Snart 4 måneder

Forrige uke badet jeg så mange ganger at håret mitt fortsatt er en eneste stor floke. Det er ikke det at det ser så bustete ut, men når man beveger seg innover med fingrene.. Hallo ja. Der var det full stopp. Hjelper ikke sånn kjempemasse at Sander sin favorittaktivitet er å fikle med det heller 🙂 Vi mister mye hår for tiden begge to, han har snart slitt bort alt det fine babyhåret sitt i tillegg til å dra av mitt, haha. Men, det faller hvertfall ikke av, sånn som noen opplever som gravide eller i ammeperioden. Frisøren min anbefalte meg forresten hårproduktene fra Nisim rett før fødsel, det er visst de eneste som faktisk funker mtp å miste håret – så det er lite tips dersom du som leser skulle trenge det. Apropos frisør. Sander er fire måneder på lørdag, og de er etterveksten min et bevis på..

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFire måneder. Det har gått så fort, han har blitt stor så fort, samtidig føles det ut som om han alltid har vært her. Jeg skal ikke si noe så teit som at livet ikke har noen mening før man har fått barn, fordi det har det jo absolutt. Men livet blir så annerledes. Plutselig lever man først og fremst for at noen andre skal ha det bra, en annen som man elsker så mye at det gjør fysisk vondt i kroppen. Den følelsen av å være skikkelig, skikkelig forelska, det er akkurat den gode følelsen bare så uendelig forsterket. Han kom ikke til verden ett sekund for tidlig. Forhåpentligvis får jeg et langt liv så jeg kan være mammaen hans lengst mulig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comments

  1. Linn says

    Kunne du hatt et innlegg hvor du forklarer hvordan han utvikler seg motorisk, lengde, vekt ol? Synes det er spennende å høre om i forhold til hvordan tulla mi er 🙂

    Han er såå skjønn!

    • Annette Haga says

      Hei! Jeg ønsker å blogge med utgangspunkt i meg selv, mine tanker og opplevelser som mamma og ikke ha så mye fokus på akkurat de tingene du nevner her <3 Men kom gjerne med forslag til andre temaer du liker! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *