Tips til forlover-gaver

mattias_bergdal_annette_emil_bryllup_losby_0016Mine fantastiske forlovere og meg ❤️ Foto: Mattias Bergdal

Jeg venter på flere bilder fra fotografen vår, men her er ett av meg og jentene mine! De BESTE venninnene man kan drømme om å ha. Og ikke minst har de vært noen helt fantastiske forlovere. Underveis i planleggingen har vi hatt daglige diskusjoner på Facebook, de har hjulpet meg med masse på to do-listen og ikke minst all pyntingen i lokalene både kvelden før og på selve dagen. De rakk såvidt å se seg selv i speilet og få på seg kjolen før vielsen!!

De fine kjolene finner du forresten her, og jeg er så glad vi fant én som alle likte! Fargen er Dusty Pink/Dus rosa.

Men det jeg egentlig tenkte at dette innlegget skulle handle om er tips til forlover-gaver!

BRIDES

Jeg bestilte noen superfine bokser på Etsy (de finner du her), med navn i gullfolie på utsiden og en liten takk på innsiden. Synes de er så fine!!

sk30Eskene fylte jeg med fotostriper med personlig hilsen på baksiden (som jeg printet ut i maskinen på Japan Foto, supersmart!), forskjellig beautystæsj, duftlys og passholder.

BRIDESMAIDJeg sjekket inn på Losby noen timer før dem på fredagen, og siden vi delte en suite den kvelden la jeg en boks på sengen til hver enkelt før de kom :D Jeg elsker å gi gaver, og det trenger ikke koste så mye heller – en personlig boks kan jo fylles med alt fra stort til smått som du tror mottakeren setter pris på.

Comments

 1. Linda says

  Disse var nydelige <3
  Finnes bokser med annen skrift også? Fikk idé om en gave jeg snart skal gi – tusen takk for tips :D

  Og forresten må ikke glemme å si at brudekjolen din var fantastisk :)

  Klem

 2. Kris says

  Hei!

  Bare lurer på en ting siden jeg selv skal velge flere forlovere;
  Du skriver at de tre er forlovere, men på eskene ser jeg at kun en står som «Maid of honour» mens resten som «Bridesmaids» – hvordan løste du dette? Var det en som var «hovedforlover» og resten «medforlovere» eller? Og avklarte dere dette i etterkant eller spurte du en om å være forlover og resten brudepiker?

  Bare litt nyskjerrig siden jeg er i planningfase selv ;-)

  • Annette Haga says

   Ja, jeg hadde 1 hoved-forlover :) Jeg spurte først de to andre om å være bridesmaids, men endte med å kalle dem forlovere :)

 3. Hilde says

  Hvor god råd tror du vi har???? Det virker som dere bloggere tror alle har like god råd som dere,og som bare kan bruke bruke og bruke.. hele tiden,på alt.

 4. Linn says

  Hei,

  Så koselige bilder fra bryllupet, gleder meg til å se mer! Et spørsmål som er litt off topic, men jeg husker så godt din mørkeblåe Balenciaga City veske i semsket skinn og lurer på om du fremdeles har den?

  Klem

 5. Elisabeth L says

  Hadde vært i ekstase om jeg var forloveren din, så omtenksomt og snilt av deg <3 elsker den duse rosa fargen!

 6. Henriette says

  Nydelige kjoler på jentene dine! Er det lov å spørre hvor mye du betalte i toll for dem? Har vurdert å bestille kjole til mine forlovere fra samme side :-)

  • Annette Haga says

   Takk! De er så fine :D toll husker jeg ikke dessverre, det har vært så utrolig mange pakker levert fra utlandet den siste tiden.

 7. Frida says

  Du var helt utrolig nydelig og kjolen var helt magisk! :D Ble veldig inspirert til hvordan jeg selv ønsker å sminke meg når jeg skal gifte meg neste sommer, kan jeg spørre seg om hva du har på leppene, hvilke vipper og hvilken Foundation du brukte? :D

  • Annette Haga says

   Tusen takk! På leppene har jeg en blanding av Kat Von De Noble og en litt mørkere en fra samme merke (liquid lipstick). Resten av sminken vet jeg ikke, ettersom det var Dajana som gjorde alt!

 8. Frida says

  Du var helt nydelig og kjolen helt magisk! :D Jeg ble veldig inspirert til hvordan jeg selv ønsker å sminke meg når jeg gifter meg neste sommer, kan jeg spørre hva du har på leppene, hvilke vipper og hvilken foundation du brukte? :)

  • Annette Haga says

   Tusen takk! På leppene har jeg en blanding av Kat Von De Noble og en litt mørkere en fra samme merke (liquid lipstick). Resten av sminken vet jeg ikke, ettersom det var Dajana som gjorde alt!

 9. Christina says

  Hei Annette, for en nydelig brud du var <3 <3 forloverkjolene ser fine ut! Hvordan var de i størrelsen? og hvor lang tid tok det? hilsen en som skal i bryllup om 2 uker:P

  • Annette Haga says

   Hei Christina:) Takk! ja de er så fine! Tror det tok sånn 1,5-2 uker å få dem.. Størrelsene var normale :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *