– Spørsmålsrunde –

Nå er det endelig mulighet for alle å kommentere på bloggen, uavhengig om du har Stylista-bruker eller ikke! Er veldig glad det er fikset opp i, og krysser fingrene for mer feedback fra dere fremover 🙂 Så nå tenkte jeg det er på tide å kjøre i gang en ny spørsmålsrunde!

 

Spør om hva du vil i kommentarfeltet, så skal jeg svare i løpet av søndagen ♥ God helg!

Comments

 1. Gabriele says

  Hi Annette. How old were you when you started your blog?I started reading it in 2011 and then started my own http://gabrielegzimailaite.blogspot.co.uk/ which is no where near as beautiful as yours and your outfits but maybe one day I will get there. Also, how does it feel to be so successful in blogging?
  kisses x

 2. Linnea says

  Hei, har lest bloggen din kjempe lenge nå, liker den veldig godt!

  Hvis noen hadde sagt til deg for fem år siden at du kom til å kjøpe hus, hund og hele pakken fem år senere, ville du trodd dem? Eller rettere sagt, var det sånn her du hadde sett for deg at livet ditt kom til å bli?
  Og hva tenker du å gjøre nå som du snart er ferdig med studiene? Fortsette å videreutvikle nevernaked osv eller noe mer/annet? 🙂 Stå på videre!

 3. Sandra says

  Hei Anette 🙂 Flott at alle endelig kan kommentere bloggen din. Har liksom ikke hatt lyst til/behov for å skaffe meg Stylista-bruker, så dette var jo gode nyheter. Hehe. Dette er jo veldig lenge siden og alt det, men siden jeg ikke husker å ha sett noe om det i ettertid; trakk du noen gang en vinner av den Nestea-konkurransen du hadde? Jeg ble jo åpenbart ikke trukket ut som vinner siden jeg ikke har hørt noe (haha), men det hadde vært veldig gøy og sett hvilken kommentar som ble plukket ut som den beste 🙂

  Jeg har lest bloggen din leeenge, og det har vært utrolig gøy å følge med på utviklingen. Denne bloggen har med tiden utviklet seg til å bli en av mine klare favoittblogger 🙂 En ting jeg har lagt særlig merke til, er at du har blitt slankere og mer «fit» enn det du var for noen år siden (du har jo ALDRI vært annet enn slank altså, det må presiseres, men nå er du ENDA slankere liksom, om du skjønner?), så jeg lurer også på hva du gjør for å holde deg i så god form? Du har jo en fantastisk flott kropp.

  🙂

 4. Tanja Rasch says

  Kan du lage et innlegg om hvilken sminkerutiner du har nå? Du har alltid så fin glød på alle bilder. Superfin som alltid:-)

 5. Helene Jensen says

  Blir så utrolig inspirert av å lese bloggen din og av deg generelt, så tenkte å spørre hvor/hvem du henter inspirasjonen din fra? Og hvem er ditt ultimate stilikon og hvorfor?

 6. Anita says

  1. Hvor ser du deg selv om 5 år (10 år)? 2. Har du en liste over ting du ønsker å gjøre før du dør? 3. Din aller største drøm? 4. Hvordan holder du deg «fit»? 5. Hvilke(t) råd ville du gitt til deg selv som 16-17 åring? Hvis du ikke hadde begynt å blogge, hva tror du at du ville gjort i dag?

 7. Virre says

  Hurra! Synes det har vært synd at man ikke kan kommentere.. Hvordan går det med deg, lurer jeg på? Du virker litt..sliten? Ikke at det synes på deg, du skriver fortsatt bra og ser nydelig ut, som alltid! 🙂 Men når jeg leser mellom linjene føler jeg at du virker litt fjern?
  Og tror du på kjærlighet? Har hatt så mange dårlige erfaringer i det siste. Sitter her med en vond klump i magen og føler at forelskelse og kjærlighet ikke er noe annet enn fysisk tiltrekning som i beste fall går over til at man bare ender opp som venner..

  Huff, dette ble veldig private spørsmål. Skjønner godt om du velger å ikke svare på dem – det får være opp til deg!

  Ha en fin helg 🙂

 8. krakab@hotmail.com_1 says

  Hvor gammel var du da du ble ekstra intressert i mote og stil, og hvor gammel var du da du kjøpte din første designer veske? Savner du å bo mer sentralt? Har du noen meninger om alt dette pels-hysteriet som er for tiden?

  Håper du fortsetter å blogge lenge :)!

 9. Marie says

  Hvordan går det i nyhuset, har dere kommet dere på plass? Vil veeldig gjerne se bilder, du har fantastisk smak! 🙂

 10. Heidi says

  Hei Anette 🙂
  Først og fremst vil jeg bare si at bloggen din oser av inspirasjon! Blir som regel utrolig glad bare av å kikke innom, har helt hengt meg opp i stilen din 🙂
  Men, den siste tiden har det vært noe galt med designet ditt, eller de kodene du bruker i designet ditt på bloggen(jeg er alt unntatt en ekspert).. Vertfall for oss som leser den via bloglovin, jeg har spørt litt rundt. Det ser ut som at det første bildet som vises i innlegget henger seg opp, og blir gjentatt tre-fire ganger på slutten av blogposten. Det kommer også opp setninger som «tags», etterfulgt av overskriften på innlegget. Og «feature image», i sammen med de tallene som bildene du legger ut har. Tenkte bare å si i fra 🙂
  Ellers så digger jeg bloggen din! Keep up the good work 😀

 11. Mari says

  Hvordan synes du egentlig det er å bo i et hus sammen med Morten ?:)
  Og generelt det å ha hus når man er så ung?
  Har du mye fritid nå som du bor et stykke unna Oslo, har hund, et hus å holde styr på eller hadde mer fritid før?
  Hvar du tenkt å få deg noe annen jobb etter studiet? Eller bruke det til alt du allerede holder på med?:)

 12. Elisabeth says

  Hei! Hva mener du om skjønnhetsoperasjoner, restylane og slike forandringer? Hvor syns du grensen går?

 13. Vilde says

  Hei:) lurte på hva kjæresten din jobber med? Og hvordan hverdagene deres er?:) Gleder meg til å se bilder av hjemmet deres!

 14. Camilla says

  Åh så fint at alle endelig kan kommentere!:) jeg lurer på hvordan du trives i det nye huset, og hvordan føles det å ha flyttet ut av sentrum?:)

 15. Ida says

  Er det noen du ser opp til innen mote?
  Hva er det beste med å være deg akkurat nå?
  Hva er din favorittbutikk?
  Hva ønsker du deg til jul?

 16. Yvonne says

  Så bra at det endelig har ordnet seg med kommentarene! Har vært mange ganger jeg har ønsket å kommentere stilige antrekk og interiørbilder! Håper alt er bra med deg og at du lytter til kroppen og fokuserer på de tingene i livet DU synes er viktig! Stor klem til deg!

 17. Emilie says

  Hurra! Så deilig at jeg kan kommentere igjen selv om jeg ikke har gjort det så veldig mye før. Jeg elsker denne bloggperioden din hvor du også har med litt inspirasjon til interiør, for jeg er også i innflyttingsfasen – til min første ordentlige leilighet! Jeg håper vi får se mer av hvordan dere bor, ettersom jeg er sikker på at det blir veldig fint og inspirerende. Samtidig som jeg forstår at hjemmet er ganske privat. God helg 🙂
  – Emilie

 18. Tina says

  Hei! Så bra at man endelig kan kommentere 🙂

  1. Hva tenker du om barn, nå som dere faktisk har hus og alt på plass? Vet du har sagt at du ønsker å være en ung mamma, så kan det være aktuelt allerede i løpet av 2014?

  2. Jeg ser jo at vekten din har forandret seg en del fra før, og du så fantastisk ut både da og nå 🙂 Men gjør du noe spesielt for å holde deg såpass slank som du er nå?

  3. Helt ærlig, har du fikset på noe på utseendet? I så fall – hvorfor? Og er du fornøyd? 🙂

  4. Hvordan går det på skolen for tiden?

 19. Hilde says

  Hva synes du om panneluggen din? Kommer du til å la den gro ut igjen, eller skal du fortsette å ha pannelugg? 🙂 Digger bloggen din, og stilen din; WOW!

 20. L says

  Hei!
  Hvordan har du det?
  Jeg husker du skrev en gang at du har lest The Secret, og lurer på hvilken måte den har endret deg og ditt syn på ting? 🙂 Føler du at den virker?
  Jeg lurer også på om du kan fortelle om studiet ditt, hva du liker best og hva du har lyst å bruke det til videre.
  Ellers vil jeg bare si at du har en veldig inspirerende blogg, og du virker som en fantastisk person med mange gode verdier og stå-på-vilje!
  Klem fra meg

 21. Christina says

  Hei fine deg! Jeg lurte på om du kunne gi oss et oppdatert innlegg/svar på din hudpleierutine, med alt fra renseprodukter, sminke og selvbruning 🙂 ?

 22. anetteborgen@gmail.com_1 says

  Så bra at alle kan kommentere igjen.. Har lagt merke til at det har vært ganske lunken respons den siste tiden, men nå tar det seg helt sikkert opp igjen! 😀
  Jeg har fulgt bloggen din i mange, mange år, og den kommer nok alltid til å være en favoritt hos meg..

  Så her kommer noen spm.
  1. Hva syns du om disse unge bloggerne som er på topplista om dagen (tcmn, sophieelise, osv)? Hva slags påvirkning tror du de har på unge jenter?
  2. Når skjønte du at bloggen var noe du kunne leve (godt) av?
  3. Som mange har kommentert, har du blitt en del slankere med årene. Har du noen gang følt deg presset til å gå ned i vekt/passe en bestemt strl. Gikk du bevisst ned i vekt?
  4. Har aldri fått inntrykket av at du er så opptatt av hva du spiser, men er du det innerst inne?

  Helt til slutt så lurer jeg på om du kan dele dine beste tips på hvordan en får en kul/bra stil? Tenker du deg godt om når du er på shopping, eller kjøper du mer på impuls?
  Med din slanke, flotte kropp ser du like flott ut uansett hva du tar på deg, men har du noen tips til oss som er litt større?

  Ser mange også har spurt om når du ser for deg og få barn. I frohold til det ville jeg bare si at jeg gleder meg, da jeg tror dette blir tidenes feteste mammablogg!

 23. ingvild says

  -Hvor gammel var du da du fikk din første seriøse kjæreste?
  – Vet du selv hvor mye alle klærne, skoene og veskene dine er verdt?

 24. ANONYMOUS says

  Hei! 🙂 Jeg bare lurte på om du kunne ta bilde av huset deres og hvordan det er blitt? Skjønner at det ikke er helt ferdig, men hadde vært spennende å se.

  Hva tenker du om glanskvask som man tar hos frisøren? har du noen positive erfaringer med det? Vil ha blankere hår uten at det skal bli en annen farge enn min naturlige.

  Hva er dine beste shopping sider?

  Topp 10 kjøp du ønsker deg akkurat nå (IKKE interiør eller noe til huset)?

  Topp 10 sminke produkter akkurat nå?

  Topp 10 ting du ønsker deg til huset?

 25. Marthe says

  Hvordan viste du at Morten var interessert i deg, eller merket du det etter en stund? jeg liker mange gutter som jeg også har følelse av liker meg men jeg tør ikke å ta noe skritt videre. også er jeg jo litt usikkert på om de liker meg. i tillegg er det særlig en som viste interesse for meg, og de andre merket det også. Så finner vi plutselig ut at han har kjæreste. Jeg er rett og slett redd for å ta kontakt, redd for å få nei (alle sier det er jo bare et nei), vet ikke om det egentlig er noe der. osv.. Har du noen tips? Jeg har lest bloggen din siden du startet, og synes det virker som du vet litt hva du selv liker og har fått litt erfaring etter dine forhold vertfall.:)

 26. Anette says

  Du har jo hatt mye å holde styr på i det siste, med huset og sli. Men har du shoppet noe kult ? Som sko du kan vise bilde av? (eeelsker sko ass!)

 27. Maija says

  Er stadig innom bloggen din, og den har vært en favoritt i flere år. Jeg er dessverre altfor dårlig til å kommentere, men her kommer det hvertfall 🙂 Du ser forresten utrolig bra ut og du virker som en fantastisk jente!

  Hvordan trives du med pannelugg, og har du noen tips til styling av skulderlangt hår med pannelugg? 🙂

 28. Elise says

  Hei!
  Lurer på hvor paljettclutchen din er fra? Kan godt være du har fler, men så den på et antrekksbilde med en grønn kjole for en stund siden. Antrekksbildet var gammelt og i et innlegg med flere gamle antrekk(tror det var et innlegg som oppsumerte en måned for et år siden eller noe) er ikke sikkert du skjønner hvilken jeg mener, men hadde vært fint med svar, har lett etter en sånn lenge! 🙂

 29. Vilde says

  Hva studerer du akkurat nå? 🙂 Har ikke helt fått det med meg, tross jeg har lest bloggen din i alle år – se bort i fra de fem mnd. jeg måtte lese alle innleggene dine tilbake til helt fra du startet, da jeg fant bloggen 🙂 Trofast følger, aldri lest en bedre blogg og fulgt den i alle år fra du jobbet på The Body Shop til reiser til livet ditt nå, helt villt hvor stalker det går ann å bli, men for en fantastisk person du virker som! 🙂 Må bare få sagt det da jeg aldri legger igjen kommentar! Men koslig hvis du legger ut litt om hva du studerer, bachelorgraden (?) og hva du tenker å gjøre da du nå har fortalt du blir ferdig til våren! 🙂 Ha en strålende dag videre, jeg skal kose meg med nye innlegg!

 30. Martine says

  Hei! Jeg har fulgt bloggen din i flere år nå, og har blitt heldig glad i den! Jeg er stort sett innom hver dag 🙂 Du er inspirerende, kreativ, flink og vakker. Fortsett med den gode bloggingen :). Men nå til spørsm

 31. Marte says

  Så fint at det går ann å kommentere igjen!:)

  Bare lurte på hvorfor det ikke går ann å bla i kategorier og arkiv? Synes spesielt reise kategorien var kjempeinteressant å kunne titte gjennom før!

  Klem fra Marte

 32. Martine says

  Obs, fikk publisert den før jeg var ferdig.
  Spørsmål: Hvordan ser hverdagen din som oftest ut? Hvor lenge har du studert, og hvor lenge har du igjen? Hvor stor er leiligheten deres? Hvor høy er du?

 33. Julie says

  Hei! Hvor kjøpte du putene dine? Kan du nevne noen fine interiør butikker i Oslo?
  Hva er det dyreste plagget du eier?

 34. Live says

  Jeg lurer på hvordan Nevernaked stiller seg til pelsdebatten som pågår rundt angorakaninene? Ser dere har produkter i butikken som inneholder dette.

 35. Nina says

  Jeg husker du skrev et innlegg om at et år skulle bli det beste i ditt liv. husker ikke helt om det var det året du fylte 22 eller om det var fra den dagen. Hvordan klarte du det? hva tenkte du ? og gjorde du noe spesielt for at det skulle skje?

 36. Synnøve says

  Hva skal du skrive bacheloroppgave om?
  Hva skal du jobbe og drive med etter du er ferdig på høyskolen?

 37. Daniella says

  Hei på deg! Elsker bloggen din, og er fast leser hver dag! Jeg ønsker å spørre deg om hvor du får den fantastisk flotte stilen din fra, altså hvor henter du inspirasjon til en hver kombinasjon? Liker at du leker med farger og stiler og er oppdatert på det nyeste.

 38. Julia says

  Tror du at dere kommer til å bo i det huset for alltid? Er det på den plassen du ønsker at dine barn skal vokse opp på?:):)

 39. Anette says

  Hei. Hvorfor byttet du til Stylista.no ? jeg synes du skilte deg litt ut før med din blogg, din var så ryddig og klassisk. mens denne er litt mer rotet på en måte.
  Har du Kontakt med andre bloggere?
  Er det vanskelig å holde kontakt med dine venninner siden du bor et stykke unna oslo nå?
  Hvordan går det med Nora, er dere fortsatt venner?

 40. Elisabeth L says

  Alltid stas med spørsmålsrunde:D
  – Hvordan føler du livet ditt er for tiden? er du fornøyd?
  – Hvordan går det med utdanningen, og hva tenker du om fremtidige studieplaner? skal du fortsette med medie?
  – Jeg blir alltid like imponert og inspirert av klestilen din, og må si jeg synes du er Norges beste til å kle deg! hvor får du all inspirasjon fra?

 41. Terese says

  Hei! Jeg har ett par spørsmål: 1) har du opplevd sjalusi fra dine venninner? 2) har du noen gang sammenlignet deg med andre? (og da tenker jeg på din vennekrets og ikke moteikoner/kjendiser) 3) hva slags råd kan du gi til jenter som har lav selvtillit, er sjenert og ikke er helt trygg på seg selv? 4) tror du på skjebnen, at alt som skjer har en grunn? 5) hvordan holder du deg fokusert og motivert i det du gjør? (blogg, skole og fritid) takker for svar! 🙂

 42. Ville says

  Har du blitt lei av bloggen? Du blogger jo sjeldent nå og virker som du ikke er så inspirert som du var før. Det ser man jo på topplisten også, du lå jo høyt oppe før men nå er du på 22 plass ellerno. Hva tenker du om det?

 43. Benedikte says

  Hei, dette er kanskje litt i seneste laget men jeg bare lurer på hvordan det går med øvelseskjøringen din, og på hvilket nivå du ligger? Er selv 17 år og har akkurat startet, syntes det er helt forferdelig, så vil gjerne høre hvordan du opplever det 🙂

 44. Margrete says

  Har livet ditt forandret seg mye siden du fikk deg hund? Har veldig lyst på hund selv, men er redd for å bli altfor bundet og ikke kunne dra steder osv.

 45. Sandra says

  Hey Annette! 🙂 What is the song that you used for NVRNKD’s commercial? I love the song, it’s so catchy! You did an amazing job on the commercial! 😀

 46. Sandra says

  Hey Annette! 🙂 What is the song that you used for NVRNKD’s commercial? I love the song, it’s so catchy! You did an amazing job on the commercial! 😀

 47. ida says

  Angrer du på at du fikk hund og er det mer hemmende i hverdagen og ellers enn det dere først hadde sett for dere?

 48. krakab@hotmail.com_1 says

  På outfit bilder så har du jo alltid høyhelte sko, men bruker du de hele dagen, eller er de mest for bildenes skyld?
  Jeg håper og tror du gjør det, men det er mange bloggere som gjør det på den jukse måten!

 49. Sandra says

  Vet ikke om det enda er mulighet til å spørre, men tar sjangsen likevel. Er utrolig interessert i nettsiden din den du selger klær i. Har du fått mye hjelp? Har du tips for andre som vil gjøre dette? Lærte du å sette opp helesiden selv ettersom jeg las at du går media 🙂 Om ikke du besvarer på innlegg gjerne svar her eller på epost 🙂

 50. Tonje Johansen says

  Jeg yns du burde bli flinkere til å oppdatere instagrammen din:) har det vært dyrt å starte sin egen bedrift? jeg syns det er så moro å se reklamen på tv, føler at jeg «kjenner» deg gjennom dise bloggårene:) klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *