Stellehjørnet

Det er flere som har spurt meg hva slags stelleløsning vi valgte til Sander. Vi hadde i utgangspunktet først tenkt å ha et vegghengt stellebord inne på badet, og bestilte det faktisk hjem.. Men det ble altfor tungt og vi ombestemte oss kjapt. Så da ble det en stellekommode inne på rommet hans i stedet. Og det er jeg så glad for!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg researchet masse rundt etter fine stellekommoder, men jeg synes de er så vanvittig dyre!? Så vi endte opp med en helt enkel kommode fra Ikea, og jeg ELSKER den! Vi byttet bare ut knottene, og på 1-2-3 ser den mer eksklusiv ut 🙂

For vår del har det hvertfall funket helt supert å ha stellekommoden inne på soverommet. Nå har vi faktisk en vask som har god plass til stellematten på siden, så det hender at vi flytter det inn på badet også. Men jeg ser ikke behovet for å ha en permanent stelleløsning på badet, så dette er helt topp.

kkEn ting jeg vil anbefale er å ha en uro over stellematten! Han kunne ikke brydd seg mindre i begynnelsen, men nå synes han det er mer spennende. Den både snurrer rundt og spiller musikk 🙂 Den er fra Cloudberry tror jeg?

Det praktiske med å ha kommoden inne på rommet hans er at vi har alle klærne hans rett ved, og så elsker jeg hvor god plass det er under stelledelen. I trekassen har vi alle såper og kremer, og i den hvite runde boksen har vi alt fra negleklipper til plaster osv. Så har vi alle bleier og våtservietter + tørre engangsservietter i den øverste skuffen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI den nederste skuffen er alle stellekluter, små håndklær, babytepper osv.. Selve stellematten er fra Färg & Form (Jollyroom). Har alltid noe liggende mellom selve matten og Sander da (det er sikkert vanlig, jeg vet ikke? Synes trekket kan føles litt hardt og kjølig).

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKaninspeilet på veggen ved siden av er fra Maseliving. Den lille oppbevaringskurven med kaniner på er fra Bloomingville. Hmm, har lagt merke til at det går igjen veldig mye av kaniner og skyer på rommet hans 🙂

Comments

 1. Kristin says

  Hei!
  Så fint rom 🙂
  Jeg leste i din forrige post at du gav opp ammingen. Jeg er i samme situasjon selv; kommer ikke noe ut, og 20 ML ved pumping i 40 min. Men jeg lurer på hvor mye NAN du da gir ved hvert måltid? Og evt hvor mange måltider? Jeg synes det er så vanskelig å regulere hvor mye babyen skal ha….

  • Silje says

   Hei, kan skyte inn min erfaring her. Har ett barn på 2,5 år som jeg matet med MME fra hun var ca.4 uker pga av melkmangel, fikk god støtte fra helsesøster fordi barnet ikke la på seg, og det var godt, men hun hadde ikke peiling på hvor mye eller hvor ofte ungen skulle ha mat. Hvis du vil prøve å kombinere så ville jeg ammet først, så tatt flaska, eventuelt ammet imellom flaskene. Det står ganske greit på pakken hvor mye ml som er anbefalt, 5-6 måltider MME i døgnet er anbefalt, alt etter hvor stort barnet er. Men gå etter magefølelse, gulper ungen mye, ja da er det som oftest litt for mye. Sover ikke barnet like godt som før, da er det mest sannsynlig tid for å øke litt. Også trenger de i vekstperioder litt mer.
   Lykke til!

 2. Marianne says

  Hvordan har du festet uroen til stellebordet? Jeg har også lyst på det, men alle uroer ser ut til å komme med feste til sprinkelseng?! Forøvrig kjempefin stelleplass. Vi har samme løsning med stellebord på rommet, ikke badet 🙂

 3. Isabell says

  Kanskje dumt spørsmål, men er det ikkje stress å få bært med seg vatn til stell inn dit dersom du er aleine?

 4. Therese says

  Så koselig stellehjørne:) Bruker dere bare våtservietter på han, ikke klut og vann? Vet ikke helt hvordan vi skal løse det der enda.

 5. Henriette says

  Den viktigste grunnen til å ha stelleplass på badet er at det er mye bedre både for babyens hud og ikke minst miljøet å bruke klut og vann og ikke våtservietter. Greit å bry seg om det også.

 6. Silje says

  Ganske normalt å ha noe mellom stellematte og baby ja, ganske greit når de store uhellene skjer, for å si det sånn 😉

 7. Yvonne says

  Veldig greit å ha noe i mellom baby og stellematte ja, spesielt når det skjer uhell, hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *