøre som man føler for:-)
  Jeg håper du får en fantastisk opplevelse og at alt går bra!
  Snart er du mamma. Verdens beste opplevelse<3
  igjen, såå mye lykke til<3

 49. Malinn says

  Skjønner godt ditt valg, selv om jeg valgte vaginal fødsel ved seteleie på min førstefødte. Mitt valg ble gjort på bakgrunn av fine mål på bekken og hode til baby, den lange erfaringen det sykehuset jeg skulle føde på hadde med vaginal fødsel ved seteleie, og deres lave prosent på hastekeisersnitt ved setefødsel:) fødselen gikk for min del veldig bra, og de kalte det et meget vellykket seteleiefødsel. Det skal også sies at de hadde tatt ultralyd og visste med stor sikkerhet at barnet lå med begge føttene opp, hadde det ene vært ned hadde det ikke vært aktuelt med vaginal fødsel!:)

  Jeg tror også at du vet om du har gjort et riktig valg når du kjenner en ro etter å ha grublet døgnet rundt på dette og til slutt bestemt deg, og du føler at du endelig har en plan du er komfortabel med:) Det var ihvertfall slik det føltes ut for meg når jeg endelig hadde bestemt meg! Masse lykke til med fødsel!!

 50. Maria says

  Ditt valg er det rette valget for deg!

  Selv har jeg en setefødsel som endte med akutt KS og en naturlig fødsel bak meg. To helt forskjellige opplevelser. Det viktigste er at jeg har to friske og fine barn!

  Lykke til 🙂

 51. Ingunn says

  Hei.
  Jeg fikk min jente nr.2 for 6 mnd. Siden. Hun lå også i seteleie. Jeg leste meg også opp både om setefødsel og keisersnitt. Det var et kjempevanskelig valg og sykehuset (hvor jeg hadde to møter når vi fant ut at det ble setefødsel) presset veldig på at jeg måtte føde vaginalt. Jeg, som du, følte meg ikke trygg for barnet mitt. Jeg greide ikke bli fortrolig med å føde vaginalt. Jeg fikk innvilget keisersnitt etter maange spm. Om jeg var sikker. 4 dager før det planlagte keisersnittet gikk vannet mitt og det ble snitt da. Til og med da måtte de spørre flere ganger om jeg var sikker.
  Uff dette ble langt… Poenget mitt er at det er DU som skal gjennom dette, DU som kjenner hva som er rett for deg og din baby. Andre kan komme med informasjon og råd men valget er ditt. Gjør det du syns er riktig. Og sånn til slutt: jeg har hatt en helt naturlig fødsel uten smertelindring og et keisersnitt. Det var like fantastisk begge gangene! Lykke til 🙂

 52. Lina says

  Finaste du! <3 så ærlig og oppriktig du er. Håpar du får færrest mulig skrekkhistorier og negative innspel, og at du som du seier lar det prelle av. Det er DI oppleving, din kropp. Eg har veldig positiv oppleving med ks (ikkje planlagt), og vil ikkje kvi meg for å gjera det igjen om eg blir anbefalt det før fødsel i august. LYKKE til! Du blir ei nydelig mamma! 🙂

 53. Alex says

  Jeg hadde dato for planlagt keisersnitt men 3 dager før gikk vannet (uke 38) å det ble vanlig fødsel. Blirt det KS uansett ? Selv om vannet går ?

 54. Tonje says

  Så fine refleksjoner. Det høres ut som du har tatt det helt riktige valget for deg og din familie <3 Vil bare ønske deg lykke til. Nå er det bare dager til du får treffe han!

 55. Ida says

  Hei,

  Var i akkurat samme situasjon i høst, og gjorde meg akkurat de samme tankene og vurderingene som deg. Valgte KS av samme grunn, og angrer ikke et sekund. Det var en helt fantastisk fødsel!!! Jeg fikk høre av en kollega som har tre KS bak seg at det viktigste for egen helse er å komme seg kjapt opp av senga etterpå. Allerede noen timer etter KS sa jeg fra til personalet at jeg ville opp og dusje, de trodde jeg var gal, men de lot meg gjøre det – og det gikk strålende. Tok også ut kateteret slik at jeg kunne gå på wc når jeg ville, og på den måten også få bevegd meg. Morgenen etter KS trillet jeg tur på gangen med baby, og det gjorde jeg minst to ganger daglig de dagene jeg var på sykehuset. Jeg vet at dette ikke går for alle, men hvis smertene ikke er for store ville jeg hatt dette i bakhodet. Gevinsten var; ingen luftsmerter (som mange sliter veldig med) og kjempekjapp recovery. Ingen plager i dag heller, 5 mnd etter. Lykke til! GLED DEG!

 56. Linda says

  Hei! 2 keisersnitt her, ingen planlagte, men i veldig god form dagene etterpå! Ikke mange dagene før vi var ute å gikk vår første trilletur i vårværet! Lykke lykke til! Det er magisk!!! <3

 57. Hanne says

  Jeg vil bare ønske deg lykke til! Jeg stod ovenfor samme valg som deg for snart fire år siden, og endte opp med keisersnitt. I fjor ble lillesøster født ved vanlig fødsel. To veldig ulike opplevelser men helt fantastisk på hver sin måte!

 58. Mariann says

  Hei Annette!
  Har ikke kommentert her på bloggen din før, men nå måtte jeg bare. Du er så nydelig fin både utenpå og inni! Elsker hvordan bloggen din har vært de siste månedene.
  Masse lykke til neste uke <3

 59. Karin says

  Det er så fint og rørende å høre at du allerede tar de valgene du mener og tror er best for den lille i magen din. Det er en stor del av det å være mamma. Ikke alltid så lett, men man må bare følge magefølelsen sin. Lykke til ❤️

 60. Camilla says

  Har 2 fantastiske keisersnitt bak meg. Begge var planlagt og med 2 års mellomrom.
  Fin opplevelse, både for meg og pappaen. Tilfriskningen gikk fort og jeg var veldig bestemt på at jeg skulle komme meg opp på beina allerede første dag. Om du får til det vil jeg på det sterkeste anbefale det, kan oppstå en den luft i magen etter ett KS, og dette kan bedre seg om man er litt i bevegelse 🙂
  Og be om laktulose/olje når du får smertestillende dagene etterpå, jeg ble veldig obstipert etter første KS, ingen god følelse 😉

  Lykke til, bare å glede seg 🙂

 61. B says

  Vil ønske deg masse lykke til, det går sikkert kjempefint! Du virker så fin og reflektert, ser at du prøver å «forsvare» valget ditt, men det syns jeg ikke du skal behøve. Jeg har to barn og hadde valgt akkurat som deg som de lå i sete, en fødsel med hodeleie kan være tøft nok. Klem 🙂

 62. Oda says

  Godt at du følger magefølelsen din 🙂 Jeg er i uke 28, og hadde helt klart valgt det samme om jeg kommer i den situasjonen. Det er så koselig å følge deg igjennom graviditeten! MASSE LYKKE TIL <3

 63. Silje says

  Så fint at du lytter til deg selv, og dine egne følelser. Jeg hadde rier i 24 timer, barnet hadde hodet ned, men hode var sammenvokst slik at de aldri hadde kommet seg ut antagelig naturlig. Og stanget i bekkenet mitt, før det tilslutt endte i keisersnitt, og var dårlig i mange dager og uker etterpå pga den ekstrem belastningen. Så jeg tror et planlagt keisersnitt når man vet at det kan ende opp i ks alikevel, kan være en kjempe fin opplevelse.
  Masse lykke til og nyt dagene sammen med den lille 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *