Sunset is my favorite color

sol2sol33sol44 Ahh, jeg savner varmen når jeg ser disse bildene! Men synes det er litt koselig med høsten likevel.. Spesielt når man ikke trenger å gjøre annet enn å være innendørs, tenne lys, ha på seg de mykeste koseklærne og Netflixe hele kvelden. Denne helgen gikk det i The Handmaid’s Tale, og jeg slukte faktisk hele sesongen i ett. Herregud, den var så braaaa! Den må dere se – om dere ikke allerede har gjort det :D (kan streames hos HBO)

sol1Hele september gikk jo bort til reising, og her er noen av planene mine for denne måneden:

- Slappe av hjemme med god samvittighet (jeg har vært ganske dårlig den siste tiden, men det som hjelper er å hvile). Så jeg skal stresse minst mulig og sørge for å sove nok. Akkurat det siste er jo ikke noe problem, jeg sovner rundt 21 på sofaen uansett hvor hardt jeg prøver å holde meg våken.

- Ha kvalitetstid med venner! Hele september gikk jo bort til reising, så jeg gleder meg til mange jentekvelder fremover.

- Følge med på boligmarkedet og kanskje dra på noen visninger etterhvert (leiligheten blir jo litt i minste laget for fire personer)

- Blogge jevnligere. Dette har jeg som mål å bli flinkere til! :) Det er så koselig å høre fra dere som titter innom, så tusen takk for kommentarene dere legger igjen.

Comments

  1. Henriette says

    Ååå, så hyggelig at du skal blogge litt mer fremover :) Jeg legger nesten aldri igjen kommentar selvom jeg er fast leser, men skal begynne å gjøre det hvis det hjelper på antall innlegg :) Jeg elsker interiør-innleggene dine og det hadde vært kjempespennende om dere fant dere et nytt sted for alle 4. Lykke til <3

  2. A says

    Gratulerer så mye med bryllup og baby på vei :) Jeg har lest bloggen din i mange år. Det siste året så ståler du rett og slett, ikke vanskelig å se at du virkelig har funnet mannen med stor M. Veldig glad på dine vegne, dette fortjener du! Lykke til med svangerskapet, nyt det å være fri og frank en liten stund til (vet dere har Nemo, men det er jo ikke på heltid). Jeg har tre barn, så det er en stund siden jeg har kunnet gjøre som og når jeg vil :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *