Sol, fest og separasjonsangst

Foreløpig ingen bading på meg her i Norge. Og trooo meg, jeg har hatt lyst. Men ikke nok til at jeg syns det har vært verdt det når jeg må ha med meg lille S og alt mulig annet. Det blir nok flere stranddager på oss neste år, tenker jeg – om vi skulle være like heldige med sommeren. Jeg er uansett SÅ glad for å ha en terrasse, det er ekstra magisk med en liten baby. Blir fort en del turer inn og ut, hehe. Nå har jeg endelig fått ut fingeren og bestilt nytt spisebord, samt et UV-telt til Sander. Så slipper jeg å måtte forflytte han rundt ettersom solen beveger seg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEllers kan jeg meddele at tiden der han sov 4-5 timer i strekk på dagtid er forbi. Looong gone! Nå er han våken og nysgjerrig mesteparten av dagen, selv ute på tur. Tidigere pleide han å sove hele trilleturen, uansett hvor lang den var. Så nå er det nye rutiner her hjemme, og vi har begynt med å legge han ca 19. Da sover han til jeg står opp rundt 08-09, som regel med 1 eller 2 mating(er) i løpet av natten. Babyswaddleren som jeg har snakket så varmt om er nå lagt bort – den føltes plutselig for liten – men vi merket faktisk ikke noe forskjell av å slutte med den. Så han var visst ikke så avhengig av den som jeg trodde likevel. Så det er jo bra 🙂

I dag har jeg kost meg ute på Nesodden sammen med Viktoria, Kaja og Andrea. Og våre 5 barn: to gutter og tre jenter, alle mellom 6 uker og 3 år gamle.Faktisk ikke så kaotisk som det kanskje kan høres ut. Plutselig var man blitt mamma og har flere andre venner som er mammaer, det er helt vilt hvor fort tiden går. Det er nøyaktig ett år siden jeg drakk mer enn et glass vin (forlovelsesfesten til Emil og meg), og i morgen er det sommerfesten til Stylista. Som gravid hadde jeg regnet med at jeg kom til å være mer gira på å kunne drikke igjen enn det jeg kjenner nå. Hadde det ikke vært for at det er så mange jeg kjenner som skal dit ville jeg heller blitt hjemme.. Separasjonsangst, hallo? Det blir jo bare noen timer og mest sannsynlig sover han hele tiden jeg er borte, og Emil er jo hjemme. Men det blir rart å ikke bare kunne gå inn på soverommet og se på han når jeg vil. Dere aner ikke hvor mange ganger jeg må sette pause på The Handmaid’s Tale bare for å gå inn og se at han har det bra (jeg syntes sesong 1 var ekkel, men NÅ…. Jeg gråter av hver episode!!!)

Comments

  1. Amalie says

    Hei Annette. Har du solgt bryllupspopsene du brukte med blitzboxen din?
    Jeg har booket blitzbox etter å ha lest om den på bloggen din, men syntes det er trist at selsapet ikke leier ut bakgrunn og props separat.

  2. christina says

    Hei, hvordan går det med deg og med tanke på keisersnitt såret. ? Er det fortsatt vondt? eller merker du lite til det? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *