Utdrikningslag og fødsel vs bryllup

fam3Hei! Håper alle har kost seg i helgen, nå føles det plutselig ut som om sommeren er tilbake på ordentlig igjen 🙂 I går fikk Sander kose seg i det nye UV-teltet sitt på terrassen, som jeg fylte med babygymmet hans, masse pledd og leker – så klarte jeg å snike til meg litt sol på kroppen. UV-telt er genialt. Bare vilt vanskelig å slå sammen igjen? Vi har fortsatt ikke klart det, og jeg tror det var noe som knakk inni der da vi prøvde…

fam0Helgen min har blant annet bestått av utdrikningslag for Henriette, og SOM jeg gleder meg til bryllupet hennes i august! Jeg blir nesten litt misunnelig ettersom hun har verdens BESTE dag fremfor seg. Skulle så gjerne opplevd det igjen!

Måtte jeg velge mellom å gifte meg eller få barn hadde jeg naturligvis valgt å få barn – meeeen, det er faktisk umulig å sammenligne de to tingene. Fødsel er såklart det største som har skjedd meg, men oppi alt det fantastiske med å få barn så er det også veldig tøft helt i begynnelsen. Å gifte seg er én dag som (forhåpentligvis) innebærer at man nærmest svever over bakken fylt med en nærmest ubegripelig lykkefølelse som eksploderer i hele kroppen, som varer hele dagen fra man står opp til man legger seg. Det kan faktisk ikke sammenlignes med noe annet! Jeg var jo gravid og drakk ikke en dråpe – men er det én dag i livet man ikke trenger alkohol for å komme i stemning så er det jo faktisk på bryllupsdagen sin.

Og forresten! Det var ikke viktig for meg å gifte meg «først», for jeg er ikke tradisjonell sånn sett. Men jeg husker at vi snakket om å ha bryllupet i 2018 (for å ha litt bedre tid til planlegging) – og så kom vi vel egentlig frem til at vi mest sannsynlig kom til å ha en liten baby og at det ville bli litt vanskelig å gjennomføre. Det hadde sikkert endt med at vi utsatte det til 2019, og det ble for lenge til. Jeg så dessuten for meg at det ville bli stressende å planlegge et bryllup etter man har fått barn (noe jeg er ganske glad for nå)… Selv om det sikkert hadde vært koselig å være forlovet i litt mer enn fem måneder, haha.

Comments

  1. Sandra says

    Heisann! Lurer på om du kan lage er innlegg om tankene dine rundt keisersnitt? Jeg er uke 32 og lillegutt ligger i seteleie. Jeg håper han snur seg innen uke 36, men forbereder meg på at det ikke skjer. Angrer du på at du valgte keisersnitt? Du hadde en del smerter og litt komplikasjoner i etterkant og lurer derfor på om du ville valgt setefødsel om du kunne valgt igjen?

  2. Cecilie says

    Er det lov å spørre om hvilket Uv telt dere har kjøpt? Finnes så utrolig mye å velge mellom og man vil jo ha et som holder mål når det kommer til disse små 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *