Solsidan og pizzakveld

pizza22Så, helgen ble egentlig mye bedre enn jeg hadde sett for meg og nå er jeg klar for siste innspurt før julaften :) Ah, i dag sov jeg helt til klokken halv tolv, det var digg det.

I skrivende stund ligger jeg godt plassert i sofaen med Manhunt: Unabomber på skjermen samtidig som jeg leter etter litt nyttårs-inspo. Skal samle noen favoritter i et eget innlegg senere! Ettersom vi er i prosess med å selge leiligheten har jeg pakket unna altfor mye klær jeg nå føler at jeg egentlig trenger likevel – men ikke husker hvor jeg har gjemt unna, god unnskyldning for å kjøpe noe nytt? Hah.

I går så vi Solsidan på kino, og selv om den var koselig og søt ble jeg faktisk litt skuffet. Jeg eeelsker de hverdagslige scenene fra serien og synes ikke helt overgangen til dramaturgisk spillefilm innfridde forventningene 100%. Meeen, jeg husker ikke sist jeg så en film jeg likte skikkelig godt – er altfor glad i serier!

pizza33

God 3. søndag i advent, forresten! Nå håper jeg bare snøen holder seg på bakken den kommende uken, så blir det perfekt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *