Vår lille 17. mai-feiring

Her er noen bilder fra vår 17. mai!

På formiddagen tok Emil og Sander en tur til Lillestrøm for å se barnetoget på formiddagen, mens jeg tok meg en lang dusj og slappet av hjemme i pysjen..Jeg hadde ikke ork til å gå noe rundt ute og var i tvil om jeg skulle gidde å pynte meg i det hele tatt. Men, jeg fikk på meg fjorårets 17.mai-kjole (egentlig utrolig at den passet med tanke på glidelåsen bak) og så dro vi hjem til familien min.

Sander var så fin i festdrakten sin!! Neste år får vi fikse et par strømper og sko som passer litt bedre til ?

Mamma hadde laget supermasse god mat, og etterpå fikk vi med oss restene hjem som vi spiste til kveldsmat. Jeg sovnet på sofaen, vi så litt på en dokumentar og ventet på riene som aldri kom… Haha! The Waiting Game  ❤️ Uvant å sjekke appen min og plutselig se at det står «100% ferdig, 0 dager igjen»… Krysser bare fingrene for at det starter av seg selv – helst innen et par dager – og at jeg slipper igangsettelse.

Comments

  1. s says

    Masse lykke til!❤️ Plutselig skjer det. Her var det ingen antydninger før vannet plutselig gikk når jeg stod opp for å tisse en times tid etter at vi hadde lagt oss for natten. Og fire timer etter var hun jammen meg født. Det skjedd så fort og var en så magisk, smertefull, fin og surrealistisk opplevelse! 🙂 man hører ofte om de med dårlige opplevelser, så synes det er virktig å få frem at noen har fine opplevelser også! Håper du får en like fin opplevelse og at det skjer noe veldig snart 🙂

    • Annette Haga says

      Tusen takk! Oj, så gøy å høre at det var en fin opplevelse – og fint at det gikk så fort da!! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *