Vi har bestemt dato!

savedate1

- 136 DAYS UNTIL OUR WEDDING -

Nå kan bryllupsplanleggingen starte på ordentlig, for nå har vi bestemt dato og sted!!

Jeg tror jeg har vært innom hvert eneste lokale som egner seg for bryllup i Oslo og området rundt, men nå landet vi til slutt på Losby Gods. Og det føles så bra!! For to uker siden kjørte vi dit for å få en omvisning, og jeg føler meg 100% sikker på at vi har tatt riktig valg :) Allerede i slutten av mars var vi ganske sikre på at vi ønsket 19. august 2017, da vi fikk hjelp av min gode venninne og flinke fotograf, Fredrikke fra Alfred Design, til å ta noen koselige bilder av oss. Jeg er så glad vi gjorde det!

i3i67i888Foto: Fredrikke Wiheden

Nå har vi fått sendt ut Save The Date-kort, og neste punkt på listen er å få satt programmet for dagen! Det blir ikke noe kirkebryllup på oss, men jeg håper vi kan få til en personlig og fin vielse utendørs. Noen med erfaring her?

Før invitasjonene skal sendes ut har jeg også tenkt til å lage en egen hjemmeside for gjestene, så nå krysser jeg bare fingrene for at de to vi ønsker å ha som toastmastere sier ja.. :D

Comments

 1. Henriette says

  Så gøy! Jeg har bursdag 19.august, og i løpet av mitt (nesten) 22 år gamle liv har det aldri regnet på bursdagen min – det passer jo godt med et utebryllup :D

 2. Brud 2016 says

  Vi hadde utendørs vigsel gjennom human-etisk forbund. Det var utrolig flott (gjestene var enige). Hadde live musikk med fiolin ++ og all musikken var sanger som betydde masse for oss. Anbefales på det varmeste <3

  • Annette Haga says

   Så gøy å høre! :) Det er noe sånt jeg hadde tenkt også, så bra at dere var fornøyde.

 3. Emilie says

  Så utrolig spennende at du skal gifte deg! Og losby gods ser fantastisk ut! Hvilket lokale på godset skal dere ha? Og vet dere hvor mange gjester det blir?

  • Annette Haga says

   Hei! Vi skal ha Meyersalen, synes det er så fint og høyt under taket der! Blir mellom 70-80 gjester :) Klem

 4. Emilie says

  Åh perfekt! Så morsomt at du deler med oss :) hvordan går det med brudekjolejakten? Har du kommet noe lenger? Også lurer jeg på om du har tenkt å holde tale til brudgommen? :)

  • Annette Haga says

   Hei Emilie! Ja jeg skal dele masse fremover :D Jeg skal få kjolen designet, så jeg skal dele mer av prosessen etterhvert! Og ja, jeg skal holde tale :D Men den har jeg ikke begynt å tenke på enda, hehe.

 5. Stine says

  Åå, så koselig!! Elsker å følge med på bryllupsplanlegging :-)
  Det går fort i svingene, men det gir meg håp om at kjærligheten er rett rundt hjørnet hehe

 6. says

  Hei!

  Jeg giftet meg i Juni i fjor og vi hadde vielsen ute. Du burde virkelig glede deg til det, det var så fantastisk å ha det ute. Største bekymringen vår var været, Hehe. Men vi hadde opphold hele dagen, heldigvis. Eller må jeg bare si nyyyt planleggingen fremover – det er så koselig!

  Her er link til video fra vielsen vår om du vil se noe :)

  https://vimeo.com/171317214/recommended

  Lykke til! <3

  • Annette Haga says

   Så koselig!! Tusen takk for link, skal sjekke ut jeg! Elsker alt med bryllupsinspirasjon for tiden<3

 7. Sol says

  Så gøy!
  Vi gifter oss i mai, så her nærmer det seg med stormskritt.
  Men hvordan fikk dere Losby i august? Vi prøvde oss også på det, men de var fullbooket ut oktober..

  Vi har skapt vår egen vielse, med vigsler fra humanistforbundet. Sjekk det ut, det er ikke det samme som human etisk forbund, men en helt nøytral vigsler som gjør det dere ønsker. Super service derfra! Vi har skapt vår egen vigselstale, innslag av sang/piano og dikt. Og vigsler har hjulpet oss med oppsett.
  Masse lykke til selv, gøy å følge med på noen som planlegger bryllup på like kort tid som vi gjorde selv :)

  • Annette Haga says

   Hei Sol! Mai er jo ikke lenge til – så gøy!! Kanskje det var fullbooket hele sommeren da dere spurte, og så er det noen som har avlyst? De hadde flere ledige datoer i både juni og august da jeg spurte:) Takk for tips om humanistforbundet! :D

 8. Emilie says

  Hei! Bare elsker kjolen du hade på deg, så i kommentarfeltet den var fra just female, men finner den ikke på nettstedet.. har du en link til kjolen?

  • Annette Haga says

   Hei! Den er fra High Summer-kolleksjonen som slippes nå i april, så den er nok rett rundt hjørnet :)

 9. Ayni says

  Da vi giftet oss hadde vi samme ønske som dere. Vi sjekket mulighetene og valgte bort Human-Etisk forbund da de ikke vil ha salmer eller ting som kan kobles mot tro. Valget vårt falt på Humanistforbundet. Vi møtte vigsler i forkant og hun skrev en fin og personlig tekst til vielsen, der hun snakket om vår vei til dit vi var kommet. Vi hadde også personlige innslag. De la ingen føringer på hvordan vi skulle feire kjærligheten, noe som var viktig for oss. Kan anbefale de på det varmeste :)

  • Annette Haga says

   Hei! Har ikke landet helt på hvordan det blir enda, men vi kommer til å ha samme etternavn begge to hvertfall :)

 10. Renate says

  Vi hadde et borgerlig utendørs-bryllup i 2015, og da brukte vi vigsler fra humanistforbundet (http://www.hufo.no). Det er en helt nøytral organisasjon, og må ikke forveksles med human-etisk forbund. Vielsen ble kjempefin, og vi bestemte i bunn og grunn alt selv, og avtalte med viglser hvordan det skulle foregå. Mannen min er fra musikerfamilie, så både han og familien hans sang i vielsen, alt var fantastisk fint. Kos deg masse med planlegginga!:)

 11. Kristin says

  Kjenner noen som har giftet seg ute på Losby Gods, oppe ved «dammen». Er en liten bro og et vann på et lite fjell. Utrolig idyllisk der :)

 12. Charlie says

  En av mine forlovere er dommerfullmektig og viet oss utendørs i januar, akkurat før solen gikk ned. Helt magisk, og utrolig personlig og fint. Kort og fin vielse – akkurat sånn som vi ønsket det:-)

 13. Tonje says

  Jeg anbefaler virkelig Human-Etisk forbund. Vi giftet oss på en seilskute i sommer, og hadde en fin og personlig vielse ute.

 14. Oda says

  Jeg gifter meg samme dag! Håper på masse spennende bryllupsinspo på bloggen :)
  Anbefaler deg å melde deg inn i Bryllupsgruppa på Facebook.
  Mye rart, men også mange smarte ideer og tips;) Lykke til med planleggingen!

 15. Mari says

  Vakre bilder! Giftet meg selv på Losby Gods 18.06.2016. Fantastisk lokale, uteområder og service!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *