Sovedyret er tilbake

Det tok litt lengre tid enn forventet for alle sammen å komme tilbake i normal døgnrytme, men er vi endelig back on track! Med andre ord: Sander har sluttet å våkne annenhver time gjennom natten, og har begynt å sove som vanlig igjen. Var noen dager der hvor jeg nesten angret på reisen, i frykt for at vi hadde ødelagt «sovedyret» for alltid, haha.

Og det føles nesten ut som om vi har fått med oss en ny baby hjem fra USA. Eller, han har blitt mer som et lite barn i stedet for en baby jo!? Han krabber kjemperaskt, setter seg opp selv, sitter og klapper, smiler og har latterkrampe om hverandre – altsååå denne tiden er SÅ fin! Og i dag «dro han seg» opp etter sofaen for å stå på føttene for første gang. Veldig glad for at han er ferdig med den perioden der han ligger på gulvet og veiver med armer og bein, samtidig som han skriker misfornøyd fordi han ikke kommer seg noe sted. Må løpe en del etter han riktignok, fordi LEDNINGER er tydeligvis det mest spennende livet har å by på. Venter fortsatt på at han skal begynne å si mamma da… Foreløpig er det bare «dah-da-dah» som går på repeat 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg har ikke klart å logge meg inn på bloggen som vanlig den siste tiden, så en del blogginnlegg jeg hadde planlagt har helt gått i vasken. Og jeg har helt glemt hvilke ting det var jeg egentlig hadde tenkt til å skrive om. Det som har opptatt tankene mine den siste tiden har stort sett handlet om jobb og hva jeg planlegger å gjøre fremover. Men ingenting er avklart helt enda, og jeg skal koooose meg resten av tiden jeg skal være hjemme i permisjon. Selv om det er noe helt annet nå på høsten enn på våren, jeg har plutselig mistet litt av gleden med å gå lange trilleturer.. Men jeg GLEDER meg sånn til denne julen. Det blir så koselig at Sander skal få oppleve sin første julaften! Juletreet skal opp den første desember for å si det sånn. Og julebrusen har jeg allerede begynt å helle innpå. Nå har vi fått planlagt nyttårsaften også – vi blir en liten gjeng med vennepar og babyer/barn hjemme på middag her hos oss. Ikke full fest med andre ord, men god mat og spillkveld – passer meg perfekt <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERANå skal Emil lage taco til oss, og Nemo og jeg skal planlegge litt hemmeligheter til farsdagen på søndag. Og senere i kveld gleder jeg meg til å se noen flere episoder av The Bodyguard. Har dere sett den? Sykt bra.

Vil forresten si tusen takk for tilbakemeldinger på forrige innlegg, dere er en gjeng med fine lesere <3

Comments

  1. Tine says

    Tenkte faktisk på deg i dag, så at hun Signy Fardal slutter som redaktør i ELLE og tenkte bare DEN jobben burde DU ha! :-O Helt seriøst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *