Turistene

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Topp: Second Female
Skjørt: Topshop
Sko: Zara
Veske: YSL

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHer er et antrekk fra forrige dagen 🙂 I dag har vi lekt turister – selv om det egentlig ikke er sånn veeeldig mye å gjøre her i Palm Springs. Med mindre du spiller golf da, sånn som pappa. Det er vel hovedgrunnen til at vi har dratt hit så mange ganger.. Og været! Det er ikke ofte man er garantert fantastisk vær på ferie, og det er så kjedelig når man har gledet seg et halvt år til å reise bort, og ender opp med å sitte inne hele tiden fordi det regner. Her er vi jo midt i ørkenen, så varmen kan man ikke klage på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVårt første bilde sammen som tre turister på tur <3

Men ja, det skjer ikke sånn veldig mye her bortsett fra den ene helgen i året det er Coachella-festival, men det er helt SYKT fint å kjøre rundt i nasjonalparken Joshua Tree, så det håper jeg vi får til å gjøre denne gangen også. Og så kan man ta taubanen opp 2.596 meter! Det er vel typ det.. Dagens sightseeing bestod av å kjøre et stykke oppover i fjellene for å se på utsikten, shoppe litt, bade i bassenget og på ettermiddagen gikk jeg en lang trilletur med Sander – gøy med litt andre omgivelser enn vanlig. Bare veldig uvant at han sitter vendt vekk fra meg i denne reisevognen, jeg liker jo å se på han når vi går tur! Så det endte med at jeg faktisk gikk ved siden av vognen og ikke bak, haha.

Nå har vi akkurat spilt en lang runde med brettspillet Kill Doctor Lucky. Verdens mest irriterende spill, egentlig… Ender alltid opp med at noen blir sure, denne gangen var det meg! Nå skal vi legge oss i sengen, streame en film og spise godis vi kjøpte på Gardermoen. Jeg elsker amerikansk mat, alt av snacks og utvalg i matbutikkene: men godteri har de ikke skjønt seg på helt enda 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *