Topp 8 kosedresser til etter fødsel

Jeg elsker fine kosedresser og får ikke nok av dem – så jeg er på utkikk etter et nytt sett å ha med på sykehuset ❤️

Har fått tips om at de fleste foretrekker litt mørke farger på klærne den første tiden etter fødsel, men jeg ser nå på denne lille kollasjen at jeg mest sannsynlig kommer til å klikke hjem noe lyst og fresht..

kosedresser9404
ASOS har definitivt det beste utvalget på nett synes jeg! Samtidig er det jo greit å bare kunne shoppe noe i butikk og slippe frakten+tollen.. Uansett, av disse over elsker jeg spesielt velur-dressene i toppen, aller mest den blågrønne og den beige eller grå med lav skjæring 🙂

Comments

 1. Bell says

  What! Er det ikke toll på asos hvis man handler for over 350 kr?? Det har ikke jeg fått med meg!! Jippi!! 😀 syns den sjøgrønne på toppen var heeelt fantastisk! pS: kjenner meg ikke igjen i at man vil ha sorte klær etter fødsel! Det stemmer ikke på alle 🙂

 2. Silje says

  Lyst går helt fint! Det hadde jeg også, men siden man kan blø veeeldig mye ville jeg hatt med en lang cardigan i tilfelle det plutselig går gjennom mens du henter deg mat eller lignende. den fra bikbok ser jeg for meg er litt tynn og trang i stoffet, slik at den bleia kanskje kan vise gjennom? Hvertfall konturene av den. ville tatt de i velur eller den som såg strikket ut:)

 3. Nina says

  Anbefaler å bestille litt ekstra stor størrelse på buksen, eller en som har litt «haremsform» 🙂 Jeg hadde kjøpt en som var myk og tøyelig, men siden jeg måtte sy en del var det ubehagelig med alt som satt «inntil» i underlivet. Ikke sikkert du møter samme problemstilling, men sikkert greit å være obs på 🙂

 4. Tine says

  De fleste vil vel ha mørke farger pga renselsen og i tilfelle lekkasje.. det er veldig individuelt hvor mye som kommer. Men for de fleste er det en god del de første dagene etter fødsel. 🙂 Sykt fine kosedresser, ift amming ville hvert fall jeg kjørt på med off shoulder. Da kan du bare vippe ut puppen. :p Kontra å ta genseren av og på hele tiden. For amming er det faktisk konstant de første mnd. :p Vanskelig å forestille seg før man sitter i det. 🙂

 5. Camilla says

  Hvor er det settet nederst til høyre fra? Så det står days like this på pilen men fant ikke på ASOS☺️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *