Valentines og serietips

God søndag fra innegrisene. Vi våknet ikke før halv elleve i morges!! Kan ikke huske sist alle sov så lenge.. Så da utgikk de vanlige to hvilene som Sander pleier å ha på dagtid (pleier ha fast rutine på at han sover kl 11 og 15:30), i stedet sov han to timer midt på dagen. Ble litt surr det der.. Men men. I morgen får vi komme oss ut på en lang trilletur, tror begge har godt av litt d-vitamin og frisk luft nå 🙂

Emil fikk forresten denne hoodien av meg i bursdagsgave, men jeg liker den så godt selv at jeg tror vi får ha den på deling. Ser dere hvem som fikk blomster på Valentines eller!? Og så hadde han kjøpt verdens søteste armbånd som symboliserer familien vår. Altså.. Uansett hvor kleint man synes det er med Valentines er det jo alltid hyggelig med en oppmerksomhet. Spesielt når man aldri får blomster ellers, så jeg ble SÅ glad!

Bare synd at de ikke kan stå fremme på sofabordet, der kan vi faktisk ikke ha noe som helst. Prøvde å legge et par coffee table-bøker der, men fem sekunder senere var de revet ned på gulvet og to sider var halvveis spist opp…..

Gjett hvem som har spist to pizzastykker i dag forresten.. Jeg dør. Sander elsker absolutt alt. ALT. Og vi kan ikke spise noe som helst selv uten at han hyler av fortvilelse frem til han også får spise det samme som oss. Mat er livet. Men mye heller det enn at han er superkresen og småspist 😀

Susanne og jeg hadde jentekveld i går og begynte på en ny serie, Dirty John på Netflix. Emil og jeg har fortsatt på den i dag, og nå har vi bare én episode igjen. Den må dere se! Nå har jeg prøvd å overtale han til å lage pannekaker til oss, men gravidkortet funker ikke like bra i dette svangerskapet merker jeg… Hahah. Så får nesten lage dem selv. Håper søndagen deres er fin. <3

Comments

 1. Malene says

  Superfin blogg!

  Sander mangler en skikkelig brannbil i lekekassen sin, slik med lyd, blålys og fin stige 🙂

  Lykke til med graviditet, ser jo ut som om alt går strålende, hurra! 🙂

  Hilsen guttemamma :0)

 2. says

  Hei! Husker du skrev et innlegg om at du var så fornøyd med sofaen din fra IKEA, er du det fortsatt? 🙂 Vi skal flytte og ENDELIG kjøpe ny sofa, og gå fra en forferdelig grusom, hard, elendig 3-seters til noe større. Synes du din er for liten eller kunne du tenkt deg degn med 5-seter nå som dere har blitt flere? Jeg er så usikker på om den 5-seteren kommer til å ta for mye av stua, samtidig så har vi god nok plass..

  (For du har vel denne? https://www.ikea.com/no/no/catalog/products/S79011411/ Eller er jeg helt på bærtur?)

  Er dette et trekk fra IKEA eller har du bestilt ny fra den nettsiden du snakket om? Tusen takk for svar 🙂

  • Annette Haga says

   Hei! Jeg elsker denne sofaen fordi den er superdigg å sitte i. Og den er billig, som er et pluss. Ulempen er at den er liten – så om du har plass til større ville jeg vurdert det altså!!! Størrelsen er perfekt for 2, 3 voksne personer, men føler den er litt i minste laget om man er flere. Men jeg kommer ikke til å bytte den til en større med det første hvertfall, for jeg ønsker ikke en sofa som tar altfor mye plass heller… Hehe. Trekket vi har nå er fra CoverCouch og er Palermo Black Velvet 🙂 Veldig fornøyd og trekket er enkelt å rengjøre (alle flekker osv går bort med litt vann og klut), men små hår og «smuler» synes kjempegodt i den sorte fargen.

 3. Anne says

  Å, jeg så nettopp ferdig den serien i helgen jeg også. Har du tips til andre serier? Slukte også Papirhuset veldig fort.. etter tips fra deg😁

  • Annette Haga says

   Altså, den ene scenen i siste episoden!! Jeg gråååt. Haha. Har du sett Sex Education på Netflix? 😀 Ellers har jeg oppheng på Camp Kulinaris, det er gøy!

 4. Carina says

  Hei!
  Hva er dine tanker om eksponering av barn? Med tanke på at du eksponerer Sander en del, så er jeg interessert i å høre dine tanker rundt dette. Er jo så mye fokus på dette for tiden, og alle fagfolk fraråder jo eksponering på blogg/SoMe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *