Stresseguri

flyttemaling98Ææææ, endelig er vi i gang!! På torsdag fikk vi nøklene til huset, og de siste dagene har gått med til å flytte over en haug med ting som har vært plassert på loftet hos mamma og pappa, samt fått malt tre av rommene i underetasjen. Her er en liten sneakpeek, badet har gått fra lilla til grønt/grått, og jeg er SÅ fornøyd! De blå knottene på det sorte skapet er byttet ut med 3 i gull (den nederste), og så får vi se om vi endrer mer på baderomsinnredningen etterhvert. Flere bilder og video kommer senere 🙂

Planen fremover er å få pakket ned hele leiligheten mens vi venter på at gulvene i underetasjen skal bli slipt og hvitoljet. Det var først på overtagelsen jeg egentlig så hvor gul eikeparketten var, og det kommer til å bli SÅ mye finere med en hvit/gråaktig finish. Siden vi har litt tid før overtagelsen her i leiligheten er det like greit å gjøre det nå (om vi først får på plass alle møblene kommer vi jo aldri til å gidde det)..

Så derfor venter vi til neste uke med å få flyttet over alt, og på 30-årsdagen til Emil kommer vi til å sove der for første gang ❤️ Myyye som skal gjøres nå, først og fremst veldig gøy – jeg må bare huske på å lytte til kroppen. De siste nettene har jeg såvidt sovet fordi den evig lange to do-listen aldri slutter å surre rundt i hodet mitt. At jeg ikke bare klarer å være litt mer chill og ta ting som det kommer. Det verste av alt er kanskje å innse at jeg ikke kan velge selv når jeg skal føde, haha.

Uansett. Blir ikke mindre stressa av å skrive om stress, så nå logger jeg av her og får forsøke å komme meg inn i zen-modus på en eller annen måte. Håper dere har hatt en fin start på uken!

Comments

 1. Elisabeth L says

  Gleder meg til flere innlegg og video 🙂 er sant at du må lytte til kroppen, få i deg nok tid til å slappe av før babyen kommer.. men samtidig hvis du føler deg i god form og ikke sliten av det dere gjør så er det ingen grunn til å slutte heller:)

 2. Tonje Cathrine says

  Gratulerer så mye med det nye huset. Spennende. Gleder meg til å se hvordan det blir. Ta vare på deg selv og den lille i magen. Ha en fin uke.

 3. Aina says

  Så fin farge :)! er selv i flytteprosess, for et ork 😛 Kommer du til å ta med deg alt interiøret fra leiligheten videre inn i det nye huset? 🙂

  • Annette Haga says

   Ja, kommer til å ha med det meste, men ikke alt som passer like bra inn. Så litt nytt blir det også 🙂

 4. Maria says

  Så gøy!! Gleder meg til å følge med videre i oppussingsprosessen og ikke minst når den lille bebisen kommer etterhvert <3 Ha en fin dag og håper du får slappet av gjennom slagene 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *