Video: Annette og Emil – Hvordan vi møttes

Vår første video! Her snakker vi om hvordan vi møttes, hvorfor Emil hater Game of Thrones, hva han liker med meg og den gangen han kastet opp i sengen…. Og hva skjedde egentlig i Venezia? ;P

Ettersom dette var første gang vi filmet tok det litt tid å komme inn i det. Vlogging er jo egentlig ganske kleint, men litt gøy også :) Håper dere liker det, og vil at vi skal lage flere videoer? I såfall lover jeg å:. 1. Ikke ta på håret mitt hele tiden (skjønner godt om dere ikke orket å se videoen ferdig pga dette, veldig irriterende haha), og 2. se mer inn i kameraet! Jeg var litt for komfortabel med å se på Emil i stedet… Skal se mer inn i kamera neste gang ;) Så klikk Subscribe om du vil holde deg oppdatert!

Noe du vil vi skal snakke om? Legg igjen spørsmål i kommentarfeltet til neste video!<3

Comments

 1. Camilla says

  Ååå, så lykkelige dere ser ut. Selvom jeg skjønnte at paradise hotel var et tema Emil ikke var så gira på så må jeg spørre like vel. Hva tenkte du (Anette) om at han hadde vært med der da dere møttes? hvordan er det å bli «Bonusmamma»? og ikke minst, kan vi få en apartment-tour?

  Er så glad du blogger igjen <3

 2. R says

  Så herlig, elsker å se på hvor forelsket dere er!!
  Kanskje dere er for tidlig i forhold til å ville snakke så mye om det, men hadde likt å høre om framtidsdrømmene deres, hvor dere vil bo/barn/giftemål osv.
  Ønsker dere begge alt godt! :)

 3. Katrine says

  Morsom video! Ser ut som dere har det veldig fint sammen :D Syns du har så fin stil og vil gjerne høre mer om hvordan du tenker når du setter sammen antrekk, eventuelt hva du har lyst til å investere i slags plagg/farger/stiler framover, for våren 2017! Hadde vært gøy å fått sett dine favorittplagg fra garderoben eller noe i den kategorien :D

 4. Selma says

  Så søte dere er sammen! Men hva skjedde med forloveden din og huset på Jar? Ble det slutt og var det derfor du sluttet å blogge?
  Veldig gøy at du er tilbake!! Har savnet deg!

 5. Marte says

  Åh, så skjønne dere er <3 Ble skikkelig kjærestesyk av å se dette, haha! Gleder meg til flere videoer :D

 6. Kamilla says

  Heisann Annette :-) jeg har vært fast leser på bloggen din i nesten alle år, så er utrolig glad over at du har begynt å blogge igjen! Ikke for å være snokete i privatlivet litt, men må si jeg lurer på og håper du kan gi oss en liten forklaring på hva som skjedde med forlovelsen med Morten? Huset dere kjøpte? Og ikke minst søte lille Wilma? kan snakke for flere lesere når jeg håper du vil gi oss et lite svar på dette! Forstår du ikke vil dele alt, men en liten oppdatering hadde vært veldig fint :-) Ellers må jeg bare si nok eg gang; sååå glad du er begynt å blogge igjen! Du stråler <3

 7. Stine says

  Sååå morsom video!! Lag flere :D
  Her er noen (mange) spørsmål fra meg, hehe, håper de velges ut!
  Klem x

  Hva pleier dere å gjøre i helgene?
  Hva irriterer dere mest?
  Hva er den største forskjellen mellom dere?
  Hvem er flinkest til å lage mat?

  Emil:
  Hvorfor meldte du deg på PH?
  Hvordan forandret livet ditt seg etter du fikk barn?
  Hva slags pappa er du?

  Annette
  Hvor ofte spiser du godteri?
  Hva gleder du deg til akkurat nå?
  Hvordan var første gang du møtte sønnen til Emil?

 8. Nadia says

  Colud you make english subtitles, so your followers from other countries would understand what are you saying

 9. Lise says

  Hvordan synes du det er å ha blitt bonusmamma? Kan dere tenke dere egne barn etterhvert? Må si du kledde en liten guttepjokk! ;) skjønne dere er sammen <3

 10. Anita says

  Hvor mange tatoveringer har dere?
  Hvordan er Annette når det kommer til forhold?
  Når og hvor var deres første kyss?

 11. Emilie says

  Såååå glad for at du er tilbake her, savnet deg/bloggen din stort i 2016!
  Dere ser veldig happy ut, glad på dine vegne ;* JA til mer VLOOOG :D

 12. Thea says

  Så lykkelig du ser ut! =)
  Må si at jeg håper du fortsetter med å bare blogge små hverdagsglimt fremfor en kommersiell blogg igjen. Har gått bort fra å lese andre toppblogger da det bare er reklame, reklame, reklame, og dermed veldig kjedelig å følge med på. Forstår at dere må tjene penger, men det ser virkelig ut som en «vanlig» jobb er det som passer deg best. Ta vare på deg selv, og koooos deg med å være forelsket og hele pakken;)

 13. Beate says

  Hei.

  Så bra at du blogger igjen!!!!!! Du har vært savnet !! Hvordan har du det, er det første jeg vil vite. Du ser lykkelig og veldig bra ut!! Det er gøy å se.

  Om du kan svare på, om det er greit for deg, hva som skjedde med Jar, forlovelse OG WILMA?
  Nå er ikke dette noe du kanskje ønsker å fokusere på og det vil jeg forstå!

  Klem til deg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *