Strolling around

blue-nycbluenyc94nyc-blue9038nycblue0fblue-nyc93Shirt: Gina Tricot
Shorts: Zara
Bag: Mulberry
Sandals: Zara
Sunglasses: ZeroUV
Jewelry: Chloé & Ettika

Her er gårsdagens antrekk! Jeg synes lyseblått og brunt er så fint sammen, og gjerne med litt gullsmykker til.. I dag har jeg gått på en liten shoppingsmell om det går an å si noe sånt. Haha, skal vise dere alle innkjøpene senere. Vi har for det meste vært rundt 5th Avenue og Madison, og i morgen skal vi tilbringe dagen i SoHo. Som jeg elsker å være her, nyter hvert sekund! Nå skal jeg straks innta drømmeland, zzzz!

// Here is yesterdays outfit! I think light blue and brown look so nice together, and especially together with some gold jewelry.. I’ve shopped some amazing new things today, will show you everything later! We have mostly been around 5th Avenue and Madison, and tomorrow we will spend the day in SoHo. Did I tell you how much I love being here? Enjoying every second of it! Now it’s time to sleep, zzzz!

Comments

 1. Halle says

  Hei:) ser du har gladiator-sandaler, men er det innafor med birkenstock i år også? Kunne tenkt meg et par, men ikke hvis det er helt ut..

  • Annette Haga says

   Hei! Du kan helt fint gå med Birkenstock i år også, selv om det var hakket mer trendy i fjor sommer 😉 Men kjør på med hva du liker, trender kommer og går! Klem

 2. Emma says

  Skriv og stopp hundetorturen i julin Kina.hundekjøttfestival om fire dager :/ alle med litt makt do something….dere med hund selv får dere ikke vondt i hvert bein ….det er en av våre…det er tusenvis av våre….de beste venna våre ,troskyldige redde… All lidelse…

 3. Charlotte says

  Herregud,såg snappen din no,de stakkars dyran! e det ingen som passe på dem? kem gir dem mat? ka kan man gjøre for å hjelpe t???

 4. Stine says

  Kule solbriller. Gidder du send meg link til de? prøvde å finne de på hjemmesiden deres, men trur kanskje de var utsolgt. 🙂

 5. Cathrine says

  Hei!

  Jeg skal til NY i august. Vet du om det er skosalg på den tiden av året også? 🙂

  • Annette Haga says

   Hei! Jeg har ikke vært der i august, men troor kanskje det er litt for sent. Men skal ikke si det sikkert! 🙂 Håper du får en fin sommer og herlig NY-tur i august!

Trackbacks

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *