Sommer i Oslo!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

For en helg det har vært! På fredag var jeg innom designeren Nora Farah sitt studio, for å ha vårt andre planleggingsmøte. Forrige gang valgte jeg ut noen stoffer, og denne gangen hadde jeg med meg masse bilder og tusenvis av ideer, og så kom vi til slutt frem til en plan sammen. Jeg har aldri sett for meg én spesiell kjole, så jeg har vært ubesluttsom ganske så lenge. Men nå fikk vi tegnet den opp, og jeg tror den kommer til å bli helt perfekt!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn liten sneak peek…! Første prøving blir i slutten av denne måneden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPå lørdag var jeg noen timer hos frisøren min for å freshe opp håret, og ellers har vi kost oss ute i solen både i parken og på balkongen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOg såååå!! Endelig er invitasjonene på vei! Jeg elsker hvor fine de ble, og jeg skal vise dere dem ordentlig så snart alle gjestene har mottatt dem :) Jeg vurderte lenge om jeg skulle bestille fra utlandet eller her hjemme, og jeg er så glad vi endte opp med det siste. Disse er fra Bryllupsinvitasjoner.no, og de ble helt perfekte! Veldig glad for at vi fikk noen ekstra som vi kan ta vare på selv.

Comments

 1. I says

  Ut ifra inspobildene så blir det nok et fantastisk resultat! Og du kler jo absolutt alt <3 Jeg bare lurer på om du vet hvor blonden på bildet er fra eller hvor det er mulig å få tak i den? Jeg trenger noen ekstra blonder til brudekjolen min, og denne ser ut til å passe perfekt.

  • Annette Haga says

   Takk :) Vet ikke hvor den er fra nei, men du kan kontakte Nora Farah siden det er hun som har den! :)

 2. Kajsa says

  Så koselig at dere er i gang med forberedelser, håper at alt blir som dere ønsker dere :) Er jo deres dag!

 3. K says

  Kan jeg spørre hvor nye dere har i budsjett til bryllupet? Jeg og kjæresten snakker en del om å gifte oss, men har ikke flere hundre tusen å bruke.. Vet heller ikke hva som er «normalt» å bruke på et bryllup?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *