Velocite

Acne: jakke, Second Female: genser, American Apparel: bukse, Chanel: veske
Skikkelig guffent vær i dag synes jeg, men da får jeg i alle fall brukt den nye vinterjakken min! Så varm, stor og myk – eeelsker den!
Dagen min har ikke bestått av så mye spennende, forelesning og jobb, men den føles likevel hundre ganger bedre enn i går. Veldig glad for det! Nå skal jeg lage moussaka og gresk salat, skal bli såå godt. I løpet av tiden som Morten og jeg har vært samboere tror jeg ikke at jeg har laget mat alene mer enn tre ganger (er nok jeg som blir mest bortskjemt i dette forholdet..)
Så nå skal lure meg selv til å synes at det er KJEMPEGØY å stå på kjøkkenet, mens verdens fineste skal se fotballkamp. Er supertrøtt i dag ettersom jeg ble sittende med en innlevering frem til halv fire i natt, og den døgnrytmen MÅ jeg få orden på. Første målsetning er å være i sengen senest klokken elleve, og heller stå opp noen timer tidligere hver morgen. Hvis det var opp til meg ville jeg heller sovet hele dagen og jobbet hele natten ettersom jeg ikke klarer å konsentrere meg på dagtid, men jeg forstår jo at det ikke funker i lengden. Man må liksom tilpasse seg andre mennesker også … Ok, skravla – blogges senere!

Comments

 1. Karen says

  ÅH herregud. Denne jakken så sikkelig deilig ut! Hvor kjøpte du den og hva koster den? :- )
  Jeg er på utkikk etter den perfekte jakka, men finner den aldri. Acne står høøøøøyt på ønskelisten :)

 2. says

  gooosh, den jakken VIL jeg og ha! helt perfekt og ser jo bare helt herlig ut å ha på seg når vinteren sniker seg på! også veska da, hadde ikke sagt nei takk til den heller :)
  fin tirsdagskveld til deg :)

 3. ingunn says

  Slik er jeg og. Konser best på kvelden og natta! Er liksom litt springende hele dagen. Skjuler det på jobben tror jeg :)

  Ha en fin dag. Og bra å lese at dagen er bedre enn i går.

 4. says

  Elsker jakken! Og du er så flink. Skjønner godt at det blir mye og gjøre, og at det kan gå utover døgnrytmen. Jeg er HELT enig i det å kunne jobbe om natten i stedet, da konsentrerer jeg meg mye bedre og får tusen flere ideer og inspirasjon. Men nei, det fungerer dessverre ikke i lengden! Får håpe du kan komme inn i en god rutine :-) Ha en fin kveld Annette!

 5. Marlene says

  Syns du ligner litt på Kate Beckinsale (fra Pearl Harbor-filmen), spes da du hadde lysere hårfarge!

 6. Maria T.N says

  Hei!
  Du har så fin hud. Misunner deg virkelig :-) Kunne du lagd en sminkevideo eller anbefalt flere hudprodukter? Både sminke og rens?
  Ha en fin dag :) Du stråler!!

 7. says

  Skjønner hva du mener! Blir ofte sittende til langt på natt med arbeid jeg også, og så et par timer ekstra søvn på dagen, haha :p

 8. Lina says

  Gikk til innkjøp av den jakka selv da jeg var i københavn for en mnd siden. ELSKER den, og er nesten fristet til å kjøpe den i svart også, haha. Nydelig er den!!

 9. Annette says

  Hmm… Av 10 mulige så ligger den på en 5-er synes jeg. Ville kanskje lett etter en som er litt finere, men det får du jo vurdere selv :)

 10. says

  Nydelig! Jeg elsker jakken din :-)

  Forstår veldig godt at du er trøtt og sliten. Når man har mye å gjøre + en dårlig døgnrytme, så blir man automatisk enda verre. Så det beste er å snu døgnrytmen, du blir mye mere opplagt da :-)

 11. Vår says

  Kan du gi meg linken til de buksene? Har prøvd å finne det ut men jeg finner bare tightsene uten lommer :) hadde blitt kjempeglad! :)

 12. Erica says

  Hei Anette! Jeg elsker jakken så utrolig mye, og nå har den kommet i mørkeblå også! jeg er ca 160 cm i høyde, og er ganske liten. Vurderte å ha den i 34, men kanskje jeg burde gå for 32? vet at den skal være litt oversized, men hvordan er jakken i forhold til størrelsen?:) Du kler jakken utrolig bra!

 13. Annette says

  Den er normal i str synes jeg :) men har ikke prøvd 32! anbefaler å prøve i butikk fremfor å kjøpe den på nettet! enig i at den er såå fin <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *