Stripet ettervekst og litt nytt :)

Jeg har funnet min nye frisør. Hun heter Ingun og jobber på Nikita’en på Oslo S/Byporten. Glem folie- og hettestriping når du skal fikse en ettervekst som min. Jeg har jo aldri farget håret blondt, og det vil jeg ikke heller. Jeg vil bare stripe etterveksten, men har slitt med det problemet at fargen aldri kommer helt inn til hodebunnen, så etter frisørtimen har jeg fortsatt ettervekst. Men denne frisøren var knallgod og stripet på frihånd, altså bare med pensel. Hun gjorde det jevnt over hele hodet… Noe jeg sårt trengte. Så ble kjempefornøyd med resultatet!

Scroll litt ned på tidligere innlegg for å se hvordan det var før.

Det er ikke alle frisører som gjør dette, men verdt å lete etter en som gjør det. 🙂 Tiden fløy ifra meg, men jeg rakk likevel å få handlet dette:

Grå kjole/topp fra H&M

Blå bluse fra H&M

Gul genser/bolero (?) fra H&M

To solbriller, blonderingsspray, to Max Factor mascaraer (de er de beste!) og rosa undertøy. Fra H&M

I morgen skal jeg tilbake igjen for å fikse neglene, og det blir nok en bitteliten tur innom Gina og noen skobutikker kjenner jeg meg selv rett!

Comments

 1. says

  Heldig du er som har funnet en bra frisør! Det er sjelden man finner en man er fornøyd med..
  Søte kjøp! 😉 Skulle ønske jeg bodde nært en H&M butikk, og for ikke å snakke om at de skulle vært penger på kontoen min:p hehe

 2. says

  Så fin du ble håret 😉
  Jeg har og funnet meg en fast frisør, men drar til Oslo på fredagen så når ikke å dra til henne. Så tenkte kanskje jeg kunne bestille time på Niktia da. Vet du om de er flinke der, eller er det bare Ingun? 🙂
  Fine kjøp som alltid, forresten 😉

 3. T says

  så fin du ble på håret. 🙂
  Du må registrer deg på mote.no
  der kan man poste dagens outfit, dagens hår, sminke osv…. greit at vi jenter kan gi hverandre litt innspriasjon….

 4. Nette says

  T: Takktakk! Vært medlem der for ett år siden ellernoe, før men likte det ikke så godt jeg.. :/

 5. says

  Så fint håret ble! Du er heldig som fant en frisør du er fornøyd med, jeg har ikke vært fornøyd noen av de siste gangene :/ Derfor gjorde jeg det hjemme i dag, og ble overraskende fornøyd. ^^ Første gang jeg faktisk har farget det, og ikke stripet. Drittlei hettestriping, det gjør voondt 😮 Synes jeg hvertfall, men så er jeg også veldig hårsår.

 6. glamandtonic says

  Jeg elsker den gule boleroen fra H&M! Blir nødt til å ta en tur innom der snart, er alt for lenge siden jeg har vært der. Kul blogg du har her forresten!

 7. Eline says

  Utrolig bra blogg. Jeg kjenner deg ikke, men kom inn her av en tilfeldighet for en stund siden, og etter det har jeg bare fortsatt å lese. Elsker stilen din, måten du tør å kle deg på selv om du ikke bor midt i oslo (du gjør vel ikke det?). Grunnen til at jeg helt sikkert har fortsatt å lese er at jeg har veldig lik stil som deg, noe som gjør at du gir meg inspirasjon til nye kombinasjoner jeg ikke ville tenkt på. Takk:D

 8. Caroline says

  Hei hei! :). Utrolig bra blogg! Blitt helt betatt av stilen din! Har allerede lagt deg til i favoritter;)hehe. Men lurer på en sak, litt lengere ned har du på deg en blå jakke/blazer fra hm. Min har blitt skitten men det står at man ikke kan vaske den :s. Så bare lurte på om du kanskje hadde vasket den og visste om det skjedde noe da?:p.

 9. Nette says

  Caroline: Nåh, søtt! Åh, du jeg har bare brukt den to ganger så jeg aner ikke :/ Og er ingen vaskeekspert heller :p Men det står på lappen: «Maskinvask i ullprogram, Anvend finvaskmiddel». Det var en lusen oversetting fra svensk men tror nok at jeg hadde forsøkt å vaske den i vaskemaskinen jeg altså 🙂

 10. Nette says

  Turi: For noen år siden brukte jeg det, du sprayer det i fuktig hår og ligger helst i solen. Ellers står at det blir blondere hvis du tar det når du er fuktig og føner det. Men det er dødsviktig å prøve å spraye jevnt, og helst ikke i hodebunnen.. Ble veldig guloransje sist jeg prøvde det, men skal prøve å være litt mer forsiktig nå :p

 11. turimus says

  aah;) kanskje prøve det en gang da. jeg har mørkere hår på midta på hårstrået om du skjønner. sånn skikkelig sterk mørk farge som ikke går bort selv om jeg har på blekningsmiddel, og det ser litt dumt ut :p

  men pris for en sånn spray da?

 12. Nette says

  Hehe kan ikke love at det blir bra resultat men kan anbefale å spraye ganske langt unna og ikke for mye! Koster 90 kr 🙂

 13. says

  8 Days A Week
  __________________________________________________Hei igjen…….

  Se her!

  Jeg klarte å gjøre en ny header + + litt til på min side.

  Takk for at du hjelpte meg med hvordan man gjør det

  Kom å titta 🙂

  http://www.eightdaysaweek.blogg.no

  __________________________________________________

 14. says

  Den sprayen der, funker den eller? :9
  Har vurdert å kjøpe en sånnen til ettervekst å sånt, men har aldri tatt sjangsen på det egentlig:P

 15. says

  Hvor har du kjøpt den shortsen som du har på det bildet med den blå blusen fra H&M..?

  Kjempe fin! 🙂

  Du kler absolutt alt du:)

 16. says

  I do opine that you are the most experienced outcome’ connected with this good post or about custom written essay performer. And you have to be employed by the essay writing service to accomplish such of really good custom essay.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *