Spørsmålrunde og favorittsmykker

pink384Jeg tenkte det var på tide med en ny spørsmålsrunde på bloggen! Spør om hva dere vil – så svarer jeg enten skriftlig eller på video. Selv om jeg i utgangspunktet blogger for min egen del, så lurer jeg også på hva slags innhold som interesserer dere, og hva dere liker best å lese om. 🙂 Så skal jeg hvertfall notere meg det! Har planer om å vise litt mer av huset og ta opp interiør-innleggene etterhvert, nå har vi endelig fått opp de siste bildene på bildeveggen i stuen! Og lampen som skal henge over spisebordet ligger og venter på meg på posten, wohoo.

PS: Hatt litt trøbbel med kommentarfeltet, så om det ikke fungerer å legge igjen spørsmål her kan du gjerne sende meg en DM på Instagram.

pink94Ellers har jeg fått et nytt favorittsmykke! Den siste rundingen synes ikke på dette bildet, men det er i alle fall en bokstav for hvert familiemedlem❤️Har alltid elsket halssmykket mitt med A og E på – som jeg har brukt 24/7, men da Nemo etterspurte sin bokstav, så måtte jeg jo skaffe det og! Nå har jeg tre ringer og to armbånd jeg bruker hver eneste dag, som alle betyr så mye for meg. Haha, ser for meg hva de i butikken tenkte om inngraveringen på armbåndet.. Og nå kom jeg på at jeg har et armbånd til som venter på å bli brukt, skal bare få inngravert navnet til Sander og fødselsdatoen hans på det.

Comments

 1. Annette says

  Jeg har prøvd å spørre om dette tidligere, men da kom ikke kommentaren min med:)

  -Hvordan er forholdet ditt til mammaen til Nemo? Ser du har skrevet ned tidligere at Emil hadde vært singel lenge. Var du første Emil var sammen med etter mammaen til Nemo?:)

  -Har du forresten følt noe på kroppspress etter du ble gravid? Med tanke på at du er en «offentlig» person

 2. says

  Hvordan går det med den nye tilværelsen? Er det noen ting som ikke har blitt som du trodde? Sist men ikke minst, hvordan føles det å være mamma på ordentlig? 😀

 3. Lou says

  Lurer på hvordan dere landet på navnet Sander? Synes Sander er et veldig fint navn, men husker du skrev noe om at du gjerne ville ha ett litt uvanlig navn 🙂

 4. Marie says

  Var det vanskelig for deg å være en stemor for Nemo i starten?
  Eller var dette problemfritt for deg? (Da tenkte jeg bare kun på hvordan forhold du og Nemo hadde i starten)

 5. Elisabeth L says

  – Hvordan går det med deg, ikke minst operasjonssåret? 🙂
  – Hva var dine 3 must have deg selv under svangerskapet?
  – Hva er dine 3 must have items nå etter du ble mamma, sånn type «kunne ikke klart meg uten»?
  – Hva syns du har forandret seg mtp forholdet etter dere ble foreldre? Noen tips å komme med der? <3

 6. O says

  Elsker bloggen din, og jeg liker best innleggene om baby, klær og interiør. Noe jeg lurer på er om det var slik du hadde forestilt deg å få barn? Altså tiden etter Sander kom til verden. Jeg er høygravid selv, og er veldig spent!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *