Vi starter podcast!

Okei dere.. Jeg har fått meg verdens morsomste hobby! Jeg vet at sånn ca halve Norge slipper podcast om dagen. Men dette her er SÅ gøy – og jeg har fått med meg min partner in crime.. Altså, Emil!

Dere har sikkert fått med dere hvor mye jeg elsker å høre på andre podder, men jeg har ikke villet gå i gang med å lage en selv med mindre jeg følte at jeg kunne få til noe ordentlig bra. Etter litt tenketid så spurte jeg om Emil kunne vært gira på denne ideen sammen med meg. Han er jo veldig morsom og har masse bra historier på lur, men jeg hadde egentlig ikke regnet med at han kom til å være interessert. Men joda! Vi kjøpte inn utstyr, har spilt inn et par test-episoder og har nå endt opp med å produsere vår egen.

Tanken er å dele oppturer og nedturer og gi et ærlig innblikk i hvordan hverdagen vår faktisk er, hvor ulike personligheter vi har, hvordan det er å være småbarnsforeldre og alt kaoset det innebærer (spesielt nå som tredjemann er rett rundt hjørnet..). Jeg synes det er mye enklere å få frem personligheten min når jeg snakker fritt med en jeg kjenner godt, enn det f.eks er å skrive et blogginnlegg eller en kort tekst på insta. Så her blir det en kanskje litt ærligere versjon av meg som kommer frem, på godt og vondt.. Dessuten er det veldig gøy å få med det «mannlige perspektivet» synes jeg, for det er vel ikke så mange par som podder sammen? Så det vil vi gjøre noe med!

Vår første episode er rett rundt hjørnet, og vi kommer til å slippe nye episoder hver uke. Jeg merker allerede hvor morsomt det er å ha fått en ny hobby sammen, og ikke bare sette seg ned i sofaen med hver sin mac eller tv-serie når barna har lagt seg. Og så håper jeg selvfølgelig at dere kommer til å like den 😀 Skal oppdatere så snart vi er «live» <3 En liten teaser ligger faktisk allerede publisert ute på Spotify for dem som klarer å finne frem til den…

Comments

 1. Beate says

  Så utroooolig gøy!!!? Gleder meg sååå!!!? Par-podd har ikke jeg hørt før!!! Iiiiiihaaa!!!❤️

 2. Nina Kristin says

  Hørte på teaseren! Kjempe morsom og ærlig! Gleder meg til å høre mer 🙂 Vil den være tilgjengelig på podcast appen? Eller blir den kun tilgjengelig på Spotify?

  • Annette Haga says

   Takk 😀 vi venter på godkjenning fra apple, så slipper vi første episode samtidig på både spotify og podcast-appen <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *