Typisk meg

typiskmeg-11. Jeg gråter av omtrent alle amerikanske tv-produksjoner som spiller på følelser, som f.eks Idol og Masterchef (haha, jepp…)

2. Jeg er altfor flink til å finne på «gode» unnskyldninger til hvorfor jeg ikke skal trene.

3. Når jeg kjører bil alene har jeg alltid på ekstreeemt høy musikk (og synger selvfølgelig med på alt…)

4. Jeg er alltid den som fryser når alle andre synes det er varmt. Jeg nekter f.eks å sove med vinduet oppe på soverommet, det skjer maksimalt 1 gang hver sommer.

5. Jeg blir ofte akutt sulten, og da er det samme hva jeg får i meg, bare det skjer asap.

6. Jeg skjønner seriøst ikke at det er mulig å miste så mange hårstrikker og hårnåler som det jeg gjør. Hvor BLIR de av!?!

7. Jeg tilter alltid hodet litt til høyre hver gang jeg blir tatt bilder av.

8. Jeg ender alltid opp med å kle meg i sorte jeans, en grå t-skjorte og skinnjakke når jeg har dårlig tid.

typiskmeg569. Jeg vil helst ha en iste eller brus tilgjengelig til enhver tid – vann drikker jeg kun på restaurant og når jeg trener. Skjerpings!!

10. Jeg utsetter altfor ofte det som skal gjøres til siste liten. Jeg har ikke telling på hvor ofte jeg har startet med å pakke til ferier etter midnatt når jeg reiser tidlig på morgenen.

11. De gangene jeg har viktige ting på to do-listen ender jeg altfor ofte med å surre meg inn den ene Youtube-filmen etter den andre, mens de gangene jeg kjeder meg litt finner jeg sjelden noe gøy å se på.

12. Jeg blir aldri lei av å ta bilder av søte Wilma og tar titalls snaps av henne hver eneste dag. Men så ender jeg som oftest opp med å bare sende dem til mamma og lagre dem på min egen tlf, siden jeg skjønner at de færreste synes det er gøy med x antall hundebilder hver dag ;P

13. Jeg undervurderer alltid hvor lang tid jeg trenger på å dusje, føne håret, sminke meg og krølle håret…

14. På restaurant har jeg en tendens til å alltid bestille det dyreste (ikke fordi jeg ser på prisen men fordi det tiltaler meg, haha)

15. Jeg våkner sjelden om morgenen og føler meg perfekt uthvilt. Enten er jeg så trøtt at jeg såvidt klarer å åpne øynene, eller så har jeg sovet lenge at hele kroppen verker og jeg har vondt i hodet. Bedre søvnrutiner er et mål for 2016…

Comments

  1. Elisabeth L says

    Haha, tror mange kan kjenne seg igjen med noe her! jeg er ekstrem når det gjelder å surre på YouTube når jeg egentlig skal øve på eksamen for eksempel, og å sove for lite eller for mye, huff! Men godt å ikke være den eneste 🙂

  2. says

    Kjenner meg igjen i omtrent alle punktene, haha! Men det første er absolutt det jeg kjenner meg mest igjen i. Jeg har sett alt av MasterChef USA – Canada – Sverige – Norge… Altså… Og jeg griner hver eneste gang, haha!! Og så stikker jeg ut på kjøkkenet etter jeg har sett noen episoder, for da har jeg sett noe godt jeg vil lage selv 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *