Svart humor og favorittsider

I dag dro jeg sammen med Susanne for å besøke Tonje og hennes lille Theodore for første gang! Sååå liten og skjønn. Vi spiste pizza og koste oss der noen timer, og nå sitter jeg og Emil i sofaen hjemme og ser på Svart Humor. Elsker det programmet!

sander-og-moiI går var vi på helsestasjonen igjen, forrige uke fikk Sander 3 mnd-vaksine og nå hadde han oppfølgingstime hos fysio. Han hadde én soleklar favorittside for en stund tilbake, og ville ALLTID ligge på den, så jeg kjempet hardt for å få han til å like den andre siden også. Jeg trodde det skulle resultere i at han ville variere mellom begge sidene like mye, men neida. Han bare byttet favorittside han, og nå liker han ikke den første lenger. Haha er det ikke typisk. Men jeg fikk høre at han har bra bevegelighet begge veier, og så skal han fortsette å bli fulgt opp av fysioterapeuten etterhvert som han også begynner å krabbe og gå. Jeg må si jeg er blitt så positivt overrasket over hvor utrolig bra oppfølging vi får på helsestasjonen, og ikke minst at det er helt gratis. Heldige vi er som bor i Norge <3

Apropos favorittside… En ting jeg så og si aldri gjorde tidligere var å sove på magen. Men da jeg var gravid savnet jeg det å bare ha muligheten, og nå gjør jeg det hver eneste natt. Det finnes ikke noe bedre!

Comments

 1. L says

  Jeg er så enig i det med helsestasjon! Generelt oppfølgingen man får som gravid og med barna etterpå! Helt fantastisk! Jeg er så takknemlig for å bo i Norge!

 2. Anni says

  Hei!
  Takk for fint innlegg!
  Har du lyst å fortelle mer om overgangen fra amming til flaske og da Sander havnet på sykehuset?

 3. Siren says

  Helt gratis og veldig bra oppfølging av barn er vanlig også i andre land, ikke bare i Norge. Just saying.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *