USA-tips & ferie med baby

sol-sander-megA-E-S-FA-S-ferieE-ferie3A-ferie2Først må jeg si: Glem In-N-Out (du får bedre burgere på McDonalds bare så det er sagt), og dra innom Five Guys neste gang du er i USA. Cheeseburgeren med bacon + jordbærmilkshake til… det er HELT magisk!

Her er noen bilder fra de siste dagene! Vi koser oss masse og Sander eeelsker å bade. Å være på ferie med baby er kanskje litt annerledes enn jeg hadde sett for meg da, det må jeg være ærlig på! Han sover 2 ganger på dagen, mellom 30-45 minutter og da løper jeg til solsengen med airpodsene og babycall i hånden, uten å egentlig bry meg om hvor Emil er – hodet er kun innstilt på at «NÅ kan jeg ligge stille og sole meg litt»

Fordi dette med å ha han liggende i skyggen mens jeg ligger i solen.. Det funket i sommer da han var 3 mnd, men ikke nå. Han krabber overalt. Og han har blitt så rask!! Og ikke minst utforskende. Nå vil han helst bort til ledninger og ta på alt han ikke får ta på. Gjelder å følge med hele tiden. Så når vi kommer hjem er det én ting som gjelder: barnesikring i hele huset 😀

Sander-ferie1Mye av det vi hadde planlagt å gjøre her har vi endt opp med å droppe, rett og slett fordi det blir så altfor mye kjøring i bil. Disneyland i Anaheim for eksempel, det hadde vært kjempestas å gjøre om Sander hadde vært et par år gammel, men nå ser jeg egentlig for meg at det hadde blitt masete. Tre timer bilkjøring hver vei, og så trille han rundt i en stor, varm park uten at han kan få glede av noe som helst – det får jeg bare dårlig samvittighet av å tenke på. Selv om det hadde vært koselig å ta bilder av han sammen med Disney-figurene da… <3 Men det hadde jo vært for ille å dra dit bare pga det, haha.

S-36Forresten! Føler meg som den eneste med en baby på 7,5 mnd, som allerede er litt lei av disse grøt-måltidene. Og nei, jeg mener ikke han: men meg!! HAHA, jeg savner å bare gi flaske med melk hver tredje time for å være ærlig. Han var så flink i begynnelsen, men nå veiver armene rundt konstant, hånden skal inn i munnen samtidig med skjeen, ansiktet skal ned i bordet. Jaada. Det blir mye søl for å si det sånn, både på han selv, meg og alt rundt. Men det er vel bare å bli vant til. 🙂 Skulle gjerne ha stoppet tiden litt, synes han vokser så utrolig fort.

De siste kveldene har Emil og jeg dratt ut på kveldene etter han har sovnet, blant annet dro vi på kino igjen og så First Man med Ryan Gosling. Den var veldig bra! Men det som skjedde i begynnelsen ga meg en så vond følelse i kroppen som varte hele resten av filmen, det var så altfor trist. Så klarte egentlig ikke å konsentrere meg om handlingen etterpå… Tror jeg har blitt mye mer skjør for sånne ting etter jeg ble mamma. Dere skjønner det om dere har sett filmen. Vil absolutt anbefale den! <3 Nå kom vi akkurat hjem fra middag og skal finne en ny tv-serie å se på i sengen. God natt!

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *