Still sick

Jeg regner ikke med at noen er interesserte i å høre om at jeg har ligget rett ut, i sengen, i mer enn 33 timer. Eller at jeg har gått ned over to kilo, fordi jeg kaster opp hver minste lille smule jeg får i meg.

Så jeg setter bloggen på pause til jeg føler meg bra igjen. Ha en fin helg, og kos dere masse! Nå skal jeg forsvinne tilbake til drømmeland, slik at jeg glemmer feberen, kvalmen og alt som gjør vondt i kroppen min.

En lite utvalg av mitt survival-kit…

Comments

 1. Cecilie Maria says

  Uffda! Stakkars – det høres fælt ut!

  Heldigvis er det nok mest væsketap som står for vektnedgangen, selvom man såklart tærer litt på energilagrene når man er syk også. Håper du snart klarer å beholde noe av maten og drikken!

  God bedring, vakre Anette!

 2. says

  Huff, stakkars deg! Veit korleis du har det. Sjølv har eg vore sjuk i ei veke no, og klarer framleis ikkje å gjere viktige og nødvendige ærend/gjeremål. Ligg vel ca eit tiår bak alle når det gjeld skulearbeid som lekser, innleveringar og presentasjonar no, og på jobb er det mangel på folk… Jaja, eigentleg skal eg vel ikkje klage. Var så utbrent før eg blei sjuk, at å sette livet på vent ei vekes tid kan vere akkurat det eg trengte! :)

 3. Regine says

  Huffameg, hørtes ikke mye kjekt ut! God bedring da. Håper du blir fort frisk, slik at vi som følger bloggen din kan fortsette :)) Men ikke stress! Kos deg i drømmeland

 4. sara says

  God bedring Anette, håper du blir fort frisk igjen! Du ar en inspirerende og kjekk blogg:) Nyt helgen så godt du kan!

 5. says

  Må først bare si at jeg er fast leser av den fantastiske bloggen din! Men, det jeg lurte på, var hva heter appsen du har lastet ned for å få slike bilder ovenfor her?
  God bedring og takk på forhånd! :)

 6. Stine says

  Du, unnskyld meg. Har du lagt ut Parajumpern din til salgs på finn? Den står som ubrukt og med lappene på. Men du har jo brukt din, det har du til og med nevnt i bloggen din.. Men det kan jo være at noen bare har tatt bildene fra bloggen din da.

  Ønsker deg god bedring!

 7. Susanne says

  Jeg synes fryktelig synd i deg!! Var mye plaget med oppkast i høst, og det er virkelig noe av det verste som finnes. Ubehagelig, ekkelt og kan også gjøre direkte vondt…
  God bedring!

 8. anonym says

  Det er nok mest væsketap de to kg’ene så de kommer fort tilbake når du kommer til hektene ;) God bedring !! :)

 9. Eirin says

  Huff! God bedring!
  Ligger rett ut jeg og.. Kjedelige greier altså.
  Dårlig tidspunkt for min del, anatomieksamen om 10 dager… HJELP..
  Håper du blir fort frisk! :D

 10. Ester says

  haha ja det setter jeg pris på, ikke som fotballfrue som klager til minste detalje. guuud hvor plagsomt! har sluttet å lese hennes blogg.

  god bedring vakkre deg :)

 11. Ingrid says

  Hei !
  Håper du blir frisk snart:)
  Lurer på litt på denne side2vintage siden. Synes det virker spennende.
  Koster det noe å selge klær osv der? Jeg fant ikke noe info om dette på siden, så jeg regner med at det ikke koster noe.

 12. says

  Strepsils er «medisin»-utgaven av repsils alle dere som lurer. Den inneholder litt smertestillende middel. Trenger ikke dra leger enn 1 time ut fra Oslo (les Sverige) for å få tak i det. Veldig effektivt faktisk ;)

 13. says

  Strepsils er «medisin»-utgaven av repsils alle dere som lurer. Den inneholder litt smertestillendemiddel. Trenger ikke dra leger enn 1 time ut fra Oslo (les Sverige) for å få tak i det. Veldig effektivt faktisk ;)

 14. Cecilie Maria says

  Håper du er bedre nå, søte Anette! Du må være fryktelig lei av å være dårlig nå! Savner deg og bloggingen din! <3

 15. Carr says

  Hei! :)

  Så kjedelig å høre at du er syk.. Håper du blir frisk snart!

  Vet du om en blogg som er inspirert av stilen til Celina Midelfart? Typ dressjakke, sofistikerte smykker etc..

  Håper du kan hjelpe!

 16. stine says

  du er vel bare glad for å ha gått ned to kg din anorexia jente. tenk på at du er et forbilde her

  Svar: Henviser til dine tidligere kommentarer:

  «hvor mye veier du? hvor mye har du gått ned det siste året?» – 2011/02/01
  «hvor mye veier du !?» – 2011/02/01
  «SÅ TYNN DU HAR BLITT :S SE PÅ ARMEN DIN!!» – 2011/01/31
  «hvor har formene dine blitt av?» – 2011/01/18
  «gud så tynne ben du har fått…spiser du ikke? hvor mye spiser du? kan du plis skrive om hvordan man blir så tynn?» – 2011/01/17
  «FOR EN KROPP!!!! har måpt i evigheter nå. trodde ikke du var SÅÅ tynn. fy faen. gjett om jeg skal sulte meg i dag da, hahaha. drømmekroppen! missuner deg!!!» – 2010/12/28
  «du har jo blitt sykelig tynn!!! :O» – 2010/12/18
  «du har blitt så tynn! hvor mange kg har du gått ned siden du begynte å trene gjevnlig? jeg må også komme meg i gang merker jeg..» – 2010/11/30

 17. madelen says

  så vittig å se hvilke latterlige kommentarer mine søsken har skrevet! vi deler alle den samme datan. du får ha god bedring!, ligger her med feber selv så…er ikke særlig gøy

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *