Test av Bugaboo Donkey2

Annonse

Før vi hadde bestemt oss for ny barnevogn rant det allerede inn med tips fra andre småbarnsforeldre om Bugaboo Donkey2. Og det var et veldig lett valg å fortsette et samarbeid med Bugaboo, for jeg har elsket å trille rundt med den forrige vognen vår (modellen «Fox»). Men siden vi har fått to barn såpass tett, var det mest praktisk å gå for en duo-vogn i stedet for to separate vogner. Så nå er det null problem å trille rundt med begge to alene 💕

Det var viktig for meg med en vogn der barna ligger/sitter ved siden av hverandre (og ikke stablet «oppå» hverandre slik jeg har sett på andre vogner), samtidig som jeg kan veksle mellom mono og duo.

Bugaboo Donkey2 passer nemlig like fint for dem med bare ett barn også. Da har du en kjempefin og praktisk kurv ved siden av ligge/sittedelen. Og hvis familien vokser, så kjøper du bare en ekstra liggedel og bytter ut kurven med denne 🙂

På noen sekunder kan man altså gå fra en mono-vogn til en duo-vogn (ved å dra ut bredden), og den er veldig enkel å slå opp og ned! En av mange ting jeg elsker med Bugaboo Fox er hvor enkel den er å manøvrere, og at jeg kan styre den med én hånd – og det samme gjelder for Bugaboo Donkey2. Den passer dessuten gjennom alle standard døråpninger!

Selv om denne vognen er ganske mye større og det naturligvis også blir tyngre med to barn, så er det aldri noe styrete å trille rundt.. Selv med bagasje og poser i vognkurven under (jeg elsker at det er masse plass!). Dessuten synes jeg det er like lettvint å trille med den inne på et kjøpesenter som ute i skogen. Ikke at vi har rukket å komme oss ut på så mange skogsturer enda, men i nærområdet her er det en del stier med ujevnt underlag. Og det har vært null problem!

Jeg kommer faktisk ikke på en eneste ting som er negativt med Bugaboo Donkey2, for det er en veldig lettvint, robust og stabil vogn. Perfekt til tvillinger og søsken! Den tar naturligvis større plass i bilen enn Bugaboo Fox, men i den nye bilen vår har vi god plass til både understellet, liggedel og sittedel i bagasjerommet. Jeg kan anbefale den på det sterkeste!

Comments

 1. Kristin says

  Du fødte for et par uker siden, men ser allerede ut som en supermodell. 🤩 Jeg kan ikke tro du ikke trente flere ganger i uken under svangerskapet, og bare spiste grønnsaker. 😄 Du ser alltid bra med en eller uten mage. Jeg klarer ikke å se meg selv i speilet en gang. Hehe… Blir deilig å begynne med ordentlig trening så fort krabaten er ute, for en gang i uken med trening og cravings på karbohydrater er uvant her i gården.

  • Annette Haga says

   Hei! Tusen takk <3 Mitt beste tips er å HVILE etter fødselen altså, og komme deg ut på koselige trilleturer når du har overskudd 😀 men selvfølgelig, er du vant til mye trening fra før av så er det sikkert topp å kunne fortsette med det også! Klem fra meg

 2. Silje says

  Hei,
  Hørte nettopp siste podcast, fin pod! 🙂
  Kom bare til å lure på en tin angående episodens spørsmål. Var det slik at dere ble klare for første barn på likt, eller krevde det noe overtalelse/betenkningstid fra en av partene? <3

 3. Angående vognen.. says

  Kjempe stilig vogn! Vi har selv sett litt på denne, men jeg følte håndtaket var så utrolig bredt. Jeg fikk ikke ordentlig grep rundt, og jeg har som med første, tenkt å gå turer hver eneste dag 🙂 Går i all slags terreng: på asfalt, grus, stier..

  Føler du at denne vognen egner seg til det?
  Jeg følte i butikken at det er en ypperlig byvogn, men ble ikke helt overbevist om at det var riktig vogn for oss «turgåere»..

  Vi har kjøpt en som heter Thule Urban Glide Duo, denne var fantastisk å trille. Eneste er at jeg syns det ser så utrolig rart ut med baggen i bruk. Det er egentlig en tvillingvogn, men man kan sette på en bag i det ene sete på en måte.. det ser så snodig ut…

  Er derfor litt på tanken på denne vognen igjen, men vil ikke gjøre feilkjøp 🙂

  Nyt tiden med den fine familien din!

  • Annette Haga says

   Hei! Jeg ble veldig fort vant til den og nå synes jeg Bugaboo Fox-en er blitt så «liten», så det er nok en vanesak! Vi har trillet mye rundt i området her de siste dagene og den funker helt supert på asfalt og skogsstier, men kan jo hende du har funnet en vogn som passer behovene dine bedre. Jeg har ikke testet den du nevner, men hvis det kun trekker ned at den ser litt rar ut , så er jo det kanskje noe du kan leve med?:) Er den lett å styre med en hånd feks? Det synes jeg er så viktig og det elsker jeg med Donkey!:)

  • Lena says

   Hei:)
   Jeg tenkte bare jeg kunne svare på kommentaren din også.
   Vi har samme vogn, og jeg har brukt den på alle typer underlag siden lillesøster kom i oktober. Den er ypperlig ifht dyp snø med tanke på at den er mye lettere enn andre søskenvogner jeg har prøvd, og den triller godt i skog og mark. (Lås hjulene på dypt snøføre) Jeg synes det er en stor fordel at den er så lett med tanke på å trille to barn opp bakker i skogen osv. Det har for så vidt alltid vært litt sti der vi har trillet, men i smelteperioden var det mye gjørme, og trillet vogna på føre hvor det var lagt ut planker for å gå over de værste områdene. Det gikk helt fint. Det kan jo selvfølgelig bli humpete som i andre type vogner, men det er mer demping i denne vogna enn i den vi har hatt med storebror, Emmaljunga NXT90f. Jeg synes også det er perfekt å kunne velge sitteretning som man vil, synes det er for tidlig å bare sitte framovervendt ved 6 mnder. (Selvfølgelig individuelt hva man synes om det)

 4. Marie says

  Så fin vogn! Jeg var klar for å skaffe meg denne til mine to som er søsken. Men jeg fant ut at den passer ikke oss likevel fordi jeg er veldig høy og vi har store barn. De hadde stanget hodet i kalesjen etter kort tid. Hehe! Men skulle ønske den hadde passet oss fordi den hadde vært perfekt på alle andre måter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *