Tredje trimester

Hei hvor det går.. Og HEI tredje trimester!

Jeg kjenner at jeg har blitt så vant til magen nå, og det er nesten rart å tenke på at den skal forsvinne igjen. Men jeg blir bare mer og mer spent på å møte mini og se hvem han er. Lurer på om han også kommer til å få blå øyne som Emil og Sander, eller om han kanskje arver mine brungrønne. Enn så lenge klarer jeg ikke å se for meg at han kommer til å se ut som noe annet enn en kopi av S, men det kan jo godt hende han ser heeelt annerledes ut 😀 Det eneste jeg vet er at han ikke har arvet min rhesus minus-blodtype, så til uken må jeg en tur innom Ahus for å ta vaksine.

I går kveld fikk vi endelig kommet oss ut på en etterlengtet date! Hadde egentlig booket et bord i Oslo, men den reservasjonen rakk vi ikke, så da ble det Tårnhuset i stedet. Men maten var god og vi ble sittende til det stengte, så da var det digg med kort vei hjem igjen etterpå. Håper vi får til sånne kvelder litt oftere fremover, typ 1 gang i måneden? Kanskje litt urealistisk nå som vi snart får en baby til..

Søndager har blitt en fast familiedag for oss, men nå har vi kommet hjem igjen og spist kinesisk takeout til middag. Etterpå vil jeg se en skikkelig bra film, det er så lenge siden sist. Har fått med meg at Mordene i Kongo har kommet ut, så kanskje det blir den. Med jordbær og melkehjerter til, verdens beste kombo!

Comments

  • Annette Haga says

   Hei! Bhen er fra undertøysavdelingen på Steen&strøn (husker ikke merke) og underdel fra Victorias secret 🙂

 1. Hanne says

  Du ser fantastisk ut!! Er selv 24 uker i dag med min første. Det går så fort at jeg blir vettskremt! :p Kan jeg spør, når begynner egentlig 3. trimester?? Får veldig mye forskjellige svar på nett. NHI sier uke 27, mens andre sider sier det først er i uke 29. Hva er riktig?? :p

  • Annette Haga says

   Hei! Jeg tror det regnes litt ulikt, men kanskje fra uke 28 da? Jeg bruker appen Preglife for å følge med 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *