Sommerferie & utviklingstrinn

Jeg tror aldri sommeren har vært bedre enn i år. Selv om jeg har «fri» hele tiden, er det først nå jeg har fått den skikkelig gode feriefølelsen. Det pleier alltid å være litt kjøligere her i Lysekil enn hjemme, så det er sjelden det har vært SÅ deilig å ligge og sole seg som det har vært disse dagene! Får ikke akkurat så mye tid til å lese bøker lenger, men det gjør ingen verdens ting når jeg er så heldig som får våkne opp med han fine her:

LOVEEEESiden mamma og pappa for det meste også er her, så har Emil og jeg badet minst to ganger daglig, og i kveld skal vi på datenight! Fikk akkurat booket bord på en restaurant jeg har hatt lyst til å dra på lenge, så det blir koselig <3 Vi har merket ganske tydelig at Sander er midt i en utviklingsperiode nå, for humøret hans har vært litt overalt de siste dagene og «kunstinteressen» har blomstret for å si det sånn – han er så oppmerksom på ALT som skjer og blir helt vill av å studere maleriene som henger på veggene her, haha.. Så når han har vært litt «rar» eller bare annerledes fra vi er vant til, går gjerne dialogen sånn her mellom oss:

– Jeg tror det er utviklingstrinn, se på appen her – det er tordenskyer overalt
– HALLO, du kan ikke skylde alt på «utviklingstrinn», du SER jo at det er noe som plager han
– Hva er det da tror du?
– Vondt i magen… Eller kanskje han får tenner tidlig..
– Han virker litt varm, men blir jo det av å skrike da..
– Kanskje han har feber, litt småsyk kanskje.
– Eller overtrøtt? Men han sov jo i sted!

Haha, ikke alltid like lett å være 100% sikker, selv om det som regel ikke er noe problem 🙂 Nå er han hvertfall i bedre humør og smiler hele tiden så da får mammahjertet slappet av litt mer også.

-09777

Comments

  1. Jovana says

    Kos dere masse på datenight!:*
    Hvilken app bruker du for å sjekke sånne utviklingstrinn? Har en 8 dager gammel baby, så hadde vært fint med en app som kan forklare litt mer av den nye hverdagen! 🙂 Hege

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *