Verdens høyeste pitch

Nå reiser vi snart! Denne uken har gått så utrolig fort, og hva har jeg egentlig gjort? Møtt et par venner, vært på et møte i byen, kjøpt et par nye sneakers, sovnet på sofaen ca hver kveld, ryddet her hjemme og pakket til ferien. Og vært hos frisøren og fått freshet opp håret mitt igjen – eeendelig… Så nå er etterveksten borte og håret blitt litt kortere. Er så utrolig deilig å ikke ha extensions i det, jeg er glad jeg sluttet med det og lot mitt naturlige hår få vokse seg tykkere uten. Dessuten slipper jeg å bruke tid på det om morgenen, noe jeg for å være ærlig ikke hadde giddet å prioritere nå for tiden.

Den siste tiden har jeg helt mistet oversikt over ukedagene, jeg var 100% sikker på at det var fredag i dag. Vi som har spist fredagstaco og alt!? Men veldig greit at det er lørdag, for det betyr at vi reiser til Florida i morgen. Gjelder bare å komme seg gjennom flyturen (heldigvis flyr vi direkte)

Det føles jo ikke lenge siden vi dro til USA sist, men det er altså tre måneder siden. Da var Sander 7 mnd, hadde to tenner, og var i gang med å dra seg selv rundt på gulvet med albuene. Nå har han fått seks tenner, er blitt helt VILL på krabbing, sitter alene, reiser seg opp mot alt og kan fint gå rundt et bord på egenhånd. Dessuten «hyler» han gjerne for moro skyld, og tidligere i dag var pitchen så høy at jeg trodde noe sprakk inni øret mitt. Blir jo gøy om han begynner med det på flyet.. Energinivået er mildt sagt tredoblet. Lille, store gutten vår <3

Om det er noe du lurer på til neste Q&A-innlegg, så legg igjen en kommentar! Neste gravid-update kommer forresten om ikke så lenge 🙂

Comments

 1. Susanne says

  Spørsmål til Q&A: jobben din skulle avvikles, når skjer dette? Du har fortsatt perm nå? Skal du lete etter en ny jobb før neste runde perm begynner?

 2. Maria says

  Jeg har et spørsmål til Q & A, eller gjerne noe du kan lage eget innlegg på også ? Jeg lurer på hvordan du gjør det med jobb nå som du snart skal ut i permisjon igjen? Hvordan blir det med foreldrepenger ettersom at barna er så tett og du ikke er ute i jobb? Er det bloggen som «hjelper» deg her? Jeg vil så gjerne vite hvordan dere løser det ettersom at vi også ønsker to tette, men det kan være vanskelig pga det økonomiske.

 3. Hilde Eli says

  Det iPhone innlegget skulle komme «ganske så snart», og det var 18 desember .. Ønsker det så sjuuukt <3

 4. Tuti says

  Er dere redd for meslinger når dere reiser med Sander? Jeg spurte helsesøster om å reise med min sønn når han blir 5 måneder og hun begynte å snakke om at det kan være farlig på grunn av meslinger.

 5. Ida Skogstad says

  Hei <3

  Angående neste innlegg som du skriver, når kommer det etterlengte innlegget «Whats on my iPhone» ?? :-):-)

 6. Leona says

  Hei?? Morsomt å følge deg sammen med egen graviditet? Ser du skal til USA og du var kanskje på reise forrige svangerskap også? Skal selv til Japan i uke 23. Har du gjort noen spesielle undersøkelse hos lege/jordmor i forkant av turen mtp blodpropp, blodtrykk eller andre ting. Beveger du deg mye på flyet for å få sirkulasjon, eller er ikke dette noe man kanskje trenger å stresse så mye med. Spiser du som normaler eller er du veldig forsiktig med mat? Skal til lege i forkant av turen, men er greit å høre vanlig dødeliges syn på dette også?

  Du skrev også at du hadde en konsert i øret ditt?. Er det en slags øresus du har fått? Jeg har fått samme greie, liten piping som er der konstant pga tette slimhinner. Redd for at den skal bli verre med trykk og en flytur, men du merket kanskje ikke noe forskjell??
  Kos deg på ferie?

 7. Tine says

  Hvilke gravidsymptomer hadde du før du visste at du var gravid? 🙂 jeg og min samboer har begynt prøvetiden og jeg føler jeg blir paranoid og føler jeg kjenner symptomer, selv om fornuften sier at det bare er innbilning og håp :p testen var jo negativ i forrige måned så, men lov å håpe denne måneden 😀

 8. Martine says

  Hvordan er det å reise så mye som gravid? Skal du ut i jobb igjen før du får neste barn? Skal sander begynner i barnehage til høsten?

 9. Hilde Elin Smenes says

  Riktig god tur til Florida, Anette! 🙂 Kos dere masse. Er litt misunnelig.. Hehe…

  Kan du være så snill å lage «Whats on my iPhone» innlegget???? <3 Vise hele telefonen din, hvordan du har organisert den, og hvilke apps du har.

  Klem, Hilde

 10. Karoline says

  Hei Annette,

  Jeg liker bloggen din kjempegodt og finner mye inspirasjon i det du poster. Jeg setter stor pris på ærligheten din rundt graviditet feks da du delte tanker om det å ikke bli «jente-mamma» og dine følelser rundt det, superfint innlegg!

  Det jeg lurer på er hvilke tanker du har til tema eksponering av barn? Jeg har aldri kommet over kommentarer i ditt kommentarfeltet som adresserer dette og jeg lurer på om det er kommentarer du ikke publiserer, eller får du ikke kommentarer om det?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *