The Olympus App

Annonse

oly8oly839Noe av det jeg liker absolutt best med mitt Olympus Pen-kamera er wifi-funksjonen! Du trykker bare på en knapp på kameraskjermen, og så kobler du deg opp med telefonen. Det er helt genialt om du er på farten, eller bare vil ha bildene direkte på telefonen i stedet for å legge de inn på dataen først.

oly99Appen Olympus Image Share er et must – og den ser slik ut! Når telefonen er koblet til kameraet med wifi, åpner du bare appen og så kan du begynne å overføre bilder. Eller bruke den funksjonen jeg liker aller best: Remote Control.

oly9b9bDenne muligheten til å ta bilder er rett og slett helt fantastiskl! Du kan plassere kameraet hvor du vil, og via telefonen ser du hvordan bildet ser ut. Du setter fokus og knipser bilder ved å trykke på telefonen, så du er garantert å få objektet skarpt – hver gang. Perfekt for gruppebilder! Kameraet har i tillegg en vridbar «selfie-skjerm» ;)

oly99bbDu kan enkelt gå gjennom alle bildene du har tatt, og importere de fineste rett inn i albumet ditt på telefonen. Jeg elsker dette kameraet og alle de smarte funksjonene – det er rett og slett et perfekt hverdagskamera. Du kan lese mer om Olympus Pen E-PL7 her ♡

Comments

  1. says

    Når du kobler til kameraet, blir ALLE bildene tatt automatisk inn i telefonen? Eller kan du selv velge hvilken av dem du vil ha på telefonen?

  2. says

    Hei Annette! Jeg tenkte jeg skulle spandere et Olympus pen kamera på meg selv i julegave. Og da ser jeg at når du kjøper den som kommer med 14-42 objektivet, så er det to ulike, der et heter EZ og et II R. Hvilket har du?:) vet du forskjellen?:) tenkte også å kjøpe 45(?) mm for å få til sånne blurry bilder. Kommer det automatisk da, eller hvordan funker det?:)

  3. says

    Hei:) Har det samme kameraet og elsker de smarte løsningene! Men jeg lurer på en ting, mulig du ikke kan svare på det, men når jeg bruker mobilen for å knipse bildene får jeg ikke opp selve bildet, kun en ‘ta bilde’ knapp. Vet du om det er mulig å stille inn på det?:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *