Test: Bugaboo Fox

AnnonseBugaboo Fox barnevogn

Nå har jeg jo fått brukt barnevognen en del, og det er flere som har spurt meg den siste tiden hva jeg synes om den. Jeg hadde faktisk ikke sett for meg at jeg kom til å elske trilleturene så mye som jeg gjør (aldri vært spesielt glad i å gå tur…), men det gjør jeg virkelig. Det å komme seg ut og få frisk luft i det fine været, med podcast eller musikk på ørene, er ofte et av høydepunktene i løpet av dagen <3

Så her kommer en test av Bugaboo Fox!

HVORDAN ER DEN Å TRILLE?

Først og fremst digger jeg hvor allsidig den er – og den fungerer helt supert å trille med både i byen og på ujevnt underlag som f.eks i skogen. Fra her vi bor er det ti minutter å gå til foreldrene mine, men da må jeg gjennom en stor dal – og jeg gruet meg faktisk littegrann første gang jeg skulle gå den veien. Bratt nedoverbakke først, etterfulgt av en lang og bratt oppoverbakke. Heldigvis gikk det mye bedre enn forventet, takket være de fire store hjulene og fordi barnevognen er så lett – samtidig som den er robust og stabil.

Bugaboo Fox har integrert demping, og Sander har foreløpig faktisk aldri våknet én eneste gang vi har vært ute på tur! Han sover sååå godt i den! Både Emil og jeg synes barnevognen er veldig lett å håndtere, og man kan enkelt justere slik at den passer både meg som er 167 cm og han som er 193 høy.

EN KOMPAKT VOGN SOM VEIER UNDER 9,9 KG

Bugaboo Fox barnevognBugaboo Fox er en lett barnevogn. Den veier under 9,9 kg, og det er en STOR fordel når man skal løfte ut og inn av bilen, eller bære den opp trapper. Ettersom vi har flyttet i hus så er det veldig greit å trille den inn og ut her, men det er jo genialt at den veier såpass lite dersom man skal besøke venner og familie som ikke har heis. Når vi er hjemme pleier vi å ha vognen stående ute på balkongen eller slå den sammen og legge den inn på vaskerommet.

Selv om vi ikke har stasjonsvogn er det ikke noe problem å få hele barnevognen inn i bagasjerommet, og ha plass til mer ved siden av. Vognen er kompakt og kan enkelt slås sammen. Jeg må innrømme at jeg knotet litt i begynnelsen med å få det ordentlig til, men det er faktisk veldig lett. Så nå som jeg har lært meg det må jeg le litt av meg selv som stresset med det i begynnelsen. Nå har jeg hvertfall ikke noe problem med å få med meg hele barnevognen inn i bilen og slå den opp på få sekunder!

ENKEL Å TA MED PÅ KAFÉ OG SHOPPING

Hvis du for eksempel skal på en trang kafé, så er det også veldig lett å ta den fra hverandre igjen – slik jeg har gjort under:

Bugaboo Fox barnevognEn annen ting jeg liker med den er hvor enkel den er å manøvrere, og for eksempel styre med kun én hånd. Det synes jeg er en stor fordel når jeg er ute og handler, i tillegg til at det er plass til massevis av handleposer i vognkurven under liggedelen.

Bugaboo Fox barnevogn

GOD KVALITET OG OVER TUSEN FARGEKOMBINASJONER

Bugaboo Fox sine tekstiler består av resirkulerte plastflasker, og er bygget for holde i flere generasjoner. Barnevogn er en viktig investering og da synes jeg det er helt supert at man kan enkelt har muligheten til å oppdatere og bytte ut delene på vognen – og leke seg frem med sine egne farge- og mønsterkombinasjoner.

Bugaboo Fox barnevognHvis du er på jakt etter den ultimate barnevognen som er like fin som den er god å bruke, så kan jeg anbefale Bugaboo Fox. Jeg kommer faktisk ikke på noe jeg ikke liker med den.. Så den dekker i alle fall alle mine behov 🙂 Du kan lese mer om Bugaboo Fox her!

Comments

 1. Karoline says

  Er bilden i bilen fra vognen med bagdel? Hvordan får du den i så fall så flat? 🙂 Vi prøvde den selv i vår bil, men vi endte opp med å måtte ha bagdelen stående ved siden av understellet som var sammenslått.

 2. Therese says

  Vi skal ha den vognen og. Har du impregnert den? Kan du legge ut bilde av den med stellevesken på? Og hvor er den hvite blomstrete (?) blusen på siste bilde fra? Veldig fin!

  • Annette Haga says

   Hei! Har ikke impregnert den faktisk. Jeg har lagt ut noen bilder med stellevesken på vognen tidligere på Instagram story og legger sikkert ut mer der- så sjekk gjerne der innimellom:) Den hvite blusen er fra Topshop!

 3. Caroline says

  Så fin du er! Elsker bloggen din og har fulgt deg i de fleste år. Gratulerer så mye med lille S! Kan du publisere et innlegg om hvor klærne dine er fra på de siste bildene fra bloggen? Masse lykke til videre med mammarollen!

 4. Lene Mathilde says

  Hei! Hvordan syntes du badebaljen har fungert? 🙂 Vurderer å kjøpe selv da badet vårt ikke har badekar, og det er lite nok fra før:)

  • Annette Haga says

   Hei! Den fungerer helt supert! 😀 Elsker at det tar så lite plass når vi slår det sammen, har ikke behov for noe større enn så lenge hvertfall 🙂

 5. R says

  Hvor er genseren og shortsen fra? <3 så det på et av instagrambildene dine og får det ikke ut av hodet!

 6. elim says

  Jeg dro rett og bestilte fox etter jeg hadde lest dette! Bestilte lik som deg, bare med blue melange 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *