Ukens motetips: lilla

lillaJeg ligger litt på etterskudd med bloggingen denne uken, takket være besøk av en HEAVY influensa. Igjen! Nå håper jeg at jeg er ferdig med sykdom for en stund, feberen er jeg i alle fall endelig blitt kvitt.

Jeg tenkte at jeg ville dele litt mer moteinspirasjon på bloggen her også, og i 2018 er det lilla/lavendel som er blitt kåret til årets farge. I fjor var det mye rødt og rosa, gjerne stylet sammen, mens i år er det altså lavendel. Veldig fint sammen med blå denim og en crispy, hvit skjorte feks. Her er noen favoritter jeg digger!

Comments

  1. marie says

    Huff, god bedring <3
    Venter på et lite innlegg om planene dine/deres for det nye huset ang. interiør <3 hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *